Rochii de mireasa 2009



Fiecare femeie viseaza de mica la Fat-Frumos si la nunta ei de vis.Tot ce trebuie sa faci e sa incepi printr-un simplu zambet...Momente unice acopera adancurile celor mai nebanuite trairi. Sentimente nobile insufletesc, dand culoare si sens vietiilor indragostitilor.

Ceremonialul contopirii a doua persoane intr-una singura este momentul cel mai de pret al vietii, moment in care cursa pentru atingerea fericirii a luat sfarsit.

Am gasit-o si e momentul sa o traim, regasind-o in sentimente profunde ce abia acum prind contur: dragoste, implinire. Cuvintele par insa sa nu surprinda toate subtilitatile si nuantele sentimentelor.

De-a lungul timpului a luat nastere acel sentiment pe cat la indemna tuturor, pe atat de greu de concretizat in realitatea vietii - dragostea adevarata, pura si sincera. Acest sentiment se desavarseste in cadrul momentului unic si sfant din viata oricarui cuplu, prin transformarea visului in realitate, realitatea unui nou inceput casatoria.
Traim intr-un secol al ineditului, nonconformismului, un secol al tuturor posibilitatilor, in care fiecare are dreptul si libertatea sa isi realizeze pana si cele mai neobisnuite idei si capricii.Cu toate acestea, insa, traditiile caracteristice fiecarei regiuni, religii, impletite armonios, ocupa un loc primordial in organizarea unui astfel de eveniment. Cea care face diferenta este insa dorinta, imaginatia sau disponibilitatea de a le imbina, de a le da viata tuturor si fiecaruia in parte astfel incat unicitatea si vraja momentului sa nu isi piarda semnificatia si intensitatea.

Stiind ca in ziua cea mai frumoasa din viata unei femei m-am gandit sa va arat cateva modele de rochii de mireasa.





0 comments:

Trimiteți un comentariu