Tortul Miresei


Când organizăm o petrecere de orice fel, avem tentaţia de a oferi invitaţilor mâncare şi dulciuri speciale. Principalele preparate care ne plac nouă, dar care ştim ca sunt şi preferatele prietenilor noştri, îi vor satisface şi vor genera şi placerea noastră, în calitate de organizator, de gazdă.
Mai presus decât orice petrecere, nunta este un eveniment unic in viaţă, în care toate cele de mai sus au o putere înzecită. Tortul de nuntă trebuie să fie nu numai plăcut ochiului, dar să aibă şi un gust fantastic de bun.

De multe ori se întâmplă ca, atunci când alegem o prăjitură sau un tort, să alegem în primul rând după aspect, după culori, după modul în care intuim gustul, punând de fapt gustul pe planul secund, pentru că, inevitabil, gustul îl descoperim mai apoi. Atunci când alegem un tort de nuntă, gusturile trebuie alese cu grijă şi solicitate exact cofetăriei, pentru ca cei ce vor veni la nuntă să ramână nu numai cu fotografii alături de un tort grandios, ci şi cu o amintire legată de gustul foarte bun al tortului.
Cei care organizează o nuntă, la fel ca şi oricine cumpară prăjituri, trebuie să se gândească bine la ceea ce consumă: este doar frumos sau este şi gustos şi bine făcut? Se întamplă să ni se promită prăjituri şi torturi care rezistă ore în şir fără a fi ţinute la rece... este normal? Ce conţine acel produs dacă este făcut să reziste atât de mult?

Unele lucruri sunt făcute de natură într-un anumit fel, iar atunci când pacălim natura ceva este în neregula: îngheţata se topeşte la caldură, sucul natural se strică în cateva ore dacă nu este ţinut la rece... iar un tort de nuntă să reziste perfect chiar şi la temperaturi mari?
De ce sunt atat de importante tortul de nunta si intregul ritual legat de acest tort? Chiar daca unii dintre noi nu constientizam, el exista si chiar participam la câte un ritual al Tortului Miresei în cadrul nuntilor. Este posibil ca acest ritual sa treaca aproape neobservat sau sa devina unul de excelenta. Faptul ca unii organizatori ai ritualului intruduc Tortul Miresei înconjurat cu spirtiere sau lumânari, este un alt adevar. Cum este mai bine? Fiecare pereche de miri poate decide pâna unde doreste sa mearga cu el. Îl lasati sa treaca neobservat sau îl ajutati sa devina cu adevarat un ritual.

Va propun sa vedeti cele mai frumoase torturi de nunta si sa alegeti unul dintre ele


0 comments:

Trimiteți un comentariu