Lacuri de unghii pentru vara 2010

Lacul de unghii te ajuta sa iti schimbi rapid look-ul, fiind in acelasi timp un produs igienic, pe care il poti schimba cu prietenele.Uita de nuantele inchise si pregateste-te pentru o vara plina de culoare.
1. Roz aprins. Nici culoare neon, dar nici prea terna.Unghiile tale vor arata mai dulci dacat un milkshake de capsuni.

2. Bleu. Arata senzational pe unghiile de la picioare, iar pentru un efect maxim, poti desena o mica floare deasupra. O culoare usoara, feminina, care scoate in evidenta nuanta pielii si arata foarte bine daca esti bronzata.
3. Verde deschis. Scoate in evidenta o manichiura perfect realizata si se potriveste hainelor negre. Poarta unghiile scurte si vopseste-le intr-o culoare fresh.
4. Ciuperci. O culoare foarte chic, care te faca sa devi instant o fashionista. Este o combinatie intre bej, maro si gri, neaparat mata.
5. Roz pal clasic. French-ul va fi intotdeauna la moda, iar rozul de baza al acestui model trebuie sa faca parte mereu din colectia ta de lacuri de unghii. Un avantaj al acestei nuante este ca micile defecte sunt mai greu de vazut, ea fiind intr-o culoare apropiata pielii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu