Starurii pe scena- costumatii de scena

Latex, tinte, ciorapi de plasa, negru, plastic, paiete si bustiere… cam asa s-ar putea caracteriza trendul costumatiilor de scena in 2009. A trecut vremea in care vedetele pop cantau si dansau pe scena in rochite diafane sau in jeansi. Astazi, o multime de catarete se intrec in categoria “Cine are cel mai provocator costum de scena”? Finalistele? Iata-le aici!

Beyonce - Cu cateva saptamani inainte de ultiumul turneu al cantaretei, schite cu costumatiile de scena ale lui Beyonce au aparut pe Internet si au creat senzatie, fiind foarte “edgy” si provocatoare. Desi criticii nu au fost impresionati de alegerile cantaretei, comentand ca sunt cam… kitschoase (si ca pantalonii lipsesc cu desavarsire), Beyonce nu a renuntat la costumatiile ei sclipicioase si mulate cu inspiratii animal print. Cel mai inedit element al costumatiilor in care danseaza si canta Beyonce in ultimul ei turneu? O bustiera din plastic masiv si “pantalonasi” la fel, purtate peste un body cu imprimeu de tigru.
Beyonces New Stage Costumes   Wow or Eww?  | beyonceBeyonces New Stage Costumes   Wow or Eww?  | beyonce

Britney Spears - Una din aparitiile care avea sa constituie comeback-ul cantaretei a dezamagit multa lume - tinuta cantaretei era parca desprinsa din anii ’90: top rosu mulat din dantela si pantalonasi scurti si mulati, asortati la cizme lungi.Insa pentru ultimul ei turneu … Britney ne-a pregatit noi costumatii de scena. Si chiar daca acum este mamica si nu mai este la fel de tonifiata ca acum 6 ani, Britney adopta cele mai decoltate tinute in noul ei turneu. Ce face parte din garderoba de scena a printesei pop? Chilotei cu franjuri, ciorapi de plasa, sutiene sclipicioase, corsete din latex negru, pantalonasi scurti paietati, costumatii transparente care acopera strategic doar partile intime, dar si multe tinute orientale demne de dansatoare din buric si tinute de inspiratie military.
Britney Is on Tour   More Pics and More Outfits | britney spears Britney Spears Performs in Tiny Outfits | britney spears


Rihanna - O alta vedeta care prefera ciorapii de plasa (motivul neoficial fiind ca acestia nu arata celulita) atunci cand danseaza si canta pe scena este Rihanna. Si la fel ca Beyonce si ca Britney, nici Rihanna nu este fan… pantaloni, asa ca se prezinta in fata multimii in costumatii power-rock foarte scurte, alcatuite din pantalonasi foarte scurti cu talie inalta si bustiera, plus cizme masive si jachete cambrate.


Lady Gaga - Lady Gaga merita premiul intai in categoria “Cele mai Trasnite Costumatii de Scena”. Cu ce ne-a surprins Stephanie in ultimele ei concerte? De la tinutele care imita… ceainice din portelan la cele care sunt realizate exclusiv din… bule de plastic pentru un look efervescent sau de la costumatiile fara pantaloni si cizmele spectaculoase la machiajul cel putin bizar, Lady Gaga adora sa experimenteze si sa socheze cu look-ul ei.

Lady Gagas Boots, Lipstick & Edgy Look   Wow or Eww? | lady gaga



Lily Allen - O alta fana a trendului “Fara pantaloni” este si Lily Allen, careia ii place sa isi etaleze silueta in forma de para in costumati tip “body”, la care alatura ciorapei sexy. Intr-un concert recent, Lily si-a aratat fundicul si picioarele intr-o costumatie demna de un iepuras Playboy, o costumatie exclusiv albastra. Insa Lily nu a aparut in aceasta tinuta sexy pe scena, ci ea a imbracat initial un costum de… pantera roz.

LILY ALLEN
Pussycat Dolls – Fetele de la Pussycat Dolls sunt fane declarate ale latexului. Sub forma de colanti, de bustiere sau de corsete, latexul negru si cat mai lucios face parte permanent din costumatiile de scena ale “pisicutelor”. La ce se “asorteaza” acest material? Nicole Scherzinger, vedeta trupei, poarta mereu elemente dominatrix, bustiere sexy (asemanatoare cu ale Rihannei), pantalonasi foarte scurti cu talie inalta (un alt element foarte des intalnit in costumatiile de scena ale vedetelor), ciorapi de plasa, corsete foarte stramte pentru a “umfla” bustul si pentru a miscora talia, centuri late in talie, fustite scolaresti sau costumatii care imita lenjeria intima.
Pussycat Dolls sexy live pictures The Pussycat Dolls

0 comments:

Trimiteți un comentariu