Afla totul despre bronzer

Pe piata specializata sunt disponibile numeroase alternative la bronz, cum sunt lotiunile si spray-urile. Pentru fata, cel mai bun produs pe care il poti achizitiona este un bronzer.
Scopul lui este sa inchida culoarea tenului, intr-un mod subtil, ca si cum ai fi sarutata de razele soarelui. In primul rand trebuie sa alegi un bronzer in functie de nuanta pielii tale, si apoi in functie de cat de dramatic iti doresti sa fie efectul.

In general acesta este cu cateva tonuri mai inchis decat culoarea ta naturala. Testeaza-l pe pielea curata si cauta efectul de "incalzire" a tenului, nu ceva fals.
Pentru o piele deschisa - un bronzer de culoarea mierii;
Pentru un ten mediu - bronzer rose sau cu reflexii auri;
Tenul inchis este pus in evidenta de un bronzer galbui-inchis sau un aramiu.
De regula, bronzer-ele rozalii sunt potrivite blondelor, iar brutenele arata mai bine cu un produs oranj.
Pentru a aplica bronzer-ul pe fata, ai nevoie de o pensula buna de fata. Cele din peri naturali sunt cele mai bune. Pensula ideala este deasa, cu capatul rotunjit.
Pentru un efect mai bun si de durata, aplica mai intai o cantitate mica de pudra, ca baza. Evita fondul de ten lichid, deoarece pielea ta poate parea patata. De regula, daca bronzer-ul este sub forma de pudra, alege o baza cu aceeasi textura. Poti folosi un bronzer lichid daca aplici o baza cu aceeasi textura inainte.
Ia o cantitate mica de produs, cu ajutorul pensulei. Poti indeparta excesul daca scuturi usor pensula.
Aplica-l in zonele pe care soarele le atinge mai usor. Cu miscari usoare aplica-l pe frunte, coboara in jos, pe nas si de-a lungul obrajilor. Poti aplica o cantitate mica si pe barbie.
Pentru a fi sigura ca nu ai exagerat, verifica efectul in lumina naturala. Daca e prea mult, indeparteaza excesul cu ajutorul unui disc demachaint sau mai aplica pudra. Daca fata ta tot nu arata bine, indeparteaza tot si ia-o de la capat

0 comments:

Trimiteți un comentariu