Vacanta in Ottawa

Ottawa este capitala Canadei, locul unde au loc toate manifestarile si dezbaterile politice ale acestei tari. Daca ajungi in aceasta tara fie intr-o calatorie de placere sau una de afaceri vei descoperi un mix de persoane care vorbesc atat in limba franceza cat si in limba engleza, prin urmare cunoasterea ambelor limbi te poate ajuta sa comunici mai bine cu localnicii. Capitala nu este o destinatie turistica atat de populara ca si Cascada Niagara in Canada, dar este destinatia
favorita a multor persoane, si multe dintre acestea revin cu placere in fiecare an. Vara nu este sezonul cel ma potrivit pentru a merge in Ottawa, iar majoritatea turistilor prefera sa vina in lunile de iarna cand anotimpul confera orasului un aspect specatulos. In apropierea Capitalei Canadei, veti gasi dealuri cu partii foarte bune pentru snowboard si ski, iar daca esti o persoana careia ii place sa petreaca vacanta de iarna la munte, vei adora acest loc.
Muntii de aici nu sunt printre cei mai inalti, dar reprezinta un amestec interesant cu vegetatie bogata. In Ottawa sunt multe atractii in lunile de iarna, cea mai populara fiind patinajul pe canalul Rideau, care ingheata iarna si devine un patinoar imens. In orice zi de iarna, veti gasi o multime de oameni patinand pe canal. Nu poti rata o astfel de distractie, vei avea o zi plina de evenimente placute, dar pentru asta nu uita trebuie sa iti rezervi cateva zile de vacanta in iarna pentru a le petrece in minunata Ottawa.

De vizitat mai sunt si cladirile Parlamentului, unde isi desfasoara activitatea primul ministru al Canadei si restul politicienilor. Cladirile sunt imense si foarte bine pazite dar sunt permise vizite organizate in anumite parti ale acestora. In aceasta zona drumurile sunt putin intortocheate si trebuie sa ai o anumita experienta pentru a te descurca la volan, cel mai bine este sa iti iei un ghid.
Dupa ce ai vizitat toate atractiile turistice din Capitala, poti sa iti petreci ce
l putin o zi facand cumparaturi in mall-urile uriase din zona centrala. Sunt o multime de magazine cu produse de calitate iar daca nu iti place shoppingul, poti sa te duci la un meci de hochei sau sa vizitezi berariile din zona. Una dintre cele mai bune echipe de hochei din canada sunt Ottawa Senators iar meciurile lor sunt extraordinare. Localnicii se duc foarte des la astfel de meciuri pentru a se destinde si a scapa de stresul acumulat.
ededed

0 comments:

Trimiteți un comentariu