Supa de dovleac – 95 de calorii
Ingrediente:
* 500 g miez de dovleac
* 50 g ceapa tocata
* 1 lingura ulei de masline
* 1 lingura de miere
* 1 lingura otet balsamic
* 700 ml supa de legume
* Sare dupa gust
* Piper alb proaspat macinat
* Nucsoara
* 2 rosii
* 2 linguri de marar tocat
Preparare:
* Dovleacul se taie fasii subtiri, se pune intr-un castron impreuna cu ceapa
* Se prajesc in ulei de masline.
* Se adauga mierea, otetul si supa de legume.
* Toata compozitia se fierbe 20 de minute.
* Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
* Se oparesc rosiile, se decojesc si se taie in cuburi mici.
* Cuburile de rosii si mararul se pun numai cand se serveste supa.
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 95
0 comments:
Trimiteți un comentariu