Spuma de capsuni

Ca tot se aproprie vara si apar din ce in ce mai multe fructe astazi m-am gandit sa scriu despre o reteta care mie imi place foarte mult sa o prepar vara.Este o reteta destul de simpla, deloc complicata si necesita foarte putine ingrediente pe care o poate prepara orice gospodina.Tot ce trebuie la aceasta reteta e multa iubire.

Ingrediente:
3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g capsune, fragute sau zmeura, 15 ml rom,
Mod de preparare:
Fructele coapre bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa si se lasa sa se scurga bine. Se ia 150 g fructe cu 150 g zahar pentru un albus; se presara o jumatate din cantitatea de zahar lasindule 1/2 h. Albusurile se bat spuma se adauga tot zaharul cu romul, si se bate in continuare pina se intareste din nou. Apoi se adauga fructele macerate cu zaharul si se bat pina se intareste spuma sa nu cada de pe lingura. Spuma se pune in pahare si se serveste rece, se poate orna cu frisca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu