Inelul de logodna

Cererea de casatorie este intotdeauna insotita de daruirea unui inel care sa o pecetluiasca. Fie ca este vorba despre un barbat care doreste sa faca o cerere in casatorie traditionala (si aici ne referim la momentul surpriza), sau o pereche de indragostiti care merg impreuna sa cumpere inelul de logodna, se au in vedere anumite reguli fara de care nu ne-am putea descurca. Din ce in ce mai multe cupluri merg sa aleaga inelul impreuna, iar astfel „ea” isi poate alege excat inelul pe care il vrea.

Regulile care se aplica in cazul alegerii unui inel de logodna te invata sa fii mai atent la detalii si deasemenea la persoana iubita. Prima regula ar fi informarea in legatura cu magazinul de unde se cumpara inelul. Despre inelul de logodna te poti informa de la persoanele apropiate, care au trecut deja de pasul acesta sau pur si simplu de pe internet.
Regula numarul doi: trebuie sa se cunoasca gusturile, preferintele persoanei iubite in materie de inele. Majoritatea femeilor sunt influentate de ceea ce poarta pritenele lor. Fie le place modelul pe care il au si il vor si ele, fie nu isi doresc acelasi model sau forma la inel doar pentru simplu fapt ca il au si ele. Forma inelului si piatra montata pe el este marturia stilui unei femei. Daca stilul adoptat de o femeie este clasic si conservator atunci un inel avand o piatra ovala sau un smarald montat pe el este alegerea perfecta. Exista numeroase forme de pietre cu taieturi diferite: rotunda careia cel mai bine i se potriveste briliantul, ovala - o forma traditionala, forma smaraldului care este eleganta, rectangulara, radianta, patrata de genul printesa.

Regula numarul trei este legata de bugetul de care dispui pentru achizitionarea unui inel. Cand bugetul este stabilit inainte de a merge la cumparaturi, alegerea inelului poate fi putin manipulata.

Regula numarul patru este legata de pietrele montate pe inel si cat de practic poate fi un inel. Inelul de logodna se poarta in permanenta pe deget. Piatra nu poate fi prea mare sau inalta pentru o persoana care are diferite activitati sportive. Trebuie sa ne gandim la stilul de viata al celei care poarta inelul.
A cincea regula este sa se cunoasca marimea inelului. El nu trebuie sa fie nici prea larg, pentru a nu cadea de pe deget si nici prea mic, pentru a nu putea sa intre pe deget.

Regula numarul sase: folosirea creativitatatii. Inelel de logodna se pot personaliza cu diferite mesaje sau pur si simplu creand-se un model propriu.

Regula a saptea: fara graba. Daca ai mai mult timp la dispozitie poat sa faci o alegere corecta si in beneficiul tau. Poti sa cauti in mai multe locuri si sa vezi cat mai multe modele. Daca te grabesti lucrurile pot iesi total gresit.

Inelul de logodna este la fel de important ca si verighetele si de aceea trebuie sa se acorde o mare atentie detaliilor.
Modele de inele de logodna:



0 comments:

Trimiteți un comentariu