Trabucuri de pui cu sos dulce-acrisor Calorii: 34
Ingrediente:
Trabucuri de Pui:
* 700 de grame de carne de pui tocata
* 1/2 ceasca de unt topit
* 8 foi de placinta
* 2 linguri pătrunjel proaspat tocat
* 2 lingurite boia de ardei
* 2 lingurite praf de chili
* 2 lingurite chimion pisat
* 2 ligurite condimente pentru gratar
Sos dulce - acrisor:
* 1/4 ceasca de ulei
* 2 linguri de otet de orez
* 2 linguri sos chinezesc
* Sare
* Piper negru proaspat macinat
* 1/2 ceaşcă de mango taiat marunt (opţional)
Preparare:
* Pentru a face trabucurile de pui: incingeti cuptorul la 220 de grade.
* Se pune într-un castron puiul şi se amestecă cu pătrunjel şi mirodenii
* Se pune ofoaie de placinta intr-o tava si se unge cu unt topit.
* Se repetă de 3 pentru a se forma 4 straturi.
* Taiati foile de placinta stratificate în 16 ( dreptunghiuri de 4x4 cm)
* Puneti o lingură de umplutura de pui una din laturile fiecarui dreptunghi.
* Rulati strans pentru a face mini "trabucuri".
* Taie fiecare din aceste în jumătate şi asezati-le pe o foaie de copt.
* Ungeti fiecare rulou cu unt topit
* Coaceţi pentru circa 10-12 de minute (până devin aurii).
* Se repetă cu a doua jumătate de foi de placinta si de amestec de pui .
* Pentru a face sosul dulce - acrisor: într-un castron bateti ingredientele pe ntru sos si asezonati cu sare şi piper dupa gust.
* Adaugati şi mango (opţional).
Porţii: 64
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 34
* Calorii din grăsimi: 17
* Total grăsimi: 2g
* Colesterol: 11mg
* Carbohidrati: 1.7g
* Proteine: 2.5g

0 comments:
Trimiteți un comentariu