Bartholinita

Glandele Bartholin sunt doua organe de marimea unui bob de mazare care sunt localizate sub pielea zonei genitale la femei. Ele se afla de fiecare parte a faldurilor de piele (labii), care inconjoara vaginul si uretra. In mod normal, nu se pot vedea sau simti aceste glande. Glandele Bartholin produc o cantitate mica de fluid care umidifica zona genitala externa sau vulva. Acest fluid provine din doua tubusoare care sunt localizate in vecinatatea deschiderii vaginului. Acestea se numesc ductele Bartholin. Chistul glandelor Bartholin este realizat prin blocajul ductelor si prin acumularea fluidului in glanda. Chistul glandelor Bartholin poate varia in marime de la o margica pana la marimea unei portocale.
De obicei, au o crestere inceata. O glanda Bartholin infectata sau un duct infectat se numeste abces al glandelor Bartholin.
In mod neobisnuit, ambele glande Bartholin pot fi afectate in acelasi timp.
Chisturile glandelor Bartholin sunt de obicei nedureroase, mici si nu necesita tratament. Trebuie sa va ganditi la tratament doar daca chistul este simptomatic. Tratamentul este important cand se instaleaza infectia.

Cauze

O infectie genitala, inflamatia sau mucusul ingrosat poate bloca ductul glandelor. In acest moment, fluidul se acumuleaza in interior si creeaza chistul glandelor Bartholin. Stimularea sexuala declanseaza producerea unei cantitati mai mari de fluid, ceea ce produce cresterea chistului.

Simptome

Daca chistul glandelor Bartholin nu este infectat, cel mai comun simptom este un nodul nedureros in zona vulvara. Puteti observa roseata sau o umflatura in zona vulvei.
Daca chistul glandelor Bartholin se infecteaza, formeaza abcese care pot creste in dimensiuni in 2-4 zile si este de obicei foarte dureros. Daca durerea extrema limiteaza activitatile, pana si mersul sau statul in sezut, atunci probabil ca glanda este infectata. Unele abcese pot fistuliza (se pot deschide) si se pot vindeca de la sine dupa 3 sau 4 zile.
Un chist al glandelor Bartholin mic e de cele mai multe ori asimptomatic. Totusi, un chist mare sau infectat poate avea simptome.
Simptomele pot include:
- un nodul nedureros in aria vulvara (e posibil, desi improbabil, ca ambele glande sa se inflameze in acelasi timp)
- roseata sau inflamatie in zona vulvara: un chist al glandelor Bartholin se poate inflama de la 0.64 cm pana la 7.62 cm
- disconfort la mers, sezut sau la raporturile sexuale.
Puteti descoperi chistul singure sau specialistul il poate observa in cadrul unui examen fizic.

Abcesul glandelor Bartholin

Simptomele pot include:
- durere crescanda care limiteaza activitatile sau care apare la mers, sezut sau la raporturi sexuale
- febra si frisoane
- inflamatia zonei vulvare pe o perioada de 2-4 zile
- scurgeri din chist: acestea pot apare la 4-5 zile dupa aparitia inflamatiei.
Un abces care se fistulizeaza (se deschide) de la sine, ar trebui sa fie cercetat de un specialist pentru a evita complicatiile.
Complicatiile unui chist abcedat sunt rare, dar pot include gangrena, fasceita necrozanta, socul toxic si sepsisul.

Investigatii


Puteti sa nu stiti ca aveti un chist al glandelor Bartholin, pentru ca acesta nu are simptome. Dumneavoastra sau specialistul puteti observa chistul daca este destul de mare pentru a deveni inconfortabil, creeaza un nodul sau il puteti vedea sau simti sub piele, atunci cand este infectat.
Daca aveti mai mult de 40 de ani, specialistul va examina cu mai mare atentie nodulul pentru a se asigura ca nu este canceros. Desi cancerul este rar, riscul unei femei de a dezvolta cancer creste cu varsta.
Abcesul glandelor Bartholin este diagnosticat pe baza semnelor de infectie, cum ar fi febra, inflamatia sau durerea in zona glandelor Bartholin. Medicul specialist poate face culturi din fluidul extras din abces. Rezultatele culturilor bacteriene pot arata ce fel de bacterie v-a cauzat infectia, ceea ce va ajuta la alegerea tratamentului antibiotic. Mai mult de 60 de tipuri de bacterii au fost identificate in chisturile infectate ale glandelor Bartholin, inclusiv gonoreea si chlamydia.

Consult de specialitate


Majoritatea chisturilor glandelor Bartholin nu au nevoie de tratament sau dispar de la sine. Totusi, daca aveti un chist care va creeaza probleme sau care poate fi infectat, consultati un specialist pentru tratament.

Medici specialisti recomandati

Puteti consulta pentru tratamentul unui chist al glandelor Bartholin:
- medicul specialist ginecolog
- medicul de familie.

Tratament

Un chist al glandelor Bartholin care e destul de mare pentru a cauza simptome este de obicei drenat. Pentru a impiedica inchiderea chistului urmata de colectarea lui din nou, se face o mica incizie care se tine deschisa pentru cateva saptamani. In momentul in care zona e vindecata, deschiderea (incizia) ramane. Aceasta va impiedica reaparitia chistului.
Acasa, puteti lua medicamente care nu necesita prescriptie medicala, cum ar fi ibuprofen (Advil, Motrin) daca e necesar. Pentru a mentine vindecarea, se recomanda bai locale caldute sau bai de sezut. Nu faceti sex in timp ce un chist al glandelor Bartholin se vindeca.
Un chist infectat este drenat si tratat cu antibiotice. Drenarea elimina o mare parte din durerea produsa de abces.
Pentru un abces al glandelor Bartholin care recidiveaza (revine) de mai multe ori, ductul glandular poate fi indepartat chirurgical.

Tratament pentru chistul glandelor Bartholin neinfectat

Cand un chist al glandelor Bartholin apare, dar nu exista sipmtome sau simptomele sunt usoare tratamentul include:
- expectativa vigilenta: simptomele sunt tinute sub observatie fara tratament (unele chisturi nu se agraveaza niciodata)
- baile de sezut: acestea pot ajuta vindecarea si scadea disconfortul
- medicatia fara prescriptie medicala, ca ibuprofen (Motrin, Advil) sau acetaminophen (Tylenol) pentru a scadea disconfortul.
Un chist al glandelor Bartholin poate fi prezent pentru ani sau luni fara sa aiba simptome.
Daca raporturile sexuale va produc dureri, consultati un specialist.

Tratament pentru abcesul glandelor Bartholin fistulizat

Un abces al glandelor Bartholin care a fistulizat (s-a deschis), se poate vindeca de la sine. In acest caz, medicul specialist va poate sugera bai de sezut, antialgice ce nu necesita prescriptie medicala si expectativa vigilenta. Puteti sa nu aveti nevoie de antibiotice daca chistul s-a rupt.

Tratament pentru chistul glandelor Bartholin simptomatic

Daca chistul glandelor Bartholin este dureros, mare sau infectat, acesta va avea nevoie de drenaj. Daca e prezent un abces, va fi nevoie de antibioterapie inainte de aceasta procedura.
Drenajul chistului neurmat de masuri care sa impiedice inchiderea acestuia va creste probabilitatea de a recidiva.
Pentru a preveni inchiderea si recidiva chistului, acesta este tinut deschis pentru cateva saptamani cu:
- un mic tub de drenaj cu un balonas la unul din capete: balonasul e umflat in interiorul chistului pentru a mentine tubusorul in pozitie; in momentul in care glanda se vindeca tubul si balonasul sunt indepartate, dar deschizatura ramane (aceasta e cea mai comuna metoda de tratament a unui abces de glanda Bartholin)
- copci care impiedica peretele chistului sa reformeze un sac inchis; recidiva chistului apare doar la 10% pana la 15% in urma acestei interventii
- mai putin frecvent, peretele chistului este curatat cu carbon dioxid laser ori nitrat de argint pentru a preveni recidiva.
Tratamentul chistului glandelor Bartholin poate fi efectuat sub anestezie locala in cabinetul medicului curant.
Totusi, un chist dureros este mai probabil sa fie indepartat chirurgical sub anestezie generala.
Pentru chisturile glandelor Bartholin sau abcesele cu evolutie severa, care nu se retrag sub tratament, intreaga glanda si ductul pot fi indepartate chirurgical. Aceasta interventie mai e cunoscuta si sub numele de excizie. Deoarece excizia e o procedura chirurgicala care poate duce la pierdere de sange si la complicatii, este efectuata intr-o sala de operatie. Excizia e folosita doar in cazul esecului repetat al celorlalte metode de tratament.

Tratament in timpul sarcinii

Daca sunteti insarcinata si aveti un chist al glandelor Bartholin, tratamentul va depinde de cat de severa este simptomatologia sau daca aveti sau nu o infectie.
Pe cat posibil, drenajul chistului este intarziat pana la nasterea copilului. Aceasta deoarece zona genitala are un flux sanguin crescut in timpul sarcinii, ceea ce face sangerarea mai abundenta. Totusi, un chist mare va avea probabil nevoie de drenaj, pentru a nu pune probleme in timpul nasterii.
Deoarece existenta unei infectii poate cauza precipitarea nasterii (inainte de termen) un abces e drenat si tratat cu antibiotice. Antibioticele si anestezia locala sunt considerate sigure in timpul sarcinii.

Tratament ambulator (la domiciliu)

Expectativa vigilenta si tratamentul ambulator pot fi tot ce aveti nevoie pentru un chist al glandelor Bartholin care :
- nu are simptome
- are simptome usoare
- a fistulizat si a drenat de la sine (consultati un specialist pentru a va asigura ca nu aveti nevoie de tratament suplimentar).
Puteti scadea disconfortul produs de un chist al glandelor Bartholin prin bai caldute de sezut si antialgice obisnuite.
Cereti consultul unui medic specialist daca simptomele se inrautatesc sau nu se amelioreaza dupa cum era de asteptat. Daca aveti semne de infectie cum ar fi febra, frisoane, roseata sau inflamatie brusca, consultati un specialist.

Profilaxie
Prevenirea aparitieichisturilor glandelor Bartholinnu este posibila. Infectarea chisturilor glandelor Bartholin este uneori determinata de boli transmisibile sexual (BTS). Puteti sa scadeti riscul infectiei prin folosirea unui prezervativ in timpul actului sexual.

815 comments:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   1 – 200 din 815   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

De o saptamana mi s-a spart,imi curge tot timpul,am fost la medic si nu are ce sa-mi faca in acest moment.Este nomal sa nu mi se mai inchida?

dulcik spunea...

Mergi la un alt medic pentru ca nu este normal ..

Anonim spunea...

Am fost,am primit antibiotic injectabil,am facut febra si m-am simtit foarte rau.Acum imi este mai bine si nu mai curge.

dulcik spunea...

Ma bucur pentru tine ca s-a rezolvat problema

Anonim spunea...

am un chist bartholin din octombire 2009.am lua augumentin si marcofen dar nu sa retras.ma doare foarte rar, si nu foarte tare si umflatura se observa numai cand stau in sezut. este moala la palpat si nu se sinte nimic in interior.imi puteti recomanda un tratament mai eficient?

dulcik spunea...

Iti recomand sa mergi la medic si sa iti dea un alt tratament din moment ce nu s-a retras

Anonim spunea...

la inceputul lui ianuarie 2008 mi s-a facut un chist bartholin in partea dreapta, a fost foarte dureros incat am ajuns la spital si cateva zile am stat numai cu calmante din cauza durerii, iar in cele din urma a fistulizat.incepand de atunci lunar pana prin iulie-august mi se umfla si fistuliza in urma tratamentului cu antibiotic pe care le luam.a mai avut o tentativa sin februarie 2009, dar de atunci nimic pana zilele trecute pana cand am simtit ca ma durea si astazi mi-a curs puroi.ma candeam sa merg la medic sa-mi facas o incizie, dar am inteles ca e mai complicat: ca poate recidiva iara, ca se vindeca greu, ca mi se poater face si in cealalta parte.mai stiu ca trebuie dupa incizie sa-mi puna ceva tub pentru drenaj care trebuie tinut cateva saptamani, in situatia asta va trebui sa stau la pat?ce mi-ati recomanda? pentru ca m-am saturat pana peste cap de problema asta

Anonim spunea...

Stiu cat de bine face sa auzi povestea altor femei care se afla in aceeasi situatie cu tine de aceea va voi povesti si eu prin ce am trecut, poate va ajuta pe cineva.
Acum aproximativ 4 ani mi-a aparut prima data chistul. Nu stiam ce este si pana sa imi dau seama daca e grav a fistulizat in 2 zile cam asa. Nu am facut nici un fel de tratament atunci decat bai locale cu ceai de musetel. De atunci mi-a ramas un nod care a crescut in timp nefiind dureros deloc pana anul acesta in iulie cand am innebunit de durere. 4 zile m-a tinut in chinuri groaznice nu ma puteam ridica din pat, nu puteam sa stau decat intinsa pe spate cu genunchii in sus. O prietena care lucreaza la un cabinet de ginecologie mi-a recomandat 5 zile de augmentin 625 de 2ori/zi si flamexin 1/zi. Dupa 4 zile intregul chist s-a transformat intr-un balon plin de puroi si de durerile inexplicabile pe care le aveam si oboseala acumulata, l-am strans cu mana invelita in pansament steril cu rivanol. Nu va puteti imagina usurarea ce am simtit-o dupa ce a iesit primul gram de puroi. Vreau sa precizez ca nu a fost deloc dureros, dimpotriva am simtit ca renasc fara durerile acelea si fara umflatura imensa ce am avut-o. Problema este ca dupa 2-3 zile mi-a venit menstruatia si nu cred ca am reusit sa elimin tot puroiul pentru ca mai simtem la atingere un bob mic, dar nu mai aveam ce face. Oricum dupa antibiotic m-am ales cu o candidoza de toata frumusetea si faptul ca am avut menstruatia m-a ajutat sa fac tratamentul pentru candidoza. Stiam ca va recidiva bartholinita, dar nu ma asteptam sa fie asa repede, ma gandeam ca vor trece cativa ani pana sa trec din nou prin chinul acesta. Suntem la inceputul lui decembrie si chistul meu este destul de mare incat sa-l simt ca exista, nu ma doare dar sunt distrusa doar cand ma gandesc ce va urma. Culmea este faptul ca acum 2 saptamani am facut o infectie extrem de urata la dantura si de frica sa nu-mi urce puroiul la cap mi-a fost recomandat sa fac o cura de 5 zile cu augmentin 625 exact ca la bartholinita. Ma gandeam ca omor 2 iepuri dintr-un sut, dar ghinion, chistul nu a disparut ba mai rau cred ca doar l-am inflamat pentru ca, mi se pare mie, parca a mai crescut.
Sunt stresata ca nu stiu daca va mai avea vreun efect augmentinul pentru mine tinand cont ca in 3 luni de zile am facut 2 cure cu acest antibiotic si probabil voi avea nevoie de inca una in doar 2 saptamani dar cert este ca nu vreau sa fac nici o interventie chirurgicala pentru ca mi-e frica de ceva mai grav si in plus nu am incredere in nici un doctor decat atunci cand prescrie tratament pe baza de medicamente.
Daca poate cineva sa-mi spuna (din propria experienta sau din cunostintele acumulate) daca voi mai putea lua tratament cu augmentin 625 sau va fi nevoie sa schimb antibioticul sau, mai rau, nu voi putea sa mai iau antibiotic ca am luat prea mult intr-o perioada scurta de timp si nu isi va mai face efectul?
Astept cu nerabdare parerile. Va multumesc

lucica spunea...

Buna am 18 ani,am citit mai pulte pareri si cazuri despre aceasta glanda...mie in 7 luni mi-a aparut de 3 ori iar in acest moment o am nu stiu exact ce sa fac am luat antibiotic,am fost la ginecolog...vreau sa spun ca ceea ce m i-au facut a fost ingrozitor de dureros,cele care au stiu ce durere este.Mie mi-a bagat direc seringa si mi-a scos lichid a fost groaznic...iar atunci o aveam pe labia dreapta iar acum pe cea stanga si nu stiu ce sa fac,cu incizie daca as sti ca se rezolva as face dar am vazut late cazuri care chiar si asa a reaparut.VA MULTUMESC

Anonim spunea...

Am facut Barholinita ptr prima data acum aprox 2 ani si a fost groaznic...plangeam de durere; am luat antibiotic si in 3 zile a drenat si m-am simtit bine. De atunci a recidivat de multe ori, dar nciodata atat de rau...desi nici usor nu a fost (o singura data am luat antibiotc ca sa-mi treaca)...am incercat in schimb sa-mi fac bai caldute cu ceai de musetel, galbenele, pelin...si acum 6 luni mi-a trecut asa..desi arata destul de urat si ma durea. Acum insa am patit-o iara...de 2 zile..am inceput spalaturile si sper sa dea rezultate...Nu vreau sa iau antibiotice sa nu ma pricopsesc cu vreo candida si oricum nu sunt benefice ptr organism. Cand aud insa ce scrieti ma sperii deoarece eu nu am avut conact serxual pana acum si ma gandesc cu groaza...oare voi face bartholinita de fiecare data cand o sa am contact sexual? Sper sa nu...si sper sa gasesc si o solutie sa o tin sub control pana acum...fara operatie ..

Anonim spunea...

sa va zic si eu istoria mea,in 2ani o fac a 4 oara dar nui ca prima .prima data a fost groaznic,timp de o zi sa facut cit oul,ne vorbind de durere,am facut incizie de fiecare data acuma nu,iau tratament,sper bine,daca nu incizie din nou si dupa ce se vindeca o scot de tot ca nu mai pot m-am saturat sincer...

MamaRo scutece refolosibile spunea...

tot eu sunt si va scriu de dimineata fiindca aseara am inceput tratamentu si are un efect destul de bun,sa micsorat considerabil si va zic si voua tratamentu,eu sunt din republica Moldova dar sper ca veti gasi si in Rominia medicamentele...wishnevsky liniment-este o crema pe care o pui pe o bucata de bint direct pe bartholinita...mycosyst 150 mg-sunt doua capsule pe care le bei una in prima zi a tratamentului si una in a 4...si neo-penotran forte-ovule vaginale pe care le pui seara la culcare cite una timp de 7 zile...cum va ziceam l-am inceput aseara si dimineata cind mam sculat emica de tot si ma doare daca apas tare pe ea...bafta

Anonim spunea...

scutece refolosibile,spune-ne te rog si noua cum a evoluat tratamentul pana acum si daca e vizibil o imbunatatire.multumesc!!!

Anonim spunea...

buna fetelor. o sa va spun si povestea mea. intr-un an jumatete am consultat 4 medici ginecologi. sunt din constanta ca atare primul a fost cel de la policlinica 2 de la icil , unde dupa ca nu m-a ajutat absolut deloc, m-a si chinuit si m-a facut sa ma simt vinovata de treaba asta :/ apoi la sfatul unei prietene am ajuns la un ginecolog(cabinet particular) de la miga, care nu a facut decat sa imi faca mici incizii si sa ma curete, ca mai tarziu sa inceapa sa se umfle la loc. in primavara am ajuns la bucuresti la cf 2. doctora respectiva mi-a facut o operatie oarecum mai complicata in sensul in care dupa anestezie mi-a facut o incizie mai mare, m-a curatat si m-a cusut dar bineinteles ca a recidivat. am fost apoi la control si mi-a zis-o "trebuie sa scoatem glanda", ceva imi zicea sa nu fac asta si am avut dreptate. mama mi l-a recomandat pe ultimul doctor(dr Lutescu Ioan Sebastian) cate mi-a facut cu totu altceva si nu scoaterea glandei. procedura se numeste "marsupializare" si consta de fapt in destuparea glandei si o mica incizie ca sa ma curete. si sunt ca noua :)

Anonim spunea...

am si eu un chist am facut tratament cu ovule 2 luni si nu se cunoaste nimic e la fel.mi s-a sus sa-l sparg dar stau pe ginduri as incerca cu ceaiuri; ce sa fac!

cff spunea...

povestea mea e una mai deosebita. anul trecut in decembrie m-am decis sa ma operez de glanda bartholina, pe partea stanga era destul de inflamat iar in dreapta cat o cireasa, doctorul chirurg a spus ca boala se ia de la o glanda la alta, exact ca la masele, e cea de sus bolnava peste ceva vreme va fi si cea de jos, reactie in oglinda. Bun, operatia a fost un succes, am avut de tras 1 luna de zile, 3 zile in spital, 3 sapt acasa, stand doar pe partea dreapta, se formase un chist de 7cm, dupa operatie cu anestezie partiala, si dupa luna asta destul de grea din punct de vedere al recuperarii, acum sunt bine. NU VA LUATI DUPA AUZITE, doctorul e singurul in masura sa va ajute, acum pt ca am stat prea mult cea de pe partea dreapta a luat dimensiuni mai mari dupa contact sexual asta pt ca se umple cu lichid. Trb sa imi fac timp, pt ca de curaj nu mai vb, stiu prin ce am trecut, mi-a fost o frica de am tremurat pe masa de operatie insa e mult mai bine asa. Ii multumesc Dn Dr Lica Ion de la spitalu floreasca!

Anonim spunea...

Afurisita glanda, eu credeam ca este o problema rara inflamarea ei, si nu am indraznit sa caut pe net pana acum.
Am pe partea stanga o inflamatie de marimea unei masline maricele, dar e asimptomatica si este asa de multi ani de zile.
Ma deranjeaza cand merg la epilat, ma intreb oare se vede, ce-o gandi persoana, etc.
Asta m-a facut sa caut pe net rezolvarea problemei, dar la ce va aud spunand, cred ca ar trebui sa zic mersi ca ma ignora si nu zice nimic, si s-o las si eu in pace.
Mai ales ca nu pare sa aiba rezolvare problema ...

Anonim spunea...

buana !si eu am avut chist de vreo 4 ori intr in an si am avut niste dureri gorazince...insa am avut minunata ideaa de a lua nurofen si s-a spart intr un minut...am fost la ginecolog si mi a zis k trebuie operat....dar nu prea am vrut asta ...am asteptat si mi a trecut de la sine ...adik ink il mai am acolo dar nu mai e infectat...probabil k o sa trebuiasca sa ma resemnez cu chestia asta mereu pt k o data ce il ai in organinsm ori te operezi ori ast sa iti reapara...si uneori k sa nu reapara apas zona unde am avut chistul si iesa secretie.in felul acesta evit sa se mai adune secretie....deocamdata sunt bn ...sper sa nu imi reapara....

bianca spunea...

si eu am avut chist bartolin pe stanga.
l am simtit undeva la inceputul anului, si l am lasat in pace pana in luna august.ba am uitat de el, ba am negat ca il am, speram sa se traga de la sine.nici macar nu am stiut ce este.era o simpla umflatura si atat.fara durere sau altceva.in luna august m am hotarat sa merg la medic , care de cum m a vazut a spus:aaaaaaaaaaa, pai aici trebuie operatie!m am speriat groaznic si nu am stiut cum sa reactionez.acasa am luat decizia impreuna cu parintii mei sa mai consult si alt medic,iar recomandarea a fost aceeasi.operatie cu scoaterea glandei in cazul meu, pentru ca se pare ca glanda era bolnava.de la operatie(oct 2009) si pana azi, nu am mai avut probleme, nu s a refacut nimic, e totul in regula.sfatul meu este sa mergeti la doctor, sa evaluati cu niste specialisti problema, sa nu luati aiurea medicamente! sanatate!

Anonim spunea...

buna! acum trei ani si jumatate am suferit o operatie de indepartare a chistului batholin dreapta. zilele trecute am observat un mic nodul, dureros la atingere in locul unde era glanda. am facut deja o programare la medicul care m a operat la momentul respecriv, dar sunt foarte ingrijorata..., poate cineva sa imi spuna daca a trecut prin asa ceva si ce ar putea fi? multumesc si sanatate!

Anonim spunea...

buna eu am 20 de ani si dintrodata am simtit ceva tare inca nu am fost la ginecolog pana acum si mie teama sa ma duc ma gandesc nu pote trece de la sine

Anonim spunea...

fetelor eu va pot spun din propie experienta doar cateva lucruri.am acest chist bartholin de vreo 4 ani,am fost la ginecolog care mi-a spus ca nu e nimic grav,insa daca se infecteaza va fi foarte grav iar cea mai buna metoda ar fi extirparea lui.nu ma durut deloc,inca chistul tot crestea.Acum o luna mi-am luat inimia in dinti si am merg la ginecologie in Cluj la doctorul Ciortea,care mi-a recomandat sa ma operez si sa indepartam glanda.asa am si facut acum 4 zile.am avut o anestezie locala deloc placuta,dar asta e...prima zi a fost foarte dureroasa iar acuma m-a lasat acasa si inca 5 zile trebuie sa iau augumentin.Credeti-ma ca nu are rost sa va chinuiti ci drenaj si alte chesti...eu cred ca singura varianta buna este indepartarea chistului.Succes fetelor...

andreea spunea...

buna, eu am mai facut o data cred ca acum 7 ani. am fost la dr. mi-a dat oxacilina si la 4 zile m-am dus la curatat. eu sunt tare din fire si suport durerea, dar atunci am crezut ca mor. m-a durut de nu puteam sa ma controlez. acum de 6 zile mi s-a umflat iar pe partea stanga si ma doare de mor. problema maxima e ca sunt insarcinata in 10 sapt sa nu pot lua nik si cealalta problema e ca nu are nici un cap, nu fistulizeaza sa ii scot infectia sa ma linistesc. fac bai calde, dar nu mai pot. ma ajuta careva cu un sfat?
multumesc si Sarbatori fericite tuturor ca eu nu cred ca am parte la ce dureri am

kali spunea...

din experienta proprie pot spune ca am scapat de aceasta boala doar prin interventie chirurgicala la Spitalul Militari.
Bartholinita a recidivat de 3 ori dupa drenajul facut sub anestezie locala,ultima recidiva fiind exact la 7 zile de la incizie.Paradoxul a fost ca s-a intamplat in urma controlului medical pentru a vedea daca mai supureaza.
Am ajuns in dureri insuportabile la spital si am fost operata sub anestezie totala.
Au trecut 6 ani de atunci si nu am mai avut probleme.Am ramas cu cicatrici urate in zona intima dar sunt multumita ca sunt vindecata si desi am fost operata doar la glanda stanga,pe partea dreapta nu au existat motive de ingrijorare.

Anonim spunea...

doamne deci numi vine sa cred...povestea mea seamana incredibil de bine cu o fata de aici cu comentariu anonim al 5 citit de sus in jos,nu mam gandit ca mai exista persoane care au suferit asa groaznit ca mn incat sa nu poata dormisi sa nu poata sa stea pe o parte doar pe spate si cu genunchii in sus..... :(((( e oribilaaaa bartholinita asta si mie groaza de incizie..............

natasha spunea...

Buna fetelor... si eu am avut bartholinita si este un chin .. am facut 5 incizii dar degeaba... a tot recidivat , nu am mai suportat si am mers sa ma operez, sunt operata de 6 zile si sunt ft ok , umflatura in urma operatiei incepe sa se retraga , recomand operatia pentru a scapa definitiv de aceasta problema tuturor persoanelor care sufera de bartholinita, nu va fie teama recuperarea nu este grea doare un pic in primele 2 3 zile si e un discomfort la mers dar nu se compara cu momentele cand faci abces si nu te poti ridica din pat, fiti curajoase si ganditi-va ca scapati de el , anestezia este totala nici de ea nu trebuie sa va temeti cand va treziti din operatie nici nu stiti ce s-a intamplat ..eu m am trezit ft bn din anestezie n am avut nici greturi nici dureri deci a fost ok ..suturile sunt facute destul d ok sper s nu raman cu urme ..oricum merita orice ca deja nu mai suportam atatea incizii sunt mai nasoale decat operatia in sine!! Curaj!!

Anonim spunea...

natasha, unde ai facut operatia, in ce oras?

Anonim spunea...

buna mi sau umflat labile mici si nu pot nici umbla de azi dimineata dupa un contact sexul cu prietenul meu mi sau umflat miam facut un ceai de musetel si am stat deaspra aburilor mama lui mia recomandat cat si mama sami pun si compresa cu apa rece ce sa fac???

Anonim spunea...

kali,cate zile de recuperare ti-au trebuit?sunt programata la operatie in 2 sapt.vreau sa stiu la ce sa ma astept

Anonim spunea...

natasha ti-a fost pusa si mesa?sau numai fire?in cate zile ti-ai revenit?

Anonim spunea...

am fost depistata si eu cu acest chist si am luat un produs pt detoxifiere de 3 ori pe zi produsul este de la cali vita si se numeste pure yucca si mi sa desunflat complet si nici de atuncea nu mi-a mai aparut si am scapat si de operatie...:-)

Anonim spunea...

Buna fetelor,in urma cu 3 zile am inceput sa simt aceasta umflatura dar sub piele(pt.prima data)eu am 23 de ani.Prima zi cum ziceam o usoara umflatura,a doua zi un pic mai mare cu o durere usoara la atingere,a treia zi(seara am avut un contact sexual cu sotul meu,in timpul contactului,am avut o durere groaznica pe partea stanga si nu am putut rezista si am intrerupt tot).Astazi e a patra zi si de dimineata de cum mam trezit am inceput sa am dureri pe partea stanga in interior,am incercat sa vad cu o oglinda si am reusit sa vad o umflatura cat 2 bobite de mazare la un loc,nu pot sta pe scaun si nici sa merg nu prea pot de durere.In cele din urma a ajuns acasa sotul si i-am pov tot,el a cautat pe internet despre anumite infectii,boli etc si in cele di urma a ajuns pe acest forum si asa am descoperit ca am acest chist pe partea stanga,am citit toate comentariile voastre si am gasit cateva in care ma regasesc si eu,am luat imediat o pastila ibuprofen de 600mg,parca acum ma simt ceva mai bn dar nu stiu daca sa spart de la sine si nu indraznesc sa ma uit de frica.Problema cea mai mare este ca maine trebuie sa imi vina menstruatia di cauza ca iau anticonceptionale stiu sigur cand imi vine menstr.si nu stiu ce sa fac,cum sa procedez.Intrebarea este daca in timp ce am menstruatia chistul nu sa spart si iar incep cu dureri din acelea groaznice ce pot face??????ma pot duce la un control in per.menstruatiei poate sa imi faca ceva???va rog frumos ajutati-ma ce ma sfatuiti????

Anonim spunea...

De 3 zile mi-a aparut si mie o mica umflatura de marimea unui bob de mazare. In primele 2 zile m-a durut tare, insa astazi nu m-a mai durut, dar arata la fel. Am citit to ce am gasit pe net si nu stiu ce sa mai cred...am 22 de ani si inca nu am fost la un control ginecologic. Mi-e frica, dar mai frica mi-e sa nu am toate problemele expuse mai sus. Cred ca pana la urma o sa imi fac o programare la un medic si o sa sper sa nu fie ceva grav :(
Anonim, tu ce ai facut pana la urma? Ai fost la control in per menstruatiei? Ai scapat de problema?
Sanatate tuturor!

MamaRo scutece refolosibile spunea...

hai sa va scriu din nou la un an si ceva daca va duceti mai sus sa vedeti,luasem tratamentul dat si parca mergea totul bine dar na fost sa fie,umfalura incepuse sa se mareasca si durea rau,si ce am facut am dezinfectat zona si cu o seringa am introdus acul acolo unde medicul imi taia de fiecare data sa mi-o scurga,am scos din ea foarte mult puroi,de durere ce aveam nici nu am simtit cind am virit acul,dupa am mai scurso si asa prin gaurica ramasa de la ac (sunt nebuna stiu dar cind e culmea e culmea)si uite ca de atunci a ramas asa de parca sa incapsulat si se umfla putin cind trec vreo 3-4 zile fara contact sexual,dupa se micsoreaza(straniu)si pe timpul ciclului se mareste putin dupa se micsoreaza din nou,dar cum sa fie bine ca a inceput si dreapta se se umfle e cit o sireasa mica.rezolvarea ar sta in scoaterea glandei complet dar cine are curaj sa mearga la medic...off

Anonim spunea...

v-am scris in 23.08.2012...urma sa ma operez...si am facut-o...am o luna de la operatie si inca nu s-a inchis ,dar operatia in sine nu e grea recuperarea e mai grea...nu pot sta in sezut bine nici acum,dar sunt multumita ca am scapat de un cosmar care ma obseda de vreo 6 ani...operati-va!!!

Adriana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Adriana spunea...

Am 25 de ani si am chist de 7 ani,astazi am iesit din spital pentru ca a recidivat a doua oara. in urma inciziei dureroase dupa cum stiti, am aflat de la o asistante ca exista posibilitatea ca daca recidiveaza de foarte multe ori sa nu mai ramai insarcinata. nu stiu daca mi-a spus ca sa ma sperie sa fac operatia de extirpare a chistului sau este adevarat. ginecologul meu a zis k nu este grav.dar aceasta asistenta ma speriat. voi stiti ceva despre asta?

Unknown spunea...

in urma cu cativa ani m.am trezit si eu cu aceasta problema,m.am speriat f tare pt ca era destul de mare(ca o maslina)dar fara dureri si m.am dus la un control la un medic specialist.nu mai stiu exact dar mi.a dat un antibiotic parca amoxicilina si nu mai stiu ce.dupa ce l.am luat mi.a trecut neavand dureri..insa acum dupa atatia ani ma confrunt cu aceeasi problema dar de data asta este rau pt ca am dureri groaznice de doua zile.cu o sapt.aproape doua mi.a aparut dar nu m.a durut decat putin si am luat amoxicilina si ibuprofen vreo3 cutii dupa care m.am oprit cu antib.si am urmat doar cu ibup.deoarece am dureri mari si nici nu am simtit vreo schimbare in urma trat.nu am avut contact sexual cateva zile la inceput pt casotul aera plecat dar cand a venit neavand dureri asa mari ne.am iubit de cateva ori..prob.mari dupa au aparut cred eu citind de la voi ca n.ai voie sa ai contact dar ne iubim mult si pt moment n.am simtit decat placere.acum dupa ce i.am spus ca durerile sau amplificat nu mai facem dar nu stiu incotro s.o iau pt ca ma doare f tare si mi s.a acrit de atatea calmante..e pe partea stanga si e f tare ca o maslina si imi svacneste ca si cand ai o mare durere la masea cu nerv.tin sa mentionez ca inainte sa am dureri asa mari afara de faptul ca am avut contact,mi.am pus foi de varza cruda pt ca stiu ca trage infectia dar n.am mai suportat si n.am mai pus.eu pe furuncul am pus seara si ziua a spart.poate unde si lucreaza si a tras infectia dar n.are nici un capat sa sparga..nu stiu ce sa fac pt ca de doctori mi.e f frica si sunt si speriata dec ce.am citit de pe la voi cu recidiva si altele.am intrat in detalii ca sa intelegeti exact evolutia si poate ma ajutati cu ceva.am 40 ani.va multumesc si multa sanatate

Anonim spunea...

Din pacate suntem multe cu aceasta neplacuta problema ca si tine

Unknown spunea...

v.am scris pe 26 mart.sunt mariana..cum va spuneam am reinceput un alt tratament cu augumentin,aulin unguent galbenele si ihtiol dar mi sa parut ca arde si nu mi.am mai dat,si bai caldute cu ceai de galbenele.dar pana sa inceapa sa.si faca efectul toate astea,m.am urcat pe pereti de dureri crunte.imi zvacnea atat de tare ca simteam ca mor.in agonia aia de nu mai stiam ce sa fac mi.am amintit ca si gheata face minuni la infectii si ajuta asa ca mi.am pus toata noaptea comprese locale si.mi mai alina din durere si asta pana a doua zi pe la 9 dim.cand m.am ridicat din pat am simtit ca o usurare si mi.a curs ceva urat..dupa care m.am simtit mai usoara iesind din acea agonie...continui cu tratamentul pana la final si e bine sa mai iei 2.3 zile in plus.dar acum mi.a ramas frica sdin ce.am citit de pe la voi cu recidiva cred ca n.as mai rezista doamne ajuta si nu mai fiw cazul.va doresc multa sanatate si sa aveti puterea de a infrunta orice situatie.e o vorba..ce nu te omoara te intareste!

Anonim spunea...

si eu am aceasta problema. acum doi ani mi s-a curatat glanda,dupa care s a mai inflamat de 3 ori dar a dat inapoi cu augumentin . zilele astea iar a aparut si observ ca dupa o zi de tratament a dat foarte putin inapoi.nu stiu ce sa ii mai fac.numai cand vad umflatura simt ca mi se face rau.

Anonim spunea...

Buna.aceeasi problema o am si io cu chistul bartholin .in urma cu 2ani mia aparut pt prima data in timpul actului sexual .am stat doua zile ma gandeam ca imi trece dar nici o seansa .a treia zi cand m-am trezit si am vrut sa ma ridic din pat nu am mai putut de durerea .am chemat ambulanta m am dus la urgenta acolo o doctora atat de agresiva .mi a facut o anestezie care nu sa prins si apoi ma taiat si ma curatat.si mia spus ca nu o sa mi apara niciodata .si anul trecut in luna noiembrie mi aparut din nou si mia disparut singura .si pe 19-04-13 mam trezit cu ea si sa umflat .am fost la un doctor aici in germania a incercat sa mi faca incizie din nou dar nu a iesit nimic mi a spus ca mi treb neaparat operatie sa o scot de tot .nustiu ce mi a facut ca mi sa umflat ma mult e ca un ou de mare .si foarte dureros .iau io ipubrofen ma lasa cateva minute durerea dar dupa iar ma doare .si mai am 6zile pana ajung acasa in romania .si stau cu medicamente .si in plus am si menstruatia io asa cred acum nustiu ce sa mai cred imi puteti da un rasp ??

Anonim spunea...

ma termina glanda asta..dupa 3 ani de zile incizata,mesata,drenata de 4 ori pe partea dreapta,m.am trezit ca s'a inflamat iar glanda (am mancat antibiotice..la ind. a 4 dr.ginecologi)
terminata si disperata..am fost la un chirurg la ind. unei prietene.dupa ce ma consultat chirurgu..din start mi.a zis ca trebuie indepartata glanda impreuna cu acea camasa..am intrat in operatie sub rahianestezie..a durat 1'30"..ultimul medic ginecolog mi.a zis ca e un "fleac" ce aveam eu acolo..desi la operatie chirurgul mia zis ca eram intr.'o faza de septicemie icat a trebuit sa.mi taie din labie,deoarece infectia urca in sus..am 1 luna de la operaie,mai am ceva fire acolo care ast sa se topeasca...insa la control operatia e ok...dar a aparut un usor chist pe partea stanga,care probabil il voi indeparta si pe asta.......sfatul meu e sa mergeti la un chirurg..(am prins frica de ginecologi!!!!!)sanatate va doresc

Anonim spunea...

a indepartat careva ambele glande bartholin?au mai aparut pb?

Anonim spunea...

buna!am 22 de ani si acum cateva zile am simtit o umflatura dureroasa in zona valvei si am mers de urgenta la ginecolog.am fost diagnosticata cu bartholinita acuta si mi s-a dat un tratament cu antibiotice.urmez deja tratamentul de 2 zile si nu vad nici o imbunatatire...este in continuare inflamata si dureroasa zona respectiva:( mi-e groaza cand ma gandec la interventie chirurgicala.imi poate recomanda cineva un ginecolog/chirurg bun in constanta si cam cat ar costa o astfel de interventie?asta in cazul in care va fi nevoie.va multumesc

Anonim spunea...

buna din nou! va scriu si astazi ,dupa o zi foarte agitata pentru mine.am ajuns seara acasa si dupa dus am observat ca s-a inflamat mai tare glanda bartholin(este cat o nuca mai mica) inclusiv zona ce o inconjura si era rosie,ma durea si simteam intepaturi puternice in acea zona.astfel am ajuns la urgente,la un spital privat din Constanta,unde o doamna doctor foarte draguta m-a consultat si m-a lamurit ca nu este necesar sa ajung la incizie deoarece chistul nu este infectat suficient de tare si daca ar face interventia aceasta,exista pericolul sa se inflameze la loc.asa ca urmez in continuare tratamentul medicamentos si sper din suflet sa ma fac bine.peste cateva zile voi merge din nou la consult si in cazul in care nu se va da inapoi deloc,atunci voi ajunge la drenaj(eu sper sa nu)..sfatul meu este sa nu va grabiti sa ajungeti la bisturiu decat daca este chiar necesar..alegeti medici bine pregatiti si chiar daca dati mai multi banuti,se merita.multa sanatate va doresc!

Anonim spunea...

Buna!a inceput ieri sa ma manance putin in zona vaginala si spre seara am observat ca mi s a umflat partea dreapta cat un bob de mazare.Nu ma doare decat daca apas tare,nu ma doare daca merg sau daca ma asez,nu ma mananca deloc acum nu ma deranjeaza rau cand merg doar ca stiind ca e acolo parca numai la ea ma gandesc.Am inteles ca pot lua anumite pastile/creme fara sa merg la doctor.Ma poate ajuta cineva cu nume de medicamente?Va rog !!

Anonim spunea...

Buna , va doare inghinal si piciorul de pe partea chistului?

Anonim spunea...

Si eu am trecut prin doua episoade, primul in care ganglionul a fistulizat singur a fost mai usor . Nu am mai avut noroc a doua oara cand am ajuns la medic cu dureri ingrozitoare si un chist cat un ou de mare si infectat. Medicul chirurg m-a operat sub anestezie generala si mi-a indepartat glanda, am 3zile de la operatie si ma simt foarte bine.
Sfatul meu ...nu suferiti mergeti la medic imediat si optati pentru indepartarea glandei.
Sanatate!

Anonim spunea...

Buna:D de vreo 3 ani am suferit si eu de chist bartholin pe partea dreapta . Nu am bagat de seama , nu am avut dureri , am sperat sa treaca de la sine ... insa in februarie 2013 am ajuns la ginecolog pentru a`mi face o incizie , nu mai puteam de durere .Dupa 2 saptamani a revenit din nou .... Am inercat tot felul de tratamente cu antibiotice dar nu s`a tras . De 2 zile mi`a fost extirpata glanda si ma simt chiar bine , am scapat de un stres .Operatia a avut loc sub anestezie totala .Vreau sa va zic si sa va incurajez sa apelati la operatie daca suferiti de acest chist ... pentru ca in alt mod nu va fi inlaturat , va recidiva . Extirparea glandei nu va afecta oraganismul n ici un fel si nici in momentul actului sexual . Sanatate !

Anonim spunea...

buna am aceasi problema de vreo 8 ani nu ma deranjat deloc pana saptamana trecuta cand mi sa unflat cat un ou si aveam dureri groaznice frisoane febra si nu puteam merge am ajuns la spital ma operat sub anestezie generala dar nu a inlaturat glanda de tot deci este posibil sa imi reapara?

Anonim spunea...

buna ,si eu am o problema acestchist bartholin .acum 2ani mia aparut prima data si am ajuns la urgenta si mi au facut incizie si mi sa spus ca nu o sa mai apara niciodata dar nu a fost cum a sp d-na doctor .anul trecut in decembrie mi a aparut din nou dar a disparut singura .apoi in aprile anul acesta mi aparut exact de ziua mea .si n doua zile a trb sa chem ambulanta .am mers la spidalul din germania si au incercat sa mi faca incizie dar degeaba mi au facut ca umflatura a ramas .si in max o sapt am stat cu durerea si mi sa spart singura .si intr o sapt nu am mai avut nimic .si pot sa zic ca acum mi a aparut din nou .dar acum nu mia aparut unde am mai aut mi a aparut n partea dreapta .si mie cam frica .si tin controlul cu bai din sezut si ibuprofen.

Anonim spunea...

Buna!Am citit povestile fiecareia dintre voi si vreau sa va uimesc cu povestea mea:)) Am avut din 2004 si pana in 2008 cam...13..14..15 chisturi...nu le mai numar:)) Am facut doua operatii.La ultima operatie, mi-au extirpat glanda pe partea dreapta.Toate bune si frumoase...pana acum.Mi-a aparut pe partea stanga.Va fi nevoie de o alta operatie(zice ginecologul meu)si se va extirpa si glanda din partea stanga.Singura problema?la actul sexual nu voi mai avea lichid si voi avea nevoie pentru totdeauna de lubrifiant.Deci....asta e!Sanatate la toata lumea!

Anonim spunea...

buna sera ...eu m-am operat in 2012 si eram la un prag de a muri..de atunci ma tratez cu metronidazol si cu ampicilina si gentamicina!!! Acum mi-a aparut din nou...trec trei-patru luni..apare..sunt distrusa...ce sfat imi dati? multumesc..cami

Anonim spunea...

s a confruntat cineva cu aceasta bartholinita pe timpul sarcinii? sunt ingrozita eu sunt insarcinata in 14 saptamani .afecteaza sarcina?

Unknown spunea...

Am citit comentariile...cred ca am asa ceva...de cam 10 zile am simtit pe partea stanga ca creste si doare....am inca trei saptamani pana vin in Romania si nu stiu cum as putea face.......ce as putea lua sa mai rezist saptamanile astea? Multumesc

Anonim spunea...

Am si eu un chist pe partea dreapta. Peste doua zile ma duc la incizie. Voiam sa va intreb daca dupa incizie se pune si tub de dren pentru cateva saptamani. Multumesc mult.

Anonim spunea...

In general bartholinita se face datorita infectiei cu E.coli.Am fost operata de 2 ori ,adica mi s-a spart chistul prin operatie sub anestezie locala,si la ananliza microbiologica mi-a iesit aceeasi bacterie..e coli.Din cautarile mele pe internet am tras concluzia ca avem o sensibiliate crescuta la aceasta bacterie care se gaseste practic peste tot.Ideal ar fi ca fiecare persoana care a trecut prin asa ceva sa mearga la un institut pentru a i se face un vaccin personalizat.Eu personal am luat un vaccin de pe piata ,se numeste Urovaxom,care costa in jur de 140 de lei,si se tine 3 luni,si au trecut 6 luni si sunt bine,nu a mai recidivat infectia.la spital mi s-a facut si antibiograma pentru microbul meu,si nu mi s-a dat niciodata Augmentin.Deci cred ca fiecare pers.ar trebui sa-si faca antibiograma daca trece printr-o incizie intr-un spital.

Anonim spunea...

Corect.. si eu am luat 3 tipuri de antibiotic si la nici unul nu a fost sensibila E.coli..abia dupa marsupializare si rezultatul la analiza cum ca aveam e.coli ..mi s-a dat tratamentul ..antibioticul potrivit ... ceclor.. nu luati cu pumnul augumentin.. e un antibiotic cu spectru larg..dar fara efect in cazul e.coli.. mergeti la doctor..si mia la 2 luni imi recidiveaza iar..voi merge la doctor in 2 zile

Unknown spunea...

Buna,fetelor. De curand m-am confruntat si eu cu aceasta problema. Am luat 4 zile antibiotic si nu a cedat deloc. Am pus vestita slanina 24 de ore care evident nu a facut nimic. Vedeam cu pe zi ce trece se umfla mai rau. Pana aseara cand mi-am luat inima in dinti si m-am dus la Spital. Acolo evident cum a apasat putin, s-a spart. Dupa care sub anestezie mi-a facut o incizie a curatat tot, a pansat iar acum 4 zile trebuie sa merg la toaletat . Tin sa va anunt ca nu doare absolut deloc. Nici cand va face incizia fiindca este sub anestezie si nici dupa. Ustura putiin cand mergeti la toaletat ca va baga apa oxigenata. Dar este incomparabila acea usturime de spalatura cu apa oxigenata si betadina, fata de durerea ce o ai cand ai chistul acolo si totul e umflat. Asa ca nu mai stati pe gandu-ri luati-va inima in dinti si mergeti la Dr. Chiar nu doare si nu merita sa va chinuiti.

Anonim spunea...

Buna. Si eu sufar de bartholinita de peste 10 ani. In ultmii 3 ani nu am m-ai avut probleme, am crezut ca am scapat, dar m-am inselat. Acum o am din nou, de vreo 2 saptamani. M-am tratat singura in acest timp, zinnat, ibuprofen si bai locale cu ceai de musetel. Umflatura s-a tras langa labie si sunt speriata. Maine ma duc la medic, nu am ce face, sper sa nu fi facut complicatii. Mi-e teama, nu stiu ce ba fi...

Anonim spunea...

Buna ziua. In luna februarie am fost la un control ginecologic , pentru ca aveam o umflatura in partea stanga, e ca o pruna mai , nedureroasa, medicul nu prea a stiut ce poate fi, insa mi-a recomandat sa merg la Iasi ptr. examinare la profesor. As dori sa pot consulta un medic la cluj. Daca ma poate ajuta cineva. Multumesc

Anonim spunea...

buna. acum 3 ani am avut si eu bartholinita si am facut incizie,am stat 3 zile internata,dupa 14 zile am facut tratament cu ovule si local crema si mi.a trecut. At doctorul mi.a zis ca poate recidiva repede si daca se intampla asa treb sa ma opereze sa scoata ductul de tot. Cand am vazut ca nu a mai reaparut am fost cea mai fericita,am crezut ca am scapat. Insa acum 5 zile mi.a reaparut,si e foarte dureros,nu pot sta decat pe partea dreapta,ma doare si cand merg. Azi am fost la medic si mi.a dat antibiotic,supozitoare ca sa imi reduca inflamatia si capsule vaginale ca sa fac candidoza. Sper sa imi treaca cu astea si sa nu treb sa aj sa fac din nou incizie,e foarte dureroasa si nici anestezia nu prinde.

DAN spunea...

MAJORITATEA FEMEILOR NU MERG LA CONSULTATIE DEOARECE GINECOLOGII DIN TARA ASTA NU PERMIT PARTENERILOR SA INTRE LA CONSULTATIE….SOTIA MEA NU MERGE FARA MINE NICI LA TESTUL BABES- PAPANICOLAU….SPUNE CA SE SIMTE RELAXATA SI IN SIGURANTA DOAR ATUNCI CIND SINT SI EU LINGA MASA DE CONSULTATIE….DOMNILOR GINECOLOGI, SINTEM IN SECOLUL XXI….FITI MAI DESTUPATI LA MINTE….ADOPTATI O GINDIRE MAI MODERNA….NU MAI DECIDETI IN LOCUL NOSTRU CA SI CUM NOI AM FI OLIGOFRENI ....PARTENERELE NOASTRE AU NEVOIE DE NOI IN ASTFEL DE IMPREJURARI….CA SA NU MAI VORBESC DE NASTERE….

Anonim spunea...

buna fetelor ma numesc liliana din constanta ce va pot spune am si eu aceias problema ca si voi eu o am in partea dreapta am facut o incizie dar am fost bucuroasa doar trei luni si spre bucuria mea mam trezit ca misa unflat la loc am dureri si nu stiu ce sa fac sa scot glanda de tot sau sa fac incizie dinou ce sfat ami puteti da va rog

Anonim spunea...

buna tuturor. si eu am avut diagnosticata cu chist bartholini prin luna februarie a acestui an. dr. mi-a sugerat operatie de scoarete a glandei, insa am zis sa nu ma grabesc sa vad ce se mai intampla. au trecut cateva luni, lucrurile nu s-au schimbat in bine, atunci am inceput sa fac bai calde in fiecare seara, si ma dadadeam si cu crema de tataneasa. cu surprindere, dupa aprox o saptamana s-a retras de la sine, a disparut ca prin minune. pana la operatie va recomand sa incercati ceva naturiste (bai cu plante medicinale, creme). sanatate!

Anonim spunea...

Numele meu este Cynthia Smith sunt din Canada Vreau să folosesc această ocazie pentru a mulțumi marele doctor, care aduce înapoi soțul meu, care mă face foarte fericit astăzi, așa că am putut să nu țină lucrarea minunata a făcut pentru mine, așa că am decis să-l împărtășească cu voi toți pentru că el este real nu ca cei care mananca la banii mei și nu face nimic pentru mine, am un copil minunat pentru soțul meu, aproximativ 3 ani în urmă soțul meu și cu mine a fost ceartă despre unele lucruri ce face că el a avut nu făcut înainte, cum ar fi menținerea noaptea târziu și băut i dont știu că soțul meu are o aventură secretă cu o doamnă de aproape de strada mea se îndeplinesc după locul de muncă, la un hotel de o zi am simțit că acest lucru este prea mult să le suporte Apoi l-am confruntat o noapte, dar el nu a ascultat în schimb ma bătut în fața copilul nostru atunci el mi-a lăsat în cele din urmă pentru doamna. Am simțit viața mea a fost de peste si copilul meu a crezut că nu va mai vedea niciodată pe tatăl său. Am încercat să fiu puternic doar pentru copil, dar nu am putut controla durerile pe care chinuie inima mea, inima mea a fost plină de necazuri și dureri pentru că am fost într-adevăr, în dragoste cu soțul meu. În fiecare zi și noapte cred că de el și am întotdeauna doresc va veni înapoi la mine, până la o zi am întâlnit un bun prieten de-al meu, care a fost, de asemenea, într-o situație ca mine, dar problema ei a fost fostul ei iubit, care a avut o nedorit sarcina de și a refuzat să își asume responsabilitatea și fac obiectul unui dumping ei. ea mi-a spus că a mea a fost un caz mic și ca să nu vă faceți griji despre asta, la toate, așa că am întrebat-o ce a fost soluția la problemele mele si ea mi-a dat acest mare adresă de email Doctor drotutuhealinghome@hotmail.com. Am fost a pune la îndoială dacă acest om a fost soluția, pentru că am încercat atât de multe fals medic pe internet, dar se consuma doar până banii mei și nu lucrezi pentru mine, așa că am contactat pe acest om mare și mi-a spus ce să fac și eu faptă le toate, mi-a spus să aștepte doar 72 oră și că soțul meu va veni târăște pe îngenunchează lui doar pentru iertare, așa că am credință faptă ce acest mare om mi-a cerut să fac și cu siguranță după 72 oră am auzit o bătaie în ușă m-am dus și deschide ușa, într-o mare surpriză l-am văzut pe îngenunchează lui și am fost mut, când ma văzut, tot ce a făcut a fost să plângă și mi cer iertare, din acea zi, toate durerile și necazurile în inima mea a fugit, De atunci am și soțul meu și happily.that nostru copil minunat este viu este motivul pentru care vreau să spun un mare datorită dr okunta Acest mare om mi-a facut sa intelegem ca nu este cunoscut problemă pe pământ care nu are nici o soluție așa încât vă rugăm, dacă știi că aveți aceeași problemă sau orice problemă care este similar, te va sfătui să contacteze această mare doctor prin drotutuhealinghome@hotmail.com poștă și el va rezolva problema

Kness spunea...

Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi a abandona mă şi 2kids meu, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îmi place-l atât de mult, asa ca am vazut mărturii ale Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo soţul înapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste şi grijă. nu voi uita niciodată acest ajutor care-a dat mare Mutaba şi meu children.if care sunteti aici ai nevoie de ajutor să te iubita inapoi puteti contacta-l prin acest e-mail de greatmutaba@yahoo.com sunt mândru de a fi pe mărturia lui

fatima spunea...

contacta?i-l ?i problemele tale vor fi rezolva imediat. Dupa ce a fost în
rela?ie cu el timp de ?apte ani, Mi-a lasat, am facut tot
posibil sa-l aduca înapoi înapoi, dar totul a fost în zadar. L-am vrut înapoi
din cauza iubirii am pentru el, l-am rugat, dar el a refuzat, pâna când am
a explicat problema mea cu cineva online ?i ea a sugerat ca eu ar trebui
mai degraba ne un caster vraja care ar putea sa ma ajute o vraja sa-l aduca
înapoi, dar eu sunt tipul care nu crede în vraja, am avut de ales decât sa
încerca?i sa-l, am trimis rola vraja, mi-a spus nu a existat nici o problema ca
totul va fi bine înainte de trei zile, ca fosta mea va reveni la mine
înainte de trei zile Dr.EBHOSE po?i sa-l e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sau în rela?ia pe ebhodaghespell @ gmail.com, am
promisiune, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi,
care a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, am raspuns
apela ?i tot ce a spus a fost ca el a fost atât de rau pentru tot ce sa întâmplat,
ca a vrut sa se întoarca la mine, ca ma iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit ?i
surprins. De atunci am facut o promisiune ca toata lumea ?tiu voi
nu au o problema rela?ie, ca le voi referi la vraja
pudra pentru a le ajuta. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de turnare vraja, sa
e-mail ebhodaghespell@gmail.com
De asemenea, el a aruncat atât de multe vraja cum ar fi,

(1) vreau ex-va înapoi.
(2) Trebuie întotdeauna co?maruri.
(3) Pentru a fi promovat în biroul tau
(4) Vrei un copil.
(5) Nu vrei sa fii bogat.
(6) vrea sa de?ina so?ul / so?ia sa fie a ta pentru totdeauna singur.
(7) au nevoie de asisten?a financiara.
8) Nu vrei sa fie în control de tine casatorie
9) Vrei sa fii atras de oameni
10) childlessness
11) NEVOIE DE UN so? / so?ie
13) cum sa câ?tige LOTERIA DVS.
14) promovarea SPELL
15) vraja de protec?ie
16) precizeaza BUSINESS
17) precizeaza treaba buna
18) leac pentru orice boala / h.i.v.
Contacta?i-l astazi pe: ebhodaghespell@gmail.com

Regina spunea...

Acesta Dr.SUNNY poți să-l e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația lor drsunnydsolution1@gmail.com
Promit că problemele tale sunt rezolvate imediat. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, mi-a lăsat, am făcut tot ce pot să-l aduc înapoi din nou, dar în zadar. Ar fi pentru dragostea simt pentru el, rugat, dar el a refuzat să-am explicat problema mea cu cineva on-line și a sugerat că ar trebui să mai degrabă trimis un magician care ar putea să mă ajute să-l aduc înapoi o vraja, dar eu sunt tipul care nu credea în vrăji, nu avea de ales decât să-l încercați, a trimis rolă, a declarat nici o problema totul va fi bine în termen de trei zile, fosta mea înapoi la mine în termen de trei zile, vraja a fost exprimate și, în mod surprinzător, în a doua zi , a fost în jurul valorii de 04:00. Ex meu ma sunat, am fost atât de surprins, el a răspuns apelului și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat, am vrut să, pe care o iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit, Surprins. De atunci, am făcut o promisiune că toată lumea va ști ei nu au o problemă relație, pe care mă voi referi la ulcior vraja pentru ajutor. Orice persoană poate avea nevoie de ajutorul turnare, e-mail lui drsunnydsolution1@gmail.com

El a făcut, de asemenea, mai multe vraja-cum ar fi,
(1) pe care doriți ex-vă înapoi.
(2) Trebuie întotdeauna coșmaruri.
(3) Pentru a fi promovat în biroul său
(4) Vreti un copil.
(5) Vrei să fii bogat.
(6) doriți să păstrați soțul / soția să fie doar a ta pentru totdeauna.
(7) necesitatea de asistență financiară.
8) Ați fi în controlul de căsătoria
9) Nu vrei să fie atras de oameni
10) childlessness
11) Ai nevoie de un soț / soție
13) Cum să câștige LOTERIA dvs.
14) promovarea SPELL
15) vrajă de protecție
16) vraja AFACERI
17) precizează Bună treabă
18) leac pentru orice boala / H.I.V.
Contactați-l astăzi, la: drsunnydsolution1@gmail.com

Dora spunea...

Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi a abandona mă şi 2kids meu, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că îmi place-l atât de mult, asa ca am vazut mărturii ale Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo soţul înapoi asa ca am contactat-l şi El ajută-mă să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste şi grijă. nu voi uita niciodată acest ajutor care-a dat mare Mutaba şi meu children.if care sunteti aici ai nevoie de ajutor să te iubita inapoi puteti contacta-l prin acest e-mail de greatmutaba@yahoo.com sunt mândru de a fi pe mărturia lui

nakisha spunea...

Buna ziua numele meu este Kelly nakisha de la stat unit vreau ca toți să se alăture-mi să-i mulțumesc pe acest om pentru restabilirea casa mea cu fostul meu sot care ma benă de o altă femeie timp de 5 ani,. La început nu am crezut DR saguru Udo va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi soțul meu EX din această altă femeie, ci pentru că eu încă îl iubesc și nevoie de el în viața mea .. am de lucru și urmați DR saguru Udo instruire și mă surprinde că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR saguru Udo, soțul meu ma sunat EX-mi ceri să ierte și să uite totul a făcut să-mi că încă mă mai iubești ... acum eu si sotul meu sunt din nou impreuna si smectica suntem foarte multumiti de noul nostru de viață ... toate mulțumită DR saduru Udo pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împărtășească întotdeauna munca bine pentru toată lumea largă și dacă orice organism este acolo trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l contacteze prin e-mail cu amabilitate: drsagurusolutions@gmail.com

Unknown spunea...

Numele meu este Allyson sunt din Texas, SUA. Dau această mărturie că cineva acolo ar putea avea o problemă similară soțul meu nu crede că poligamia este greșit. El a fost văzut o altă fată timp de aproximativ patru luni. I-am spus că el are nevoie să se oprească, dar el spune că este îndrăgostit de ea. Ei au discutat despre a fi împreună "pentru totdeauna" și în cele din urmă o mișcare cu noi. Soțul meu încă mă iubește. El regretă intra in aceasta, în primul rând, dar nu este dispus să rupă doar cu ea. El spune că, dacă doresc acest lucru despart, atunci ți se va neînțelegere și el nu va continua o altă relație chiar cu mine. Așa că am făcut niște cercetări pe internet și, de asemenea, să caute ajutor și am dat peste o mărturie făcută de o doamnă numită Ibolo și am contactat aceeași rolă vraja care a ajutat (theangelsofsolution@gmail.com) și mi-a spus tot ce am ar trebui să facă și după ce am făcut tot ce mi-a asigurat că i se va lua ajutorul meu în 3 zile .. surprinzător soțul meu a venit acasă și a acceptat să despărțire cu ea, și el într-adevăr totul a fost o surpriză pentru mine după ce tot el a venit la mine în genunchi și cerșit să-l ierte că niciodată nu a știut ce a venit la el care a făcut să se gândească de a iubi cealalta amanta. Toate datorită Dr Ogbe Mă rog ca Dumnezeu va continua să le utilizați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutorul tau. Prieteni nu mor în silențios, deoarece cineva ca Dr Ogbe are o soluție pentru toate problemele tale .. Acum am trai fericit cu familia mea. Dacă aveți de gând prin viață grea și ai nevoie de ajutor în probleme cum ar fi:

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
(2), dacă aveți întotdeauna coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în birou.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) de îngrijire pe bază de plante
(6) pe care doriți să fie bogat.
(7) pe care doriți pentru a lega dvs. soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Să se respecta cu cuvintele tale și de a face dorința ta
(10) Cazul rezolva E.T.C

Contactați-l din nou, prin intermediul (theangelsofsolution@gmail.com) ..

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie din viața mea, din cauza ajutorul Dr.saguru a prestat pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul înapoi cu magia și iubirea vraja. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil că soțul meu a fost într-adevăr mă înșeală și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex înapoi și de a ajuta fixarea relationship.and face pe oameni pentru a fi fericit în relația lor. I-am explicat situația mea la el și apoi să caute ajutorul lui, dar, cel mai mare surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie de mine și nu se poate face nimic fără cadoul meu. i sînt într-adevăr se bucură de căsnicie, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua să ateste pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat o adevărată rolă vraja. Ai nevoie de ajutor ATUNCI luați legătura cu medicul SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau suna +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și de a face să vă simțiți fericit în relationship.and ta sa, de asemenea, perfectă în 1 DRAGOSTE SPELL 2 WIN EX ÎNAPOI 3 rodul pântecelui 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIA SPELL 6 SPELL BUSINESS 7 Buna treaba SPELL 8 LOTTERY SPELL și un teren de CASE vraja.

Unknown spunea...

Numele meu este Allyson sunt din Texas, SUA. Dau această mărturie că cineva acolo ar putea avea o problemă similară soțul meu nu crede că poligamia este greșit. El a fost văzut o altă fată timp de aproximativ patru luni. I-am spus că el are nevoie să se oprească, dar el spune că este îndrăgostit de ea. Ei au discutat despre a fi împreună "pentru totdeauna" și în cele din urmă o mișcare cu noi. Soțul meu încă mă iubește. El regretă intra in aceasta, în primul rând, dar nu este dispus să rupă doar cu ea. El spune că, dacă doresc acest lucru despart, atunci ți se va neînțelegere și el nu va continua o altă relație chiar cu mine. Așa că am făcut niște cercetări pe internet și, de asemenea, să caute ajutor și am dat peste o mărturie făcută de o doamnă numită Ibolo și am contactat aceeași rolă vraja care a ajutat (îngerii solution@gmail.com) și mi-a spus tot ce am ar trebui să facă și după ce am făcut tot ce mi-a asigurat că i se va lua ajutorul meu în 3 zile .. surprinzător soțul meu a venit acasă și a acceptat să despărțire cu ea, și el într-adevăr a făcut totul a fost o surpriză pentru mine după ce tot el a venit la ma îngenuncheat și implorându-mă să-l ierte că niciodată nu a știut ce a venit la el care a făcut să se gândească de a iubi cealalta amanta. Toate datorită Dr Ogbe Mă rog ca Dumnezeu va continua să le utilizați pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutorul tau. Prieteni nu mor în silențios, deoarece cineva ca Dr Ogbe are o soluție pentru toate problemele tale .. Acum am trai fericit cu familia mea. Dacă aveți de gând prin viață grea și ai nevoie de ajutor în probleme cum ar fi:

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
(2), dacă aveți întotdeauna coșmaruri.
(3) Vrei sa fie promovat în birou.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) de îngrijire pe bază de plante
(6) pe care doriți să fie bogat.
(7) pe care doriți pentru a lega dvs. soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Să se respecta cu cuvintele tale și de a face dorința ta
(10) Cazul rezolva E.T.C

Contactați-l din nou, prin intermediul (theangelsofsolution@gmail.com) ..

Dr Abiku spunea...

Sunt Dr. Abiku puternic rolă vraja care poate rezolva problema în termen de 72 de ore sau după caz ​​poate dovedi a fi. Am fost un fugă pentru peste 29 de ani si munca mea vorbesc foarte mult pentru mine. puteți să mă contactați de mai jos sau contactati-ma prin e-mail meu privat pentru drabikuspellhome@gmail.com
Treci prin această situație de mai jos:
(1) Vă place ex-ul?
(2) Fac ai mereu coșmaruri?
(3) Vrei sa fie promovat la locul de muncă?
(4) Nu doriți femei / bărbați difuzate după ce?
(5) Vrei un copil de-a ta?
(6) Vrei să fii bogat?
(7) Nu doriți soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
(8) nevoie de ajutor financiar?
(9) Vrei pentru a recupera banii pierdut?
(10) Vrei să nu mai divorț?
(11) Vrei un divorț?
(12) Nu doriți în fiecare doresc să fie acordat de cineva?
(13) vrajă a concepe un copil sarcinii nevoie?
(14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
(15) Vrei să se oprească căsătorie sau relație sau de a sparge.
(16) Vrei să te căsătorești partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

Contactați-mă imediat la toate problemele și de a rezolva situația în termen de 3 zile.
DR. Abiku ...

Dr Abiku spunea...

Sunt Dr. Abiku puternic rolă vraja care poate rezolva problema în termen de 72 de ore sau după caz ​​poate dovedi a fi. Am fost un fugă pentru peste 29 de ani si munca mea vorbesc foarte mult pentru mine. puteți să mă contactați de mai jos sau contactati-ma prin e-mail meu privat pentru drabikuspellhome@gmail.com
Treci prin această situație de mai jos:
(1) Vă place ex-ul?
(2) Fac ai mereu coșmaruri?
(3) Vrei sa fie promovat la locul de muncă?
(4) Nu doriți femei / bărbați difuzate după ce?
(5) Vrei un copil de-a ta?
(6) Vrei să fii bogat?
(7) Nu doriți soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
(8) nevoie de ajutor financiar?
(9) Vrei pentru a recupera banii pierdut?
(10) Vrei să nu mai divorț?
(11) Vrei un divorț?
(12) Nu doriți în fiecare doresc să fie acordat de cineva?
(13) vrajă a concepe un copil sarcinii nevoie?
(14) Ești constatare este dificil de a câștiga un caz în instanță?
(15) Vrei să se oprească căsătorie sau relație sau de a sparge.
(16) Vrei să te căsătorești partenerul dumneavoastră cât mai curând posibil?

Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

Contactați-mă imediat la toate problemele și de a rezolva situația în termen de 3 zile.
DR. Abiku ...

Camila Adrian spunea...

Numele meu este Tessy, eu vreau să folosesc acest mediu pentru a depune mărturie despre cum m-am întors prietenul meu după 8 luni de separare, eu și prietenul meu s-au despărțit pe 12 august, deoarece el a simțit că a fost inselat pe el cu un prieten de sex masculin al meu , am încercat tot ce am putut să-i explice el, dar el a plătit urechi surde, am fost devastată emoțional pentru că eu chiar îl iubesc. Am vazut un post pe internet despre un aparat de turnare vraja, care ajută oamenii să câștige înapoi dragostea lor a pierdut, la început m-am îndoit dacă ar fi fost real, pentru că n-am crezut în vrăji, dar a decis să-i dea un try, atunci când am contactat această fugă vraja, el ma ajutat să arunce o vrajă re-unire și i-am întors prietenul meu în termen de 48 de ore (2 zile). Contactati Rolă vraja mare pentru problemele tale de relație sau căsătorie prin e-mail drirediaherbalhome@gmail.com
dacă sunteți acolo care trece prin oricare dintre
aceste probleme enumerate mai jos:
1) Dacă doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să lega soțul / soției să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Cum ați fost scammed și doriți să recuperați ai pierdut bani

Martha spunea...

Sunt doamna Martha din Botswana, vreau să împărtășesc o mărturie a vieții mele fiecăruia. Am fost căsătorit cu soțul meu, Mark, eu îl iubesc atât de mult, am fost căsătoriți timp de 7 ani, cu doi copii. când a mers pentru o vacanță în Franța, el a însemnat o doamnă numită Ashley, el mi-a spus că nu mai este mai interesat în căsnicia noastră. Am fost atât de confuz și care caută ajutor, eu nu știu ce să fac, până când m-am întâlnit pe prietenul meu Farica și ia spus despre problema mea. ea mi-a spus să nu-și facă griji că ea a avut o problemă similară înainte și mă prezint la un om numit profet Ogbe care a aruncat o vraja pe fostul prietenul ei și să-l aducă înapoi la ea după 3 zile. Farica mi cere pentru a contacta profetul Ogbe. L-am contactat să mă ajute să aduc înapoi pe soțul meu și nu-mi cere să vă faceți griji cu privire la aceasta că dumnezeii săi Stramosii vor lupta pentru mine. El mi-a spus de trei zile, el va re-uni mine și soțul meu împreună. După trei zile soțul meu a sunat și mi-a spus că se întoarce la lucrurile căutat cu mine, am fost mirarea când l-am văzut și a început să plângă pentru iertare. Chiar acum eu sunt cea mai fericită femeie de pe pământ pentru ceea ce a făcut acest mare profet pentru mine și soțul meu, vă puteți contacta e-mail lui: theangelsofsolution@gmail.com. Contactați-l pe orice probleme, cum ar fi:

(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Dacă doriți un copil.
(5) de îngrijire pe bază de plante
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să cravată soț / soție să fie a ta pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Să asculte oamenii cuvintele tale și de a face dorinta ta
(10) Cauza rezolva E.T.C

Contactați-l din nou pe theangelsofsolution@gmail.com și să fie binecuvântat ...

Unknown spunea...

DORITI DUMNEAVOASTRĂ pierdut persoane dragi pentru a reveni la tine? Expertiza mea se concentrează pe vrăji pierdute dragoste, mobilizare psihică, vindecarea fitoterapeut și probleme similare ale sufletului. Am ajutat oamenii să rezolve problemele în căsătoriile și relațiile lor cu vraja mea iubire puternică. Trebuie să spun cu umilință că am o rată de succes foarte mare în asistarea celor care doresc să:
(1) Du-te înapoi ex-lor
(2) capturarea inima cel pe care îl iubești
(3) Depășirea infertilitate
(4) Se determină dacă partenerul este credincios
(5) A se vedea ce tine viitorul tau
(6) Sfârșitul unei relații satisfăcătoare și pentru a reveni la adevărata ta dragoste
(7) Face legătura dragostei între tine și cel pe care îl iubești puternic și incasabil
(8) Marry dragostea vieții tale
(9) și de a recupera escrocilor Descoperi banii pierdut.
(10 Asigurați-vă să înflorească afacerea dvs.
11) culege recompense financiare
12) avansa in cariera prin promovarea
DR Zord
========================================
EMAIL zord.spelltemple@gmail.com

Jane spunea...

Hei sunt ai plâns că iubitul tău a părăsit tine si copii pentru o altă femeie, nu trebuie să mai plâng pentru că am fost în aceeaşi poziţie, până când am auzit despre Great Mutaba cum el a ajuta atât de mulţi oameni în relaţia lor astăzi pot cu îndrăzneală recomanda Mutaba mare pentru oricine care au nevoie de ajutor. El nu a făcut nu-mi, de asemenea, cred că el nu pot nu te prea. sunteţi într-adevăr un facator de minuni. Am încercat atât de multe role vraja şi psihic după soţul meu mi-a lăsat. Great Mutaba a fost singurul rolă vraja care ar putea să mă ajute... Pentru că aceasta este de fapt un templu de prosperitate în cazul în care puteţi obţine înapoi fosta ta iubita. Great Mutaba arunca o vraja de dragoste si sotul meu s-a schimbat pentru totdeauna, a făcut din el un om mai bun şi distanţat de toti iubitorii lui secrete. Sunt fericit să aibă o familie unită, nu a putut fi posibil fără efort Mutaba mare. Sotul meu este înapoi cu plin de dragoste şi sinceritate. Intre în contact cu Great Mutaba pentru relaţia ajuta E-mail-l la: greatmutaba@yahoo.com

Anonim spunea...

Numele meu este Sakina, și mă bazează în cowait Ḩawall ... Viața mea este din nou !!! După 2 ani de căsătorie rupte, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii. M-am simtit ca viata mea a fost pe cale să i se încheie sinucidere aproape comis, am fost emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Grație unei caster vraja numit Dr. EGBOR, care l-am întâlnit on-line. Într-o zi credincios, așa cum am fost de navigare prin internet, am dat peste o multime de marturii cu privire la această fugă special vraja. Unii oameni au mărturisit că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el reface uterul, vindecarea cancerului și a altor boli, unii au mărturisit că el poate arunca o vraja pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am venit peste o anumită mărturie, era vorba despre o femeie numită Sonia, ea a depus mărturie despre modul în care ea a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a scăzut Dr. EGBOR adresă de e-mail. După ce am citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat prin e-mail și a explicat problema mea la EL. În doar 48 oră, soțul meu s-au întors la mine. Am rezolvat problemele noastre, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte de Dr. EGBOR, este într-adevăr un om talentat și nu se va opri publicarea de numele lui, deoarece el este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea pentru o adevărată și autentic de fugă vraja pentru a rezolva toate problemele tale pentru tine. Încercați spellhome oricând de mare, el ar putea fi raspunsul la problemele tale. Iată contactul său: egborspellhome@gmail.com

lilian nikky spunea...

Buna ziua prieteni vreau să împărtășesc mărturia mea și cât de recunoscător eu sunt de când iubitul meu a venit înapoi la mine, din cauza grătarului ajutor Dr. SAGURU UDO a cărui adresă de e-mail este drsagurusolutions@gmail.com face pentru mine. prietenul meu sa despartit de mine prima săptămână a lunii iulie a anului trecut, deoarece el a crezut că am fost înșelat pe el, el mi-a spus că prietenii lui au fost spunându-i că i-au văzut pe altcineva atunci când el nu este în jurul valorii de am încercat să-l facă să înțeleagă că prietenii lui mint pentru el, dar el nu mi-a dat șansa de a explica-i acest lucru a fost modul în care el mi-a lăsat. după o lună de la despartire noastre am încercat să ducă o viață normală, fără el, dar a fost foarte greu pentru mine pentru a face față atunci am decis sa contacteze dr SAGURU UDO prin numărul său mobil +2349037545183 și adresa sa de e-mail drsagurusolutions@gmail.com pe care am venit peste anul trecut 12 septembrie în timpul căutării mele caută ajutor cum să obțineți iubitul meu înapoi a aruncat o dragoste vraja pentru mine și de a face iubitul meu să vină înapoi la
mă în perioada de 48 oră. cu această bucurie în inima mea grătar Vreau să spun un mare gratie Dr. SAGURU UDO el este cel mai bun rolă vraja și el este cel mai bun
soluţie.
ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2) Pentru a vindeca HIV / sau boli legate de AJUTORUL
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Sunteți un antreprenor și doriți să câștige contracte
(7) Vrei să lega soțul / soției să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
(9) Cum ați fost scammed și doriți să recuperați ai pierdut bani.
(10) Oprire Divorțul
(11) Invocarea de bani rituale
(12) Castiga Alegeri
Si multe altele..
E-mail ..... drsagurusolutions@gmail.com

Jane spunea...

După ce a fost în relaţie cu Scott timp de şapte ani, el a rupt-o cu mine, am făcut tot posibilul să-l aducă înapoi dar tot ce a fost în Zadar, am vrut ca el înapoi atât de mult din cauza iubirii am pentru el, am rugat cu tot, am făcut promisiuni dar a refuzat. I-am explicat problema mea pentru cineva on-line şi ea a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă un rolă vraja care ar putea ajuta-mi arunca o vraja pentru a adu-l înapoi, dar eu sunt tipul care a crezut niciodată în vraja, am avut nici o alegere decât pentru a încerca-l, I mail rolă vraja, şi mi-a spus nu a existat nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile , că fostul meu va întoarce la mine înainte de trei zile, el a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, a fost de aproximativ 16:00. Fosta mea numit mi, am fost atât de surprins, I-au răspuns la apel și tot ce a spus a fost că el a fost atât de rău pentru tot ceea ce sa întâmplat, că el a vrut ca eu să se întoarcă la el, că el iubeşte-mi atât de mult. Am fost atât de fericit şi sa dus la el, că a fost cum am început să trăiesc împreună fericiti din nou. De atunci, am făcut promisiunea că nimeni ştiu că au o problemă relație, mi-ar fi de ajutor pentru astfel de persoană consultând el sau ea de rolă vraja doar real şi puternic care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferit de toate fals cei acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutor de rolă vraja, e-mail lui: greatmutaba@yahoo.com puteţi e-mail-l dacă aveţi nevoie de asistenţă sale în relatia ta sau nimic. POATE nu opri vorbesc despre tine SIR lui adresa de E-mail greatmutaba@yahoo.com CONTACT-l acum pentru soluție la toate ta problema

ESTHER spunea...

Vreau să le mulțumesc Dr. Goko pentru a aduce înapoi fostul meu că am pierdut pentru ultimii 1 an și 4 luni, am contactat medic mare după ce a citit mărturiile el împărtășite de oamenii pe care le are de ajutor la fel de bine, să fiu sincer nu cred că dar tocmai am hotărât să-l contacteze și să-i dea o încercare, dar el dovedi mă înțelege greșit prin acordarea de dorința inimii mele, eu sunt foarte fericit că DR Goko aduc înapoi pe fostul meu pentru mine, ce mai pot spune, dar vă mulțumesc, contactați l prin adresa de e-mail: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com

Unknown spunea...

Numele meu este margaret Fredrick și îmi bazez în Texas, Statele Unite ale Americii. "Viața mea este din nou !!!
După 1 an de căsătorie rupt, soțul meu mi-a lăsat cu doi copii. eu
simtit ca viata mea a fost pe cale să i se încheie sinucidere aproape comis, am fost
emoțional în jos pentru un timp foarte lung. Grație unui mare de fugă vraja
numit oamen Mare Preot Dr. care i-ment on-line. Într-o zi credincios,
așa cum am fost de navigare prin internet, am dat peste o mulțime de
mărturii despre această fugă special vraja. Unii oameni au mărturisit
că el a adus iubitul lor Ex înapoi, unii mărturisit că el restabilește
uterul, vindecarea cancerului și a altor boli, unii mărturisit că el poate arunca
o vraja pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am venit peste o anumită
mărturie, era vorba despre o femeie numită Maria, a depus mărturie despre modul în care
a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 7 zile, iar la sfârșitul anului
mărturia ei a abandonat adresa de e-mail Mare Preot Dr. oamen'S.
După ce am citit toate acestea, am decis să-i dea un try. L-am contactat
prin e-mail (drogalaspellcaster5555@gmail.com) și a explicat problema mea
către el. In doar 3 zile, soțul meu mi-au revenit. Am rezolvat nostru
probleme, iar noi suntem chiar mai fericiți decât înainte. Mare Preot Dr. oamen este
într-adevăr un om talentat și nu se va opri să-l publicare pentru că el este un
om minunat ... Dacă aveți orice problemă aici este adresa de e-mail pentru a
ajunge la el. drogalaspellcaster5555@gmail.com vei fi bucuros ai făcut-o.

Lucruri pe care le poate deasemenea:
* Pentru a vindeca HIV / sau stări înrudite AJUTORUL
* Doriți să fie promovat în biroul său.
* Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
* Dacă doriți un copil.
* Sunteți un antreprenor și doresc să câștige un contract
* Vrei să lega soțul / sotia este
al tău pentru totdeauna.
* Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
* Oprire Divorțul
* Dacă doriți să fie liber de amenințări de îngrijire a ortografiei în Africa
să-l contacteze pe email*drogalaspellcaster5555@gmail.com* lui

Unknown spunea...

i se va iubi pentru a împărtăși mărturia mea pentru a vă toți oamenii din world.i sa căsătorit cu soțul meu aproximativ 2 ani în urmă începem să avem probleme acasă ca și cum ne-am opri dormit pe același pat, luptă despre lucruri mici el întotdeauna vine acasă târziu timp de noapte, de băut prea mult și se culcă cu alte femei din side.i au iubire nu orice om în viața mea, cu excepția him.he este tatăl copilului meu și nu vreau să-l pierd pentru că am lucrat atât de greu împreună pentru a devin ceea ce suntem și avem o lună în urmă today.few acum el a decis să-mi și copilul trăiesc, fiind o mamă singură poate fi greu, uneori, și așa că am pe nimeni să apeleze la și i-au fost broken.i inimii sunat mama și să explice fiecare lucru cu ea, mama mea mi-a spus despre Dr. Victor cum a ajutat-o ​​să rezolve problema între ea și tatăl meu am fost mirarea cu privire la aceasta, deoarece acestea au fost fără unul pe altul timp de trei ani și jumătate și a fost ca un miracol cum au venit înapoi la fiecare other.i a fost direcționată către Dr. Victor pe e-mail lui: drvictorericspell@gmail.cOM
și să explice totul pentru el, așa că promite-mi să nu vă faceți griji că el va arunca o vraja și să facă lucrurile vin înapoi la modul în care în cazul în care atât de mult în dragoste din nou și că a fost un alt spirit de sex feminin, care a fost controlul husband.he meu mi-a spus că problema mea va fi rezolvată în termen de două zile, în cazul în care cred că am spus OK.So el arunca o vraja pentru mine și după două zile dragostea mea a venit din nou îmi cere să ierte him.i Sunt atât de fericit acum. astfel încât de ce am decis să împartă experiența mea cu fiecare organism, care au o astfel de contact problema Dr. VICTOR mare rolă vraja pe adresa sa de e-mail: drvictorericspell@gmail.com
ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să lega soțul / soției să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) de îngrijire pe bază de plante.

elena spunea...

Am avut o problemă cu prietenul meu acum 2 luni, ceea ce a condus la rupt noastre în sus. Când el sa despărțit de mine, nu am fost eu însumi din nou; am umple atat de gol in mine. Până când un prieten de-al meu mi-a spus despre o vrajă de fugă, care a ajutat-o în aceeași problemă prea. Am e-mail rolă vraja și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce a cerut de la mine, ca să taie lung poveste scurtă. Înainte să știu ce se întâmplă, nu este de până la două zile, prietenul meu mi-a dat un telefon și a venit înapoi la mine și mi-a spus că a fost rău pentru tot ce se întâmplă, eu sunt atât de recunoscatorul la această fugă vraja și nu se va opri publicarea lui numele pe net pentru munca de bun este de a face pentru mii de peopl ajutându-le să rezolve problems.I relația lor știu mulți dintre voi aveți speranță în vrac în încercarea de a găsi o vrajă de fugă adevărată, dar vreau să contactați DR Zubair, deoarece el este o adevărată vrajă de fugă eu sunt o mărturie vie pentru that.if ai nevoie de ajutorul lui, poti vizita e-mail lui: zubairespiritualtemplo@gmail.com

michelle clayton spunea...

Numele meu este MICHELLE CLAYTON, de la florida, mărturia mea despre cum am luat tot ce am losted de ani de zile, vreau doar să împărtășesc experiența mea cu întreaga lume, despre cum am ajuns soțul meu înapoi și a salvat căsnicia mea ... am fost căsătorit de ani de zile fără copii și i-au trăit fericită cu soțul meu până când lucrurile au început obtinerea urât cu mine și soțul meu, pentru a nu avea copii pentru el, care ne conduce la certuri și argumente aproape de fiecare dată ... sa inrautatit de la un moment dat că soțul meu a depus pentru divorț ... am încercat tot posibilul să-l facă să se răzgândească și stai cu mine pentru că l-am iubit cu toată inima mea și nu a vrut să-și piardă soțul meu, dar totul pur și simplu nu a mers ... sa mutat din casă și încă a mers mai departe la dosar pentru divorț ... M-am rugat și am încercat totul, dar încă nimic nu a funcționat. Descoperire a venit atunci când cineva mi-a prezentat acest minunat mare de fugă, vraja numit Marele Håkan Cine ma ajutat în cele din urmă ... nu am fost niciodată un fan de lucruri de genul asta, dar pur și simplu a decis să-l încercați pentru că am fost disperat și a plecat cu nici o alegere ... el a făcut-o vraja pentru mine și lucrurile funcționează într-adevăr ca el promite și soțul meu o schimbare a minții și să se întoarcă acasă să stea cu mine și acum am dat naștere la un set de gemeni. Și promit să nu mă rănească din nou. noi trăim fericiți așa cum a fost cu ajutorul lui: HAKAN MARE. Dacă vă aflați în nevoie de ajutor cu privire la orice lucru pe care îl puteți să-l contactați prin e-mail lui: hakanspelltemple@outlook.com sau sa-l sun pe +447042044103

elena spunea...

Soțul meu a căzut în dragoste cu o altă femeie pe care a întâlnit-o la locul de muncă. Iar această femeie a făcut tot posibilul pentru a ne rupe în afară pentru că ea a vrut soțul meu să-mi și copiii lăsați și să fie cu ea in permanenta si ea a fost, de asemenea, mai tânără și atrăgătoare. După 3 săptămâni de relația lor pe soțul meu sa mutat cu ea. L-am iubit cu toată inima mea, și am fost neliniștit. Voi sclifosi toată ziua am încercat câteva vrăji ieftine, dar fără nici un rezultat, atunci am comandat cea mai puternica vraja de dragoste de la Lord Zubairt și vă asigur că eu nu-l regreta! Eu și soțul meu sunt din nou împreună și mai fericit decât oricând. Această fugă vraja a luat cealaltă femeie din viața noastră în permanență și în totalitate. iar căsătoria noastră este de lucru pentru noi și există atât de multă dragoste pentru mine și copii. Daca nu sunteti frant inima si doriti contact iubitul înapoi vraja de fugă Lord Zubair, el este un aparat de turnare vraja de top pe care i se poate garanta de ajutorul său. el are o astfel de viziune perfectă asupra vrăji de dragoste pe care eu cred că el poate rezolva orice caz dat la el. Vă recomandăm vraja lui de dragoste pentru cuplurile care au nevoie de ajutor. Utiliza serviciile sale, precum și e-mail lui: zubairespiritualtemlo@gmail.com Dumnezeu să vă binecuvânteze Domnul Zubair. Puteți apela, de asemenea, numărul său, +1919916600 WhatsApp

Camila Adrian spunea...

Viața mea a devenit devastat când soțul meu mi-a trimis de ambalare, după 17 ani pe care am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce a încercat atât de multe moduri de a face pe soțul meu mă ia înapoi. Într-o zi la locul de muncă, am fost absent minte fără să știe că șeful meu mă chema, așa că sa așezat și ma întrebat ce ei era vorba i-am spus și el a zâmbit și a spus că nu a fost o problemă. Nu am înțeles ce a însemnat de ea nu a fost o problemă obtinerea soțul meu înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a obține soția lui înapoi atunci când ea la părăsit pentru un alt bărbat, iar acum ei sunt împreună până la data și la început am fost șocat de auz un astfel de lucru de la șeful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail a marelui rolă vraja care a ajutat-l pe soția lui înapoi, n-am crezut acest lucru ar lucra dar nu am avut de ales decât să intre în contact cu rolă vraja pe care am făcut-o, și a cerut pentru informațiile mele și că soțul meu să permită l-au aruncat vraja și l-am trimis detaliile, dar după două zile, mama mea ma sunat că soțul meu a venit invocând că el mă vrea înapoi, am crezut niciodată că a fost la fel ca un vis și eu a trebuit să se grăbească în jos la locul meu mame și la cea mai mare surpriza mea, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea pledează pentru iertare că eu și copiii acasă vrea, apoi i-am dat DR IREDIA un apel cu privire la schimbarea bruscă a soțului meu și el a făcut clar pentru mine că soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că el nu va pleca înaintea mea. Acum, eu și soțul meu este din nou împreună din nou și a început să facă lucruri plăcute el nu a făcut înainte, el mă face fericit și să facă ceea ce el ar trebui sa faca ca un om fără cicălitoare. Toate acestea, mulțumită DR. IREDIA În cazul în care aveți nevoie de ajutor în ceea ce privește căsătoria, vă rugăm să contactați DR IREDIA pentru ajutor. Puteți ajunge la el prin e-mail: drirediaherbalhome@gmail.com El este un om de încredere.

cynthia spunea...

Bună tuturor!

Sunt atât de entuziasmat soțul meu este din nou după o pauză în sus!
Soțul meu sa despărțit de mine săptămâna trecută, am fost atât de frustrat și nu am putut ști ce urmează să facă din nou, îmi iubesc soțul meu atât de mult, dar el a fost inselat pe mine cu o altă femeie, iar acest lucru îl face să despărțit de mine, astfel încât el poate fi capabil să se căsătorească cu cealaltă doamnă și această doamnă cred că utilizarea vrăjitorie pe soțul meu să-l facă pe mine și copiii mei ura si acest lucru a fost atât de critică și uncalled-pentru, eu plâng toată ziua și noaptea pentru Dumnezeu să-mi trimită un ajutor pentru a obține din nou omul meu până când m-am dus la New York pentru a vedea un prieten și care a fost cu aceeași problemă cu mine, dar ea din urmă a primit sotul ei înapoi și am întrebat-o cum a putut să-și aducă soțul înapoi și ea mi-a spus că lor a fost un aparat de turnare vraja puternic în numele Africa prophetosula pe care el ajuta cu dragoste vraja in obtinerea iubitul inapoi pierdut înapoi, și am decis să contactați același osula profet si el mi-a spus ce trebuie făcut pentru mine să aibă omul meu înapoi și am a făcut-o, deși am pus la îndoială, dar am făcut-o și profetul mi-a spus că i se va obține rezultatul după 48 oră, iar el mi-a spus că soțul meu a fost de gând să mă sune de 21 în timpul meu și eu încă îndoit de cuvântul său, pentru a-mi surprinde soțul meu într-adevăr ma sunat și mi-a spus că e dor de mine atât de mult, Oh, Doamne! Am fost atât de fericit, iar astăzi sunt fericit cu omul meu din nou, iar noi suntem cu bucurie trăind împreună ca o familie bună și mulțumesc puternicul profet vraja de fugă osula el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, care vraja buna Role încă mai există și profet osula este unul din bun rolă vraja care i se va ruga întotdeauna să trăiască mult timp pentru a ajuta copiii săi în timpul tulburării, dacă ești acolo și iubitul tău este de cotitură te în jos, sau ai soțul tău sa mutat o altă femeie, nu plânge mai contactați puternic vraja de fugă profet osula pe e-mail lui :( prophetosula94@gmail.com) .Dacă aveți orice problemă de contact osula profet, eu vă garantez că el va ajuta you.Thank atât de mult profet osula .

Mark Williams spunea...

O zi buna,
  
   Numele meu este Mark Williams, eu sunt directorul general al Richardson Clifford împrumut companie. Aș dori să vă informez că în prezent, oferindu-împrumuturi la o rată de 2% la prețuri accesibile. Trimiteți aplicațiile dumneavoastră acum. Termeni și condiții se aplică

Nume Firma: Richardson Clifford împrumut de companie.
Compania Email: richardsoncliffordloaninvestment@hotmail.co.uk
Numărul Whatsapp managerul companiei: +2348054422651
E-mail managerul companiei: managingdirectorrclc@gmail.com

Anonim spunea...

Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Contactați-ne acum cu un preț accesibil
Împrumut de oferta de la 3%, rata dobânzii cu un minim de 1.000 $ și un maxim
de $ 50,000,000,00 si Daca sunteti interesati ar trebui sa ne contactati la:
jamesben614@gmail.com pentru mai multe informatii.

Vi se cere să completați și să ne trimiteți următoarele detalii, astfel încât
putem continua cu împrumut
tranzacţie.

Numele dumneavoastră:
Adresa:
Stat:
Țară:
Sex:
Vârstă:
Sumă împrumutată:
durată:
venit lunar:
Numar de telefon:
Scopul creditului:

jamesben614@gmail.com

Multumesc, toate cele bune ca ne așteptăm răspunsul dumneavoastră de urgență.

Dl James. Ben

elena spunea...

Soțul meu are abandoneze pe mine și pe copii pentru a 8months trecut acum, și refuză să vină înapoi, pentru că el a fost apăsat pe de o femeie pe care tocmai a întâlnit, pentru că, eul meu și copiii a suferit și a fost călcâiul o luptă, dar am decis să fac toate mijloacele pentru a ne asigura că familia mea vin împreună ca-l folosesc pentru a, apoi m-am dus online acolo am văzut atât de multe bune vorbesc despre această fugă vraja site-ul web al cărui este victoryspiritualtemple@yahoo.com.com, așa că am a trebuit să-l și în contact doar trei zile așa cum a promis, soțul meu a venit acasă și comportamentul său a fost din nou la bărbatul care sa căsătorit. I cant mulțumesc turnării vraja suficient pentru ceea ce a făcut pentru mine, eu sunt atât de recunoscător.

Unknown spunea...

Buna,
Sunt Dr. Ben Peterson, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ești în nici un fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut de consolidare a datoriei, la o rată de 2% construcție, credit imobiliar, refinanța, personal, scop de afaceri sau bani de urgență? Ești un om de afaceri sau femeile care se gândesc extinderea dvs. de afaceri, oferind de împrumuturi de orice tip. Daca sunteti interesati sa ne contactati astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)

Husna Juma spunea...

Sunt atat de recunoscator Dr. Mudi pentru a aduce înapoi soțul meu la mine doar în perioada de 48 de ore. Am fost o viață a unei femei frustrat până când am dat peste detaliile de contact Dr. Mudi pe internet, care i-am explicat atunci situația mea și el mi-a spus să se calmeze că el se va ocupa de tot. Ca să fiu sincer nu m-am simțit că lucrurile se va merge la fel de repede cum a făcut-o, dar am fost surpriza când soțul meu ma sunat și mi-a spus că este dispus să se întoarcă la mine ca și soțul meu. Deci, ce mai pot spune decât să dea mulțumiri lui Dr Mudi de e-mail lui: ighaluhabalhome@gmail.com sau ighaluhabalhome@gmail.com WhatsApp l +2348143840335

Unknown spunea...

Vreau să împărtășesc mărturia mea și fericirea mea cu voi toți în acest site, anul trecut, soțul meu ma părăsit pentru o altă femeie, în locul său de muncă și el mi-a și 2kids mei abandona, totul a fost atât de greu pentru mine, pentru că eu îl iubesc atât de mult, așa că am văzut mărturiile dinMarea Mutaba el a ajutat femeile ajunge acolo soțul înapoi, așa că am contactat-l și el să mă ajute să arunce o întoarcere vraja pentru soțul meu și în 2 zile soțul meu a părăsit cealaltă femeie și a venit înapoi la mine cu atât de multă dragoste și grijă. Nu voi uita niciodată acest ajutor pe care Marea Mutaba a dat la mine și children.if mea ești aici ai nevoie de ajutor pentru a te iubitul înapoi, puteți să-l contactați prin intermediul acestui e-mail greatmutaba@yahoo.com Sunt mândru să fie pe mărturialui.

Edehomon Akhere spunea...

BINE ATI VENIT LA DR EDEHOMON SPELL TEMPLE

Am aruncat vrăji cu ajutorul puterilor spirituale, doborârea mea vraja se face într-un mod unic, pentru a ajuta la problemele tale. Dacă ați fost dezamăgiți de alte role vraja și vindecătorii care nu au reușit să vă ofere cu rezultatele pe care le-ai promis și te-ai blocat cu nici o opțiune de fericire, timpul său să contactați un vindecător talentat și vraja de fugă, care va sorta problemele tale . Niciodată nu e prea târziu pentru problemele tale să fie rezolvate, este timpul să aibă o schimbare în viață în bine și nu doar stai pe spate și cred că situația cea mai slabă nu poate fi schimbat pentru o mai bună, timpul său va prezenta problema ta la o vraja talentat Rolă în DR EDEHOMON pentru a ajuta să înțeleagă viața și calea de urmat

* În rolurile principale vraja în termen de 24 de ore; cea mai mare parte a zilei timp aceeași.
* Fii complet de îngrijire și înțelegere pentru situația dumneavoastră.
* Politica de confidențialitate completă.
* Și efort 100% din partea noastră pentru fiecare vrajă am aruncat.
Face munca de dragoste vraji?

DR EDEHOMON poate arunca dragoste vrăji pentru a face iubitul tau credincios și demn de încredere, comanda vrăji dragostea mea peste credincioși și de încredere, înainte de a comanda vrăji de dragoste asigurați-vă că sunteți cu adevărat sigur că decizia dvs. de a cumpăra oricare dintre vrăji dragostea mea, dacă tu ' re nu sunt sigur despre situația ta mă contactați i se va ghida în funcție de situația dumneavoastră. După turnare aceasta vraja persoana va crește sentimente puternice pentru tine. Vraja a fost folosită pentru prima dată de africani nativi pentru a fi în măsură să găsească o dragoste în afara localității. Acum îl puteți folosi prea pentru a trage un amant pentru tine. În cazul în care persoana este casatorita apoi comanda si pauza le vraja.

Vrăjile mele, printre altele, care nu sunt enumerate includ următoarele:
· Distanță ortografică Caster
· Dragoste vraji
· Vraji dragoste pierdută
· Vrăji de atractie
· Vrăji Divorțul
· Vrăji căsătorie
· Vrăji legătorie
· Vrăji Breakup
· Alunga un iubitor rămas singur
· Vrăji Sex
· Vrăji Lust
· Afaceri / Vrăji Bani
· Protecție și putere Vrăjile de orice fel
· Psihic lecturi
· Ghicitul destinului
· vrăjitorie
· Corp / dureri la nivelul articulațiilor
· Vrajile de fertilitate / Vrăji Sarcina
· Rezolvarea cazurilor mici / mari de judecată și de presă închisoare timpurie
. vrăji de moarte
. vrăji răzbunare

/ Probleme Femei pentru bărbați:
· Ejacularea precoce pentru bărbați
· Erectie puternica si sustinuta
· Libido scăzut
· Nu se poate da naștere

Puteți să mă contactați prin e-mail: dr.edehomonspelltemple@gmail.com

lilian nikky spunea...

Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, în perfectă
1 IUBIRE SPELL
2 WIN EX BACK
3 rodul pântecelui
4 PROMOVAREA SPELL
5 PROTECȚIA SPELL
SPELL 6 AFACERI
7 SPELL JOB BUN
8 LOTTERY SPELL și CURTE CASE SPELL

adora spunea...

Nu eu cred în dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de-al meu, care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus fostul ei iubit din nou, chiar și atunci când ea mi-a spus că nu am crezut-o pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, același fals vraja Role pentru a lua banii mei. Cu toate că i-am dat șansa ei de a explica tot ce trebuie să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus că sunt mulți escroci care doresc să ia banii și niciodată nu va cădea victimă pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească mă în câteva luni de acum mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că această DR nu este unul fals că el este real și el a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci i-am întreba cum face această lucrare vraja și ceea ce este cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea exprimate vrăji de dragoste pe mine? ea mi-a spus că i-ar trebui să-l prin e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și i-ar trebui să-i spun ce vreau. i într-adevăr să-l prin e-mail și i-au spus că am nevoie de fostul tip înapoi i-am spus că era prietenul meu, care ma îndreptat spre el, de ce am fost pune la îndoială munca lui? el a spus că munca sa este 100% sigur și pentru a garanta că nimeni nu a venit vreodată la templul lui și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi și un gând a venit în minte că modul în care face acest lucru dr cunoaște toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe la situația mea, că trebuie să aibă credință și încredere pe el și se lasă altă fugă vraja și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i se poate spune tot ce face acest lucru i se va lua iubitul meu înapoi în 72 oră. Am spus bine eu cred și promisiunea de a lucra cu tine singur, atunci el mi-a dat un formular pentru a umple pe care am făcut-o și trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și, de asemenea, fotografiile de fostul meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii săi au nevoie de unele elemente pentru a arunca vraja asupra mea și problema mea este foarte ușor dacă i se poate oferi aceste elemente. atunci când am să-l întreb, cum pot obține aceste elemente și modul în care pot trimite-l la el pentru turnarea vraja iubirii, el mi-a spus că nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, că există un vânzător articole aici, în propria sa țară care se pot obține elementele pentru mine. apoi l-am întreba cât de mult va costa mine să cumpere toate aceste elemente? el mi care am trimite-l cu încredere deplină a spus, după o oră mai târziu, el ma sunat și mi-a spus că problema mea nu a fost rezolvată că eu ar trebui să aștepte 72 oră că iubirea mea va întreba după mine, pe care le-am făcut după cuvintele lui, atunci când ea a fost de aproximativ 18 în următoarele trei zile fostul meu ma sunat dacă sunt acasă, că el vrea să mă vadă urgent. I-am spus să-l spera ca totul este bine el a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, ex-omul meu s-au întors la mine și el a fost cerut iertare că el știa ce a venit peste el. chiar acum sunt atât de fericit, deoarece am recâștiga iubitul meu înapoi și suntem de planificare pentru nunta noastră care vine în curând, i-am sunat dr și îi mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce va face eu pentru el, ca o apreciere, el mi-a spus i ar trebui să uite și să păstreze banii mei că el nu este, după bani, ci pentru a ajuta oamenii care, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce avea nevoie să fac este să dea mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail de asemenea, că este de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate Domnului tău bun să continue să-l binecuvânteze și să-i dea prosperitate viață mai lungă și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr drotutuhealinghome@hotmail.com pe care-l WhatsApp, de asemenea, prin numărul său 2349051417394

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Aplica pentru un împrumut de Crăciun astăzi
====================================

Buna,

Aici vine un împrumut la prețuri accesibile, care va schimba viața pentru totdeauna, eu sunt doamna Patricia Kingsman un creditor împrumut certificat, am oferi împrumut pentru sectoarele individuale și publice, care au nevoie de asistență financiară într-o rată scăzută a dobânzii de 2%. Bad credit acceptabil, Termenii și Condițiile sunt foarte simple si considerate.You nu va regreta nimic în această tranzacție de împrumut, deoarece i se va face sa zambesti.

Am dna Patricia Kingsman, va face cel mai bun dintre serviciile mele pentru toți debitorii legitime. Niciodată nu vei fi dezamăgit de mine în această tranzacție, pentru că nu s-au născut pentru a fi un loser.Any clienti interesati trebuie sa ma contactati cat mai urgent prin e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com pentru veniturile suplimentare.

Serviciile noastre includ următoarele:

* Credite personale
* credite de consolidare a datoriei
* Credite pentru afaceri
* Credite Educație
* Credit ipotecar
* Garantate de împrumut
* Împrumut fără garanții
* Ipoteca Credite
* Payday off Credite
* Student Credite
* Credite comerciale
* Credite auto
* Investiții Credite
* Credite de Dezvoltare
* Achiziționarea de Credite
* Credite de constructii

Vă rugăm să completați formularul de cerere de mai jos și de a lua înapoi dacă este interesat și te vei bucura de a ști un creditor de împrumut cum ar fi

D-na Patricia Kingsman.

DATE Imprumutatului

1) Nume: Full
2) Țara:
3) abordează:
4) Stat:
5) Sex:
6) Stare civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Venit lunar:
10) Înainte de rude:
11) Suma creditului necesar:
12) Durata de împrumut:
13) Scopul creditului:
14) Data specifică aveți nevoie de împrumut:

De îndată ce veți completa formularul de mai sus, vă voi trimite-mi împrumut Termeni și condiții de ASAP pentru ca noi să procedeze.

 va fi așteaptă cu nerăbdare să aud de la tine, astfel încât să se procedeze. Cu respect,

  E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Aplica pentru un împrumut de Crăciun astăzi
====================================

Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditori împrumut legit din 2016 și ne place să ajute orice organism, care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la 500,000.00 $ și $ 5,000,000.00 și, de asemenea, vom da împrumuturi în euro de mai sus că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate trimiteți ne un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Asa ca e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Salutare tuturor

   Numele meu este melvincito rivero mitushio si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut macro și creditor de împrumut care m-au ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com astfel încât toți doriți cei mai buni căutătorii de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi.

   E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

   Ceea ce privește mea pentru tine toate

Anonim spunea...

Numele meu este Alexandreina Bea Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman ei sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au venit vreodată peste cu i-a aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost achite taxa de transfer pe care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 24 de ore, am fost cu împrumut meu pare rău că nu pot spune cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail acolo este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Maria ines Saez painevil sunt din România am primit doar împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei de azi, iar acum ca am posta acest mesaj i sunt foarte fericit această companie este real, de mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Numele meu este tvitoria vitoria si am primit doar împrumutul meu de Crăciun de la compania de împrumut Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut de Crăciun sau orice fel de contact de împrumut această companie și de a fi fericit ca eu sunt acum această companie este real și acest lucru nu este fals sau înșelătorie acestea sunt companii într-adevăr într-adevăr reale de împrumut este acolo o adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Salutare tuturor

Numele meu este Gabriela Yunes Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este de escroci, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line mărturisesc despre acolo fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 Euro, iar creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de nici un împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. adresa de e-mail există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Ildikó Stefania si sunt din România i-au fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgent de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 persoane depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la acea companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost o scammed asa ca m-am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și spune-le i-au niciodată făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să aibă încredere că ei vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui să trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la meu spate că există bani în contul meu. Astăzi sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum eu sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo împrumuturi. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

  Încă o dată rămân Ildikó Stefania

Cruzita ercilia felipina spunea...

Bună ziua tuturor

Numele meu este Cruzita ercilia felipina sunt din România și eu sunt în vârstă de 40 de ani, vreau să spun toată lumea de pe internet care doresc să-și vândă lui sau rinichiul care, că nu este cel mai bun mod de vânzare rinichi Dumnezeu a dat la tine pentru bani nu e bun și ar putea duce la moarte. Am fost o dată ca tine am nevoie de bani urgent și am vrut să-și vândă un rinichi, dar atunci când am fost pe cale în căutarea de a vinde rinichi meu am vazut-o companie de împrumut legit, care oferă orice sumă de credite și am crezut că vânzarea de rinichi meu si aplica pentru un credit M-am așezat și rațiune cu privire la aceasta și am decis să aplice pentru un împrumut și valoarea creditului am fost în căutarea a fost foarte mare, m-am întrebat dacă ar putea să mă ajute cu suma am fost în căutarea și am aplicat pentru împrumut și i-am spus le povestea mea și au decis să mă ajute numele companiei care ma ajutat cu împrumut este compania de împrumut Patricia Kingsman, astfel mi-au oferit împrumutul între timp de 8 până la 12 ore și eu sunt atât de fericit trebuie să spun că sunt cel mai fericit om în lume, astfel încât prietenii mei este mai bine să se aplice pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi dvs. care nu este bun adresa de e-mail acestei companii este patriciakingsman.loans2016@gmail.com aplică pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi și să fie 100% sigur că vei primi dvs. de împrumut în condiții de siguranță de la această companie, deoarece eu sunt fericit astăzi, din cauza acestei societăți i se repete acolo adresa de e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Vă mulțumim și eu rămân

Anonim spunea...

Numele meu este Herminia Emiliana și vreau să folosească acest timp eu am să spun toată lumea de pe internet, că, dacă doriți să-și vândă rinichiul pentru bani, care nu este bun de vânzare rinichii dumneavoastră nu este cel mai bun mod. Am fost o dată în nevoie de bani urgent și am decis să vândă rinichiul, atunci când am fost pe cale de a vinde rinichi meu am văzut o doamnă pe internet care depun mărturie cum despre ea a fost ajutat și faptul că ea a fost de vânzare cu privire la rinichi ei prea, dar ea a văzut-o companie de împrumut on-line, care dă orice sumă de împrumut, așa că am decis să aplice pentru un împrumut de la această societate în loc de a pune viața în risc pentru bani. Am fost într-adevăr nevoie de bani, așa că am aplicat pentru împrumut și numele societății femeia numită a fost compania de împrumut Patricia Kingsman, așa că am aplicat pentru un împrumut suma de 500 de sute de mii de dolari și am primit un răspuns înapoi de la compania despre acolo termeni și condiție, așa că am fost de acord. A doua zi am deschis e-mail meu mi-au spus că totul despre împrumutul meu este sigur și gata de transfer, astfel mi-au spus să fiu sincer și să le promit că voi plăti înapoi împrumutul așa cum am spus și am fost de acord și le-am promis. A doua zi am primit o alertă de la banca mea că au fost niște bani transferați în contul meu și când am văzut suma era 500,000.00 euro am solicitat și astăzi sunt atât de fericit ca Dumnezeu să binecuvânteze această doamnă Patricia Kingsman care mi-a dat viață înapoi în loc să vândă rinichiul am aplicat pentru împrumut și astăzi sunt atât de fericit pentru toată lumea este bine să dp la fel și se aplică pentru un împrumut de la această companie decât de vânzare rinichi, deoarece ai vinde rinichi ar putea ucide pe oricine. Aproape am uitat adresa de e-mail acestei companii este patriciakingsman.loans2016@gmail.com mulțumiri tuturor Vă doresc toate cele bune.

Unknown spunea...

Bună,
O vrajă de fugă bun să mă ajute să aducă soțul meu înapoi !!!
Numele meu este doamna mrs Martin sunt din Statele Unite ale Americii, soțul meu a plecat acasă timp de 3 ani și jumătate de Dubai pentru o vacanță, a însemnat un tânăr și a fost încântat de această doamnă, soțul meu refuză să se întoarcă din nou acasă cu 2 copii lăsați în urmă am plâns toată ziua caută ajutor. Am fost citit o revistă când mă împiedic pe o pagină cu titlul "Mare caster vraja iroko spiritual" .. L-am contactat să mă ajute să mă întorc soțul meu la mine și să nu-mi să vă faceți griji cu privire la aceasta că zeii se vor lupta pentru mine .. el mi-a spus la mijlocul lui noapte când toate spiritele treaz, el va arunca vraja pentru mine și soțul meu se adună împreună și a făcut-o în mai puțin de 4 zile pe care le folosesc pentru a contacta acest om soțul meu sa întors spre mine și a început să-și verse lacrimi de reuniune că eu ar trebui să-l iert, eu sunt atât de fericit pentru ceea ce a făcut această vrajă de fugă mare pentru mine și husband..You mea poate contacta Iroko Marii vraja spirituala turnare oricare din această chestiune;
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Doriți să fie promovat în biroul tău.
(4) Face femei / bărbați pentru a rula după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil / sarcină vraja
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să aibă soțul / soția ta să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) Oprire Divorțul
(10) vindeca tot felul de boli / boli
(11) câștigător la loterie
(12) Cure pentru HIV / SIDA
(13) Cure pentru herpes si orice alte boli cu transmitere sexuală
(14) Ai fost scammed înainte și trebuie să recupereze toate de dolari / bani ai pierdut ??? evazioniștii ..
CONTACT Sea Iroko, care a ajutat prietenul meu STEVEN BRINKS RECUPERAREA DIN SUA BACK suma de $ 283,000.00 DE DOLARI ONLINE a pierdut la escroci. Contactati acest mare om astăzi pentru a vedea o soluție durabilă la problemele tale:
E-mail: Irokospiritualspellcaster@hotmail.com

Tyron Snel spunea...

Bună ziua tuturor Sunt Dr. Ogbe (marile Angels), ești obosit de a căuta ajutor la problema ta aici este soluția la toate cererea ați fost în speranța de a rezolva. vraja mea lucrează repede și bine după vraja veți obține rezultatul și nu are nici un efect. Esti care trece prin viață grea:

Ești în nevoie de plante pe bază de plante?
Ești în nevoie de tratament pe bază de plante?
Ești în nevoie de consiliere relații sau ajutor?
Ești în nevoie de vraja pentru a obține fostul tău iubit?
Ești în nevoie de vraja pentru a obține un copil?
Ai nevoie de a vindeca la orice boală? e.t.c ..

Contactați-mă prin e-mail meu: (theangelsofsolution@gmail.com) mulțumiri Sper să primesc un e-mail și face să te ajut la el e cel mai bun ..

Laura Woods spunea...

Bună ziua, numele meu este Laura Woods, am fost trece printr-un articol si am aflat despre un om numit Doctor Akpabio. am au fost suferă de probleme de despartire cu diferite baieti. am avut de a contacta rolă vraja. Steve a fost pe punctul de a lăsa-mă pentru o altă femeie. dar am rămas pozitive şi crede că am putea avea-l înapoi şi să-l staţi. Lo şi Iată că medicul Akpabio m-au ajutat. Steve şi cu mine suntem înapoi împreună. Dr Akpabio este un astfel de om frumos, el, de asemenea, ma ajutat cu problemele mele de sanatate. Multumesc pentru el şi mulţumiri lui Dumnezeu pentru darul dăruit. Dacă aveţi orice fel de problemă, contactaţi-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com
Puteţi contacta medicul. Akpabio pentru următoarele:
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2) Dacă sunteţi în căutarea pentru un loc de muncă
(3) Vrei să fi promovat în biroul dumneavoastră.
(4) Vrei femei/bărbați pentru a rula după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) vrei pentru a obţine căsătorie vrăji
(8) Elimina boală din corpul vrăji
(9) Vraja de afaceri
(10) Numerele câştigătoare de loterie.
(11) Aduce înapoi pierdut dragostea
si multe altele.
puteti contacta-l prin e-mail lui: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau whatsapp-l: +234 906 167 0869

Dr Abiku spunea...

Email me at drabikuspellhome@gmail.com if you know you face these fate below;
(1) Do you like your ex?
(2) Are you always have nightmares?
(3) Want to be promoted in your workplace?
(4) Do you want women / men running after you?
(5) Want a child of yours?
(6) Want to be rich?
(7) Do you want your husband / wife to be yours forever?
(8) Need financial help?
(9) Want to recover your lost money?
(10) Do you want to stop your divorce?
(11) Do you want a divorce?
(12) Do you want your every wish to be granted by anyone?
(13) spell conceive a pregnancy baby need?
(14) Are you finding it difficult to win a case in court?
(15) Do you want to stop your marriage or relationship or to break.
(16) Do you want to marry your partner as soon as possible?

Again, my email address is drabikuspellhome@gmail.com

Contact me immediately to all your problems and solve situation within a matter of days.
DR. Abiku...

Anonim spunea...

Nu eu cred în dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de-al meu, care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus fostul ei iubit din nou, chiar și atunci când ea mi-a spus că nu am crezut-o pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, același fals vraja Role pentru a lua banii mei. Cu toate că i-am dat șansa ei de a explica tot ce trebuie să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus că sunt mulți escroci care doresc să ia banii și niciodată nu va cădea victimă pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească mă în câteva luni de acum mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că această DR nu este unul fals că el este real și el a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci i-am întreba cum face această lucrare vraja și ceea ce este cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea exprimate vrăji de dragoste pe mine? ea mi-a spus că i-ar trebui să-l prin e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și i-ar trebui să-i spun ce vreau. i într-adevăr să-l prin e-mail și i-au spus că am nevoie de fostul tip înapoi i-am spus că era prietenul meu, care ma îndreptat spre el, de ce am fost pune la îndoială munca lui? el a spus că munca sa este 100% sigur și pentru a garanta că nimeni nu a venit vreodată la templul lui și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi și un gând a venit în minte că modul în care face acest lucru dr cunoaște toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe la situația mea, că trebuie să aibă credință și încredere pe el și se lasă altă fugă vraja și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i se poate spune tot ce face acest lucru i se va lua iubitul meu înapoi în 72 oră. Am spus bine eu cred și promisiunea de a lucra cu tine singur, atunci el mi-a dat un formular pentru a umple pe care am făcut-o și trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și, de asemenea, fotografiile de fostul meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii săi au nevoie de unele elemente pentru a arunca vraja asupra mea și problema mea este foarte ușor dacă i se poate oferi aceste elemente. atunci când am să-l întreb, cum pot obține aceste elemente și modul în care pot trimite-l la el pentru turnarea vraja iubirii, el mi-a spus că nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, că există un vânzător articole aici, în propria sa țară care se pot obține elementele pentru mine. apoi l-am întreba cât de mult va costa mine să cumpere toate aceste elemente? el mi care am trimite-l cu încredere deplină a spus, după o oră mai târziu, el ma sunat și mi-a spus că problema mea nu a fost rezolvată că eu ar trebui să aștepte 72 oră că iubirea mea va întreba după mine, pe care le-am făcut după cuvintele lui, atunci când ea a fost de aproximativ 18 în următoarele trei zile fostul meu ma sunat dacă sunt acasă, că el vrea să mă vadă urgent. I-am spus să-l spera ca totul este bine el a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, ex-omul meu s-au întors la mine și el a fost cerut iertare că el știa ce a venit peste el. chiar acum sunt atât de fericit, deoarece am recâștiga iubitul meu înapoi și suntem de planificare pentru nunta noastră care vine în curând, i-am sunat dr și îi mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce va face eu pentru el, ca o apreciere, el mi-a spus i ar trebui să uite și să păstreze banii mei că el nu este, după bani, ci pentru a ajuta oamenii care, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce avea nevoie să fac este să dea mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail de asemenea, că este de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate Domnului tău bun să continue să-l binecuvânteze și să-i dea prosperitate viață mai lungă și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr drotutuhealinghome@hotmail.com pe care-l WhatsApp, de asemenea, prin numărul său +2349051417394

dr henry spunea...

Salutari

Donator de rinichi Necesitatea urgentă
Ești în datorii? Ai nevoie pentru a ridica numerar pentru costurile de ingrijire a sanatatii sau a datoriilor de plată sau într-o stare de defalcare financiară? Aștepta! Luați în considerare vânzarea de rinichi ca o optiune. Daca doriti sa vinzi rinichi astazi. Mesajul ne immediately.A de rinichi este cumpărat pentru o sumă maximă de fundație $ 300,000.00US Dollars.The National cumpără în prezent numele kidney.My sănătos este Dr donald henry, sunt un nefrolog in rinichi National Spitalul hospital.Our este specializat in chirurgie renala si de asemenea, avem de a face cu cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzător de viață. Ne sunt situate în India, Canada, Marea Britanie, Turcia, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Africa de Sud, etc Dacă sunteți interesat de vanzarea sau cumpararea de rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: Dr_henrydonald@doctor.com
Au nevoie de donatori geniune

Se așteaptă ... dumneavoastră răspunde.

Toate cele bune….
Dr donald henry

julia simon spunea...

Bună ziua, numele meu este Julia Simon, o victimă a fraudei în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 55.000 de euro pentru că am nevoie de un capital mare de 120.000 de euro. Aproape că a murit, am avut nici un loc pentru a merge. afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces am pierdut fiul meu. Nu mai pot suporta din nou, acest lucru se întâmplă. în 2 luni în urmă, m-am întâlnit un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă m-au ajutat asigura un împrumut de la o companie. mamă bună, aș dori să profit de această ocazie pentru a spune vă mulțumesc și Dumnezeu continua să vă binecuvânteze. Îmi place, de asemenea, să folosească această oportunitate de a consilia colegii români, că există o mulțime de escroci acolo, așa că, dacă aveți nevoie de un împrumut, și doresc să obțină un credit rapid, conectați-vă cu dna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail .com. De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mail acest: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți îndoieli. te rog el este singurul care este de încredere și de încredere.
Mulțumiri.

molly spunea...

Sunt aici pentru a vă informa despre un aparat de turnare reală și autentică vraja numit DR Zord care Ajută-mă să mă întorc fostul meu după despărțire. Marele DR Zord poate, de asemenea, vindecarea tuturor tipurilor de boală. l viziteze pe adresa sa de e-mail privat VIA: zord.spelltemple@gmail.com

sharon Britto spunea...

Numele meu este Shole Kakhaz.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.Akobe a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.Akobe pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.Akobe este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC Akobe ACUM prin e-mail: akobemagicspell@gmail.com.He este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, perfectă în SPELL IUBIRE, WIN EX BACK, fruct al Pântecul, PROMOVARE SPELL, PROTECȚIE SPELL, SPELL DE AFACERI, SPELL JOB BUN, SPELL LOTTERY si CURTE CASE SPELL. de asemenea, să-l contacteze la numărul său directe +19034805123

Unknown spunea...

Bună, Manson Morel dupa nume, eu dau mărturie despre Dr. Ken la
O mare botanist, care are leacul pentru toate bolile, care a vindecat-mi
boala HIV, chiar dacă am inclus am trecut prin diferite a văzut site-ul
Diferite marturii despre diferite fitoterapeuti am fost ca, "mulți oameni
Are cura de HIV, deoarece oamenii continuă să sufere consecințele sale "
M-am gândit la asta, așa că am luat legătura cu Dr. Ken prin e-mail
Nu cred că de mult, am vrut doar să-i dea un try, el a răspuns la mine.
Mail și aveți nevoie de niște informații pentru mine, atunci te-am trimis, ați pregătit
Maturată și l-am trimis prin curier UPS, mi sa spus că va dura 3-4 zile
Inainte de a va primi pachetul, 3 zile mai târziu am primit pachetul și a început să
Ia medicamente prescrise de el după 7 zile de la luarea
Medicatie, m-am dus pentru un test, am testat HIV seronegativi.
Îi mulțumesc Dumnezeului meu credincios. Dacă vă aflați în nevoie vei fi vindecat, pune-te
Dr. Ken la contacta Num whats..app, sau suna +2347039225049, e-mail-l
dr.kenherbalcure@gmail.com

nakisha spunea...

Buna ziua Numele meu este kelly nakisha vreau ca toți să se alăture mine să-i mulțumesc acestui om pentru restaurarea casa mea cu fostul soțul meu, care mă părăsească pentru o altă femeie timp de 5 ani ,. La început nu am crezut niciodata DR ogodo Mike va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOȚ mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR ogodo Mike și instrucțiuni mă surprinde faptul că după 3 zile de turnare vraja si de lucru cu DR ogodo Mike, sOŢUL meu EX ma chemat să-mi cer ierte și să uite tot ceea ce a făcut pentru mine că el încă mă iubești ... acum eu si sotul meu sunt smectica înapoi împreună și suntem foarte mulțumiți de noua noastră viață ... toate datorită DR ogodo Mike pentru marea lucrare care le-a făcut pentru mine .. i promit să împartă întotdeauna lucrarea lui bună pentru toată lumea largă și în cazul în care orice organism este acolo care trece prin orice dificultăți de relație ar trebui să-l rugăm să contactați prin e-mail: ogodomikespells@gmail.com sau WhatsApp +2349097050691
ES De asemenea, pe specializati următoarele probleme
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2), dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați să fugi după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) Vrei să lega soțul / soției să fie
al tău pentru totdeauna.
(8) În cazul în care aveți nevoie de asistență financiară.
(9) de îngrijire pe bază de plante.
 contactați DR ogodo Mike prin e-mail lui pentru o soluție totală ogodomikespells@gmail.com

Unknown spunea...

Sunteți în căutarea pentru o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Căutare nu mai mult ca noi suntem aici pentru a face toate necazurile tale financiare, un lucru din trecut.
Așa că ne e-mail azi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

Anonim spunea...

Numele meu este Vanessa sunt aici pentru a depune mărturie marea lucrare de medic OKOJIE este un aparat de turnare vraja puternic, care m-au ajutat în obținerea dragostea vieții mele înapoi. Eu și prietenul meu au fost într-o relație de mai bine de 7 ani de zile noastre de liceu pe care le trăim și cresc împreună ca unul ne iubim și îngriji unul de celălalt atât de mult, ne sprijină reciproc în timp a problemelor și nevoilor financiare i-l iubesc cu cea mai adâncă parte a inimii mele nu m-am gândit că orice lucru ar putea sa întâmplat între noi amândoi, așa că, după școlarizare am absolvit același an, am fost atât de lucru și am câștiga bani buni lunar partea cea mai surprinzătoare a fost că prietenul meu nu sa gândit niciodată Obținem căsători în minte și m-am gândit că nu este încă timp pentru asta, pentru că ne iubim unul pe altul în ceea ce cred eu că nu mă poate trădat, așa că acum câțiva ani am de călătorie în SUA pentru a plăti unchiul meu o vizită am petrecut 2 luni lor asa când mă întorc am descoperit că prietenul meu are o aventură cu altcineva această persoană vorbesc se întâmplă să fie managerul său în cadrul companiei au fost el lucreaza asa ca eu cred ca ea trebuie să aibă folosească banii ei și logodnicii ei să-l, mă simt lumea a fost de peste pentru mine, pentru că ei au fost chiar și de planificare pentru a obține căsători foarte curând am fost confuz eu nu știu ce să fac pentru că nu își poate permite să-l piardă la o altă femeie, după 7 până la 8 ani de relația noastră acum este atât de timp pentru noi să vină împreună ca o familie aduce copiii noștri, împreună acum vrea să mă trăiască și du-te pentru o altă femeie, cum pot iubi din nou? Am fost despre drogarea mea de sine la moarte o zi am îmbolnăvit, iar părinții mei m-au dus la spital pentru tratament am petrecut 3 zile in spital doctorul a spus părinților mei că sunt sub care merg o inimă zdrobită, eu din urmă cap că-mi fostul iubit și noul său iubit sunt despre obtinerea căsătorit, am plâns de zi și noapte în fiecare zi din viața mea mă simt ca trăiesc această lume, pentru că nu au nici un motiv pentru care trăiesc din nou pe această planetă numită pământ, într-o zi asistenta care a fost luat grijă de mine când am fost în spital, a venit să mă viziteze acasă, i-am spus toate povestile mele despre inima mea rupt dintr-un amant de încredere, ea se simt mărunt pentru mine și ea mă sfătuiesc, ea mă prezinți o vrajă de fugă on-line numit DROKOJIE care-i ajuta, de asemenea, atunci când ea avea probleme în căsnicia ei, am urmat drokojie on-line și l-am ascultat și am făcut fiecare lucru pe care-mi cere să facă el este un om bun și el este inofensiv, el a aruncat o vraja pentru mine, după 7 zile ex-prietenul meu s-au întors la mine și mă rog pentru iertare, deci 2 luni din urmă ne-am căsătorit ca eu vorbesc cu tine tot acum suntem cel mai bun cuplu de până acum, vraja este reală și există încă reale de fugă vraja, toate datorită DROKOJIE , dacă ai nevoie de ajutorul lui poți să-l e-mail cu acest e-mail: drokojiehealinghome@gmail.com

LauraWoods spunea...

Bună ziua, numele meu este Laura Woods, am fost trece printr-un articol si am aflat despre un om numit Dr. Akpabio. am au fost suferă de probleme de despartire cu diferite baieti. am avut de a contacta rolă vraja. Steve a fost pe punctul de a lăsa-mă pentru o altă femeie. dar am rămas pozitive şi crede că am putea avea-l înapoi şi să-l staţi. Iată Dr Akpabio m-au ajutat. Steve şi cu mine suntem înapoi împreună. Dr Akpabio este un astfel de om frumos, el, de asemenea, ma ajutat cu problemele mele de sanatate. Multumesc pentru el şi mulţumiri lui Dumnezeu pentru darul dăruit. Dacă aveţi orice fel de problemă, contactaţi-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com

Puteţi să contactaţi Dr. Akpabio pentru următoarele:
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
(2) Dacă sunteţi în căutarea pentru un loc de muncă
(3) Vrei să fi promovat în biroul dumneavoastră.
(4) Vrei femei/bărbați pentru a rula după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) vrei pentru a obţine căsătorie vrăji
(8) Elimina boală din corpul vrăji
(9) Vraja de afaceri
(10) Numerele câştigătoare de loterie.
(11) Aduce înapoi pierdut dragostea
si multe altele.
puteti contacta-l prin e-mail lui: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau whatsapp-l: +234 906 167 0869

Anonim spunea...

Sunt Mary Brannon, după nume. Salutări fiecăruia care citește această mărturie. Am fost respins de către soțul meu, după trei (3) ani de casatorie, doar pentru că o altă femeie a avut o vrajă pe el și pe mine și copilul lăsat să sufere. o zi, când am citit prin web, am vazut un post pe modul în care această vrajă de fugă pe această adresă zubairespiritualtemplo@gmail.com, au ajuta o femeie să se întoarcă soțul ei și i-am dat un răspuns la adresa lui și el mi-a spus că o femeie a avut o vraja pe soțul meu și el mi-a spus că mă va ajuta și după 2 zile pe care o voi avea soțul meu înapoi. L-am crezut și astăzi mă bucur să vă cu toții că această fugă vraja au puterea de a aduce iubitorilor înapoi. pentru că eu sunt acum fericit cu soțul meu. Vă mulțumim pentru Dr. Zubair. e-mail lui: zubairespiritualtemplo@gmail.com

Anonim spunea...

spatele soțului meu și sunt atât de emoționată Viața mea a devenit devastat Când soțul meu mi-a trimis de ambalare, după opt ani în care am fost împreună. Am fost pierdut și neajutorat după ce a încercat atât de multe moduri de a face pe soțul meu mă ia înapoi. Într-o zi la locul de muncă, am fost distrată știind că nu șeful meu mă chema, așa că el sa așezat și ma întrebat ce sa despre I-am spus și el a zâmbit și a spus că nu a fost o problemă. Nu am înțeles ce înseamnă că nu a fost o problemă obtinerea soțul meu înapoi, el a spus că a folosit o vraja pentru a obține soția lui înapoi atunci când ea la părăsit pentru un alt bărbat, iar acum ei sunt împreună până la data și la început am fost șocat de auz un astfel de lucru de la șeful meu. El mi-a dat o adresă de e-mail sau mare care la ajutat să-l magician primi înapoi soția lui, niciodată nu am crezut acest lucru ar lucra, dar am avut nici o alegere care să intre în contact cu care am făcut magician și a cerut pentru informațiile mele și că sau soțul meu, pentru a permite să-l arunce vraja și l-am trimis detaliile, dar după două zile, mama mea ma sunat că soțul meu a venit invocând că el mă vrea înapoi, am crezut niciodată că a fost la fel ca un vis și eu a trebuit să se grăbească în jos la locul meu mame și la cea mai mare surpriza mea, soțul meu a fost îngenuncheat în fața mea pledoarie pentru iertare că ma și copilul vrea înapoi acasă, atunci i cadou un apel în ceea ce privește etc schimbarea bruscă a soțului meu și el a făcut clar asta pentru mine soțul meu mă va iubi până la sfârșitul lumii, că el nu va pleca înaintea mea. Acum, eu și soțul meu este din nou împreună din nou și a început să facă lucruri plăcute el a făcut înainte hasnt, el mă face fericit și să facă ceea ce el ar trebui sa faca ca un om fără sâcâială. Vă rugăm, dacă aveți nevoie de ajutor de orice fel, vă rugăm să contactați Dr. Ogogo pentru ajutor și să-l puteți contacta prin e-mail: drogogodspellcaster@gmail.com sau poți să-l WhatsApp prin numărul de telefon este 2347058565432.

shole kakhaz spunea...

Atunci când un client este recunoscătoare. Citește mai mărturia ei .....
Am Shole Kakhaz, vreau să împărtășesc mărturia mea minunată despre cum am ajuns înapoi pe soțul meu din viața mea, vreau să spun oamenilor din lume există o adevărată fugă vraja on-line și este puternic și autentic, numele lui este Dr. Akobe Okakagbe vraja de fugă, el ma ajutat de curând să se reunească relația mea cu soțul meu, care ma părăsit, când am contactat Dr.Akobe Okakagbe a aruncat o vraja dragoste pentru mine și soțul meu, care a spus că nu are nimic de-a face cu mine din nou ma sunat și a început cerșit me.To oricine care citește acest articol și are nevoie de ajutor Dr. Akobe Okakagbe poate oferi, de asemenea, orice tip de ajutor cum ar fi Reuniting de căsătorie și relații, Vindecarea tuturor tipurilor de boli, Curtea de cazuri, sarcina ortografică, suntem acum foarte mult fericit cu sinele nostru. Akobe Okakagbe să-l facă să realizeze cât de mult ne iubim și au nevoie de fiecare om other.This este real si pentru good.he poate ajuta, de asemenea, să se stabilească relația ta rupt. Am avut soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! El a vrut dintr-o dată să meargă la căsătorie de consiliere și facem foarte, foarte bine, în life.contact noastre amoroase: (akobemagicspell@gmail.com) sau 2348054662252 sau + 2348142307304.Or mergi la pagina sa de Facebook, prin intermediul (akobe dr okakagbe dragoste vrăji magice)

LOAN AT IT BEST spunea...


Sunt un om legal și am da afară împrumut pentru a ajuta pe cei săraci, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut sau de asistență financiară contactați-mă acum pe adresa mea de jackballard396@gmail.com

această ofertă de împrumut este foarte ieftin, iar termenii de împrumut este bun pentru debitor.

Eric Lawrence spunea...

Soția mea a fost suferă de cancer tiroidian, care a fost confirmat a fi etapa a patra, doctorul mi-a spus că a fost puțin el nu a putut, deoarece ea nu răspunde la tratament, dar un prieten de-al meu a venit să ne salveze prin comanda acest ulei de canabis de la Shakes sulita pe care a spus el a fost ajutat unele lupta pacient impotriva cancerului, de diferite tipuri, astfel ne-am decis să-i dea o șansă, până în prezent soția mea se îmbunătățește perfect foarte bine și în prezent, ea poate merge în jurul casei de una singură. M-am simtit necesar sa i las pe alții care suferă de această boală acută că, odată ce ai un ulei bun de canabis poate da într-adevăr una oa doua șansă de sunet de viață. din întâmplare, dacă se întâmplă să fie nevoie de acest canabis ulei de vă puteți contacta Vibraþii Spear care a furnizat eu și soția mea cu acest e-mail: dr.mustafa86@yahoo.com

EL FIX PROBLEME ÎN URMA TUTUROR PESTE GLOBE ON:

1. Obținerea de iubitul sau soțul înapoi
2. antiglonț spirituală
3. Formarea
4. Bani vraja
5. vraja de viață lungă
6. Prosperitate vraja
7. Protecție vraja
8. Ia-o vrajă de locuri de muncă
9. A deveni un manager de vraja
10. Ia un împrumut imens, fără a plăti nici o taxă de vraja
11. Obținerea banii înapoi înșelătorie
12. Copii vraja
13. Sarcina vraja
14. Libertatea vraja
15. Dragostea vraja
16, vraja dispariție
17. vraja uman invizibil
18. Succesul sau treci vraja
19. Căsătoria vraja
20. vraja Avenging
21. Popularitate vraja
22. Uciderea vraja
23. Cancerul vraja
24. vraja putere supranaturală
25. nebunie vraja
26. Casa gratuit ce vraja împrumut
27. vraja Producere de filme și filme
28. Hiv / SIDA, vraja
29. Tuberculoza vraja
30. Loose greutate si vraja

contactați-mă de oricare dintre aceste probleme ca am solutie la toate ... E-MAIL ESTE ADRESA MEA: dr.mustafa86@yahoo.com

MARY WILLIAM spunea...

Sunteți în căutarea unui împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toți că dna Mary William un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
(marywilliam902@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteti contacta azi.

Suma maximă pe care împrumuta este 600,000,000.00 în cele ce urmează
Moneda: United State dolari, euro și lire sterline Great
Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți

Laura spunea...

Bună ziua, numele meu este Laura Woods, am fost trece printr-un articol și a aflat despre un om numit Dr. Akpabio. i-au fost suferă de probleme cu diferite desfaceți băieți. am avut de a contacta caster vraja. Steve a fost pe punctul de a pleca mi-a pentru o altă femeie. dar am rămas pozitivă și au crezut l-am putut avea înapoi și să-l rămână. iată și iată Dr. Akpabio ma ajutat. Steve și eu sunt din nou împreună. Dr. Akpabio este un astfel de om frumos, el ma ajutat, de asemenea, cu problemele mele de sănătate. Datorită lui și mulțumiri lui Dumnezeu pentru darul dat lui. Dacă aveți orice probleme, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com

Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă
Doriți să fie promovat în biroul tău.
Vrei ca femei / bărbați să fugi după tine.
Dacă doriți ca un copil.
Vrei să fii bogat.
doriți să obțineți Vrăji căsătorie
Boala de a elimina Vrăji corpului
vraja de afaceri
Loterie numere câștigătoare.
Aduce înapoi Dragoste pierdută
si multe altele...
puteți să-l contactați prin e-mail lui: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau sa-l WhatsApp: +234 906 167 0869

Patricia Kingsman prestamos spunea...

BUN VENIT Patriciei Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii profesionale excelente.

Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merită, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reducerea plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obținerea de flexibilitate cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, la achizițiile unice

Va oferim o gama larga de servicii financiare care include: Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, ipotecare garantate de împrumut, împrumut fără garanții, ipotecare împrumuturi, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de constructii, cu rată scăzută a dobânzii de la 2% pe anularea pentru persoane fizice, companii și organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta și propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general.

Noi oferim toate tipurile de credite - se aplică pentru împrumuturi ieftine.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile de împrumut;

INFORMAȚII IMPRUMUTAT

1) Nume complete:
2) Țara:
3) adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Stare civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Venit lunar:
10) Următoarea Kin:
11) Suma creditului necesare:
12) Durata de împrumut:
13) Scopul creditului:
14) Data specifice de care aveți nevoie de împrumut:

Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Cu stimă,
D-na Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil

Solicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Salutare tuturor

Numele meu este Andreea Ioana si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut Macro și creditor de împrumut care ma ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât să doresc tot cele mai bune solicitanților de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi.

E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ceea ce privește mea pentru tine toate

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Cristina Iulia Mihaela sunt din România Tocmai am primit împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman acestea sunt noi companie de împrumut legit din 2017 și nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei astăzi iar acum am posta acest mesaj eu sunt foarte fericit această companie este real mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie acestea sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Denisa Réka Irina si sunt din România am fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgentă de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 oamenii depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la această companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost un scammed, așa că am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și le spun eu nu au făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să încredere în ei că vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la spatele meu că există bani pe accou meu nt. Astăzi eu sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo credite. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Încă o dată am rămâne Denisa Réka Irina

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Salutare tuturor

Numele meu este Adina Iuliana Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este escrocii, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line depune mărturie despre există fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 euro și creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. mail Există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Numele meu este Sarah Alexandra Ionut Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la o nouă companie de împrumut legit din 2017 și numele companiei care ma ajutat cu împrumut meu de astăzi este compania de împrumut Patricia Kingsman acestea sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au a venit vreodată peste cu am aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost să plătească taxa de transfer care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 12 ore, am fost cu împrumut meu rău că nu pot spun cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail nu este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Dorian Cezara Vasilache si sunt din România Vreau să folosesc această șansă am acum pentru a scrie acest mesaj la internet dacă cineva dintre voi este în căutarea pentru un împrumut real, aceasta este compania dreptul de a contacta eu sunt un femeie de afaceri și am aplicat pentru un împrumut într-o companie legit 2017 și numele companiei este compania de împrumut Patricia Kingsman au fost ajuta pe oameni începând cu 2016 și suntem în 2017 și acum am primit doar împrumutul meu de la ei, deci, dacă cineva dintre voi au nevoie de un du-te de împrumut și se aplică de la ei, deoarece acestea sunt reale eu doar vă rugați oameni care au nevoie de ajutor cu un împrumut nu te scammed, care este motivul pentru care eu sunt, folosind această șansă de a scrie acest mesaj pe internet, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut legit împrumut se aplică de la această companie, astfel încât să obiceiul fiți înșelat atunci când se aplică de la compania greșită. mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

au o zi bună pentru toată lumea și mă rog că toate fericit ca eu sunt astăzi

Eric financee spunea...

Ai nevoie de împrumuturi pentru proiecte, investiții, credite personale, credite de afaceri, credite pentru locuințe, student împrumuturi, credite de consolidare și împrumuturi pentru diverse proiecte? pentru cei care doresc să obțină un împrumut de la compania noastra ar trebui să ne contactați astăzi la (ericfinancee@gmail.com sau ericfinancee@outlook.com), puteți apela, de asemenea, +1 936-681-9131 sau text pentru mai multe și de a lua împrumut de azi.

Unknown spunea...

Căutați un creditor de împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea nu mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa:
vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi.
Mulțumesc

Doamna Patricia James

John Smith spunea...

Vreau să împărtăşească mărturia mea şi fericirea mea cu tine toate în acest site, anul trecut sotul meu lăsat pentru o altă femeie în locul său de muncă şi el să abandoneze eu şi meu 2kids, totul a fost atât de greu pentru mine pentru că eu iubesc atât de mult, aşa că am văzut mărturiile Mutaba mare, el a ajutat doamnelor în obţinerea acolo sotul inapoi asa ca am contactat-l şi el să mă ajute să o vrajă retur pentru meu soţul şi în 2 zile sotul meu a lăsat altă femeie şi a venit înapoi la mine cu atata dragoste si grija. nu voi uita niciodată acest ajutor care Mutaba mare a dat la mine şi mi children.if tu esti aici aveţi nevoie de ajutor pentru a te înapoi iubitul puteti contacta-l prin acest e-mail greatmutaba@yahoo.com sau Adauga-l pe whatsapp: +2348054681416 sunt mândru de a fi pe mărturia lui

Unknown spunea...

Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, în scop personal sau de afaceri? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de 3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

Unknown spunea...

Buna ziua Everyone.Have ai fost în căutarea pentru opțiuni financiare pentru dvs. achiziție nouă acasă, construcții, credit imobiliar, refinanța, consolidarea datoriilor, în scop personal sau de afaceri? bun venit în viitor! finanțare ușor de făcut cu noi. contactați-ne ca oferim serviciile noastre financiare la o rată scăzută a dobânzii și la prețuri accesibile de 3% pentru termen lung și scurt de împrumut. Interesat Solicitant trebuie să ne contactați pentru achiziționarea ulterioară de împrumut procedures.elizerbethloganloanfirm@gmail.com

Anonim spunea...

Dupa CE o Fost version RELATIE cu sotul meu Timp de nouă ani, el sa despărțit de mine, am facut tot posibilul sa-l aducă Înapoi, Dar totul a Fost în Zadar, l-am VRUT Înapoi ATAT de mult DIN cauza iubirii am pentru el, l-am Rugat cu totul, am facut promisiuni, Dar El a refuzat. I-am explicat Problema mea cuiva on-line Si a sugerat CĂ ar trebui Să mai degrabă Să Contactați onu Aparat de turnare Vraja pe de îngrijire ar Reclamatia a sa ma ajute Să arunce o Vraja sa-l aducă Înapoi, Dar eu sunt de îngrijire tipul Nu o crezut niciodata version Vraja, am Avut de bere Decât sa-l incercati, UE e-mail Rola Vraja, IAR el mi-a Nu SPUS o existat Nici o problema cca Totul VA fi bine inainte de trei zile, CA Fostul meu se VA intoarce la mine de trei zile inainte, el a aruncat Vraja ȘI surprinzător, într-o zi Doua, un Fost JURUL version de 16. valorii meu ma SUNAT Fostul, am Fost atat de surprins, i-am raspuns la tot ce APEL ȘI a SPUS o Fost CĂ El a Fost aTAT de tot pentru Rău ce sa intamplat, el o VRUT CĂ Sa se întoarcă la el, el MĂ CĂ de mult iubește aTAT. Am Fost ATAT de fericit si sa dus la el, o ingrijire in Modul Fost am inceput Să Traiasca Împreun` DIN Nou fericit. De atunci, am facut Promit CĂ cineva STIU CĂ au o problema RELATIE, AȘ fi de ajutor pentru astfel de persoane de Către el Sau ea referindu-se la singura Rola Vraja Reala ȘI puternic, de îngrijire m-au ajutat cu propria mea PROBLEMA ȘI îngrijire Este de DIFERIT Toate cele fals Acolo. Oricine ar de Reclamatia a Avea Nevoie turnării Vraja ajutorul, e-mail lui Este (drotutuhealinghome@hotmail.com) tel. + 2349051417394), l-puteți Să e-mail DACA Aveti Nevoie de asistenta SA in TA sau ceva Relatia.

Laura Woods spunea...

Buna ziua, numele meu este Laura Woods, am fost trece printr-un articol și a aflat despre un om numit Dr. Akpabio. Am fost suferă de probleme cu diferite desfaceți băieți. Am avut de a contacta caster vraja. Steve a fost pe punctul de a pleca mine pentru o altă femeie. dar am rămas pozitiv și a crezut am putut să-l aibă înapoi și să-l rămână. iată și iată Dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr. Akpabio este un astfel de om frumos, el ma ajutat, de asemenea, cu problemele mele de sănătate. Datorită lui și mulțumiri lui Dumnezeu pentru darul dat lui. Dacă aveți orice probleme, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com

Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
(1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi.
{2} Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă
(3) Vrei să fie promovat în biroul tău.
(4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine.
(5) În cazul în care doriți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) pe care doriți să obțineți Vrăji căsătorie
(8) Eliminare boală de la Vrăji corpului
(9) ortografiei de afaceri
(10) Loteria numere câștigătoare.
(11) aduce înapoi Dragoste pierdută
si multe altele.
puteți să-l contacteze prin e-mail lui: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau sa-l WhatsApp: +234 906 167 0869

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr.saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de iubire. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 ÎNCERCĂ
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

Anonim spunea...

Sunteți un om de afaceri sau o femeie? Aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de bani pentru proiectul dvs.? Oferim credite garantate de orice valoare și oriunde în lume (persoane fizice, juridice, imobiliare și persoane juridice) în rata noastră de 2% excelentă. Pentru răspunsurile la aplicații și pentru a trimite mai multe informații la următoarea adresă de e-mail: (khalifafinancialcompanies@outlook.com sau khalifafinancialcompanies@gmail.com)

Număr de telefon: +16026337400
Http://khalifafinancialcompany.weebly.com

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a împărtăși experiența mea tuturor. Despre cum m-am întors soțul meu, ne-am căsătorit de mai bine de 9 ani și am ajuns doi copii. Lucrurile mergeau bine cu noi și suntem întotdeauna fericiți. Până într-o zi, soțul meu a început să se comporte într-un mod pe care nu l-am putut înțelege, eram foarte confuz de modul în care mă trata pe mine și pe copii. Mai tarziu in aceeasi luna nu a mai venit acasa si ma sunat ca vrea un divort, l-am intrebat ce am facut gresit sa merit asta de la el, tot ce spune ca doreste un divort pe care ma urat si nu-l doreste Să mă vadă din nou în viața mea, eram nebună și, de asemenea, frustrat, nu știu ce să fac, am fost bolnav de mai mult de 2 săptămâni din cauza divorțului. Îl iubesc atât de mult încât a fost totul pentru mine fără el viața mea este incompletă. I-am spus surorii mele despre starea mea actuală și mi-a spus despre doctorul Goko, doctorul dragostei, l-am contactat pentru întoarcerea soțului meu înapoi la mine, mi-a spus că soțul meu a fost luat de o altă femeie, Vrăji pe el, de aceea mă urăște și vrea să ne divorțăm. Apoi mi-a dat și asigurarea că în următoarele 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine și copii, după ce a terminat vraja în următoarele 48 de ore, soțul meu mi-a spus să-mi cer scuze la telefon și A spus că încă mă iubește atât de mult încât nu știe ce a venit peste el. Dar astăzi soțul meu și toată familia mea sunt acum fericiți din nou. Multumesc Dr. Goko pentru ceea ce ai facut. N-aș fi fost astăzi dacă nu pentru ajutorul tău. Contactați-l dr.gokosspiritualcaster@gmail.com ce-l scrieți-l +2348056398964.

jeni spunea...

Niciodată nu cred în vrăjile dragostei până când am întâlnit un prieten de-al meu care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus-o înapoi pe fostul ei iubit chiar și atunci când mi-a spus că nu am crezut pentru că am crezut că și ea dorea același fals Vrăjitoarele să-mi iau banii. Deși i-am dat șansa să-i explic tot ce mi-a spus despre DR.otutu, i-am spus că există mulți escroci care vor să ne ia banii și nu voi fi niciodată victimă, chiar dacă logodnica mea care se presupune că se va căsători Eu in cateva luni de acum ma lasat sa astept cu rabdare un alt tip, desi l-am iubit atat de mult. Ea mi-a spus că DR nu este o falsă că este reală și că a ajutat mulți oameni să-i ia pe cei dragi înapoi, apoi o întreb cum funcționează această vrajă și care sunt cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea Aruncă vrăjile de dragoste asupra mea? Mi-a spus că ar trebui să-l trimită prin e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și ar trebui să-i spun ce vreau. I-am trimis un e-mail și i-am spus că am nevoie de fostul meu tip înapoi i-am spus că este prietenul meu care ma îndrumat la el, de ce mă îndoiesc de munca lui? El a spus că munca sa este 100% sigură și garantează că nimeni nu a venit vreodată la templul său și, de asemenea, să rămână la fel. Am devenit înfocat de cuvintele pe care mi le-a spus și mi-a venit un gând în minte, cum arată acest dr toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. El a spus înainte de a putea începe în situația mea, că trebuie să am încredere în el și să las alte vrăjitoare și să aștept cu răbdare pentru a lui, că dacă pot să spun totul, o să-mi iau iubitul înapoi în 72 de ore. I-am spus bine cred si promit sa lucrez cu tine singur, apoi mi-a dat un formular pentru a umple ceea ce i-am facut si sa-i trimita-i cu pozele mele si, de asemenea, pozele fostului meu iubit. El mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii lui au nevoie de niște articole pentru a arunca vraja pe mine și problema mea este foarte ușoară dacă pot să le furnizez aceste lucruri. Atunci când îl întreb, cum pot să obțin aceste articole și cum pot să-i trimit la el pentru turnarea vrăjitoriei, el mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji în legătură cu faptul că există un vânzător de articole aici în propria sa țară Care pot obține elementele pentru mine. Atunci îl întreb pe el cât va costa să cumpăr toate aceste elemente? El mi-a spus ceea ce i-am trimis cu toată încrederea, după o oră mai târziu mi-a sunat și mi-a spus că problema mea a fost rezolvată încât ar trebui să aștept 72 de ore ca dragostea mea să mă întrebe după ce am făcut după cuvintele sale Era cam la ora 18:00 în următoarele trei zile, ex-ul meu mi-a sunat dacă sunt acasă că vrea să mă vadă urgent. I-am spus să spera că totul este bine că a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, fostul meu tip sa întors la mine și a cerut iertare că știa ce a venit asupra lui. Chiar acum sunt atât de fericit pentru că mi-am recăpătat iubita înapoi și ne-am gândit la nunta noastră care vine în curând, i-am sunat pe dr și i-aș mulțumi foarte mult și l-am întrebat ce-o voi face pentru el ca apreciere, mi-a spus Ar trebui să-mi uit și să-mi țin banii că nu este după bani, ci să-i ajute pe oameni care au și nevoie de ajutor acolo, tot ce are nevoie să fac este să dau mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor să- De ce sunt aici astăzi pentru a da mărturia mea. Poate ca bunul tau bun sa continue sa-l binecuvinteze si sa-i dea mai multa viata prosperitate si intelepciune. Aceasta este adresa de e-mail DR (drotutuhealinghome@hotmail.com). Puteți să-l contactați, de asemenea, prin numarul său ce-sapp (+2349051417394)

Dr Nazeem... spunea...

Ai nevoie de o vrăjitoare care să-ți aducă înapoi pe fostul tău soț, soție, iubită,
Cutie poștală astăzi drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună și să o aducem înapoi, pentru tine și să trăiești fericită împreună, pe măsură ce vrei să mă contactezi dacă ai nevoie de acestea:
(1) Vraja pentru promovare la birou
(2) Vrei să-ți aduci înapoi iubitul, soțul și soția
(3) Vraja pentru a face pe cineva sa faca tot ce vrei pentru tine
(4) Vraja pentru sarcină
(5) Vraja pentru a opri Bad Dreams
(6) vraja de a obține bani
(7) Ai mereu coșmaruri?
(8) Vrei să oprești divorțul?
(9) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?

Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com
Acesta este singurul mod în care o vrăjitorie vă poate ajuta
Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum și rezolvați problema fără întârziere
Dr Nazeem .......

Rebecca Anderson spunea...

Numele meu este Rebecca Anderson. locuiesc în USA. Vreau să spun lumii despre fericirea pe care mi-a adus-o această vrajă mare în viața mea. Am fost divorțat de soțul meu de aproape 2 ani, pentru că i-am înșelat. Îmi pare rău pentru asta și l-am vrut înapoi, dar ma ignorat complet. Viața mea a fost zdruncinată și m-am simțit atât de frustrat. Am aproape sinucidere. Până când am citit un articol online despre o vrajă mare în Africa, numită Doctor Akpabio. Am decis să-i dau un telefon. Mi-a explicat de ce soțul meu ma lăsat și mi-a promis că mă va ajuta să-mi aduc soțul înapoi numai dacă aș fi dorit să fiu adevărat și să furnizez materialele pentru vrajă. Era ca magia. Doar o zi de a-mi spune problemele mele, Michael ma sunat la telefon și mi-a spus că ne-a vrut să ne întoarcem. Sunt atât de fericit acum. Bucuria și fericirea mea sunt înapoi. Și acum avem o fiică. Dacă ai probleme, îl poți contacta prin adresa de e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com și viața ta va fi schimbată pentru bine, la fel ca viața mea este schimbată.
Îl puteți contacta și prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com:
Dacă vrei iubitul tău înapoi
Dacă vreți să rămâneți însărcinată
Dacă doriți să obțineți un loc de muncă
Dacă vrei să te vindeci de boli
Dacă vrei să câștigi la loterie
Dacă doriți să vă îmbogățiți repede
Dacă vrei să te întorci cu un iubitor de timp vechi
Dacă vrei ca oamenii să te atragă
Adresa de e-mail este drakpabioosulalaspells@gmail.com
Puteți să-l sunați sau să-l contactați: +234 906 167 0869

Unknown spunea...

Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (georgelucy007@gmail.com)

APLICAREA DATELOR

1) Denumirea ...........................
2) Țara .......................
3) Adresa ......................
4) Sexul ........................
5) Starea civilă .............
6) Ocupația ................
7) Numărul de telefon ...........
8) locul în locul muncii .....
9) venit lunar ....................
10) Suma împrumutului .........
11) durata împrumutului .....
12) Scopul împrumutului ..................
13) Data nașterii ........................

Mulțumesc.

LauraWoods spunea...

Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit de probleme de rupere cu diferiți băieți. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți orice problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com
Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
(1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
{2} Dacă căutați un loc de muncă
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie
(8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului
(9) Vraja de afaceri
(10) Numerele câștigătoare la loterie.
(11) Adu-ți înapoi dragostea pierdută
si multe altele.
Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau ce-l scrie: +234 906 167 0869

LauraWoods spunea...

Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit de probleme de rupere cu diferiți băieți. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți orice problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com
Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
(1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
{2} Dacă căutați un loc de muncă
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie
(8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului
(9) Vraja de afaceri
(10) Numerele câștigătoare la loterie.
(11) Adu-ți înapoi dragostea pierdută
si multe altele...
Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau ce-l scrie: +234 906 167 0869

HELEN WILSON spunea...

Buna,
Sunteți financiar în jos? În căutarea împrumutului pentru a vă stabili afacerea, a plăti datoriile sau ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare, sunteți la locul potrivit aici la Garanția Creditelor TRUST oferim orice tip de împrumut companiilor și persoanelor fizice la un preț scăzut și accesibil O rată de 2% și am început acest program de împrumut pentru eradicarea sărăciei și crearea de oportunități pentru toți și pentru a vă permite să vă dezvoltați și să vă revigorați afacerea. Contactați-ne astăzi prin e-mail la: (helenwilson719@gmail.com)

APLICAREA DATELOR
Numele complet: _______________
Țară: __________________
Sex: ______________________
Varsta: ______________________
Suma împrumutului necesară: _______
Venit lunar:_______
Durata împrumutului: ____________
Motivul aplicării: _____________
Numar de telefon: ________
Religie:_____________

Aplicați acum și veți primi cu siguranță împrumutul.
Mulțumesc.

Unknown spunea...

Buna tuturor,
Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am solicitat un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără a lua împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane de euro încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că este o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Alicia Radu, prin e-mail: aliciaradu260@gmail.com

Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: Marciaretnawati450@gmail.com

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Unknown spunea...

OFERATORI DE ÎMPRUMUT ÎN ROMÂNIAÎncercați să obțineți un împrumut veritabil? Esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Nu vă mai așteptați, pentru că suntem aici pentru a face ca toate problemele dvs. financiare să fie un lucru din trecut. Împrumuturile noastre acordate persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență și destinatar fiabil și că vom fi dispuși să oferim împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin adresa patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
Mulțumesc

Doamna Patricia James

Unknown spunea...

Buna,

Căutați împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi pentru autoturisme, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru consolidarea datoriilor, împrumuturi negarantate, capital de risc etc. De altfel, ați fost refuzat creditul dintr-o bancă sau din punct de vedere financiar pentru unul sau mai multe motive. Tu bine soluțiile de credit! Sunt un pastor, un creditor privat, împrumuturi pentru întreprinderi și persoane fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. Interes? Vă rugăm să ne contactați pentru procesarea transferului de credit în termen de 48 de ore. CONTACT: richardburnjones@gmail.com
Detalii privind cererea

Nume:
Data nasterii:
Sex:
Starea civilă:
Adresa:
Locație
Stat:
Cod postal:
Țară:
Telefon:
E-mail:
Scopul statutului împrumutului:
Sumă împrumutată:
Durata împrumutului:
Venitul lunar net.

Vă rugăm să reveniți cât mai curând cu informațiile de mai sus pentru mai multe informații.
Sperăm să audă de la dvs.
Vă mulțumim și Dumnezeu să vă binecuvânteze,
Dle Richard

LauraWoods spunea...

Bună, numele meu este Laura Woods, trec printr-un articol și am aflat despre un bărbat numit Dr Akpabio. Am suferit de probleme de rupere cu diferiți băieți. A trebuit să contactez vrăjitorul. Steve era pe punctul de a mă lăsa pentru o altă femeie. Dar am rămas pozitiv și am crezut că îl voi putea întoarce și-l voi face să rămână. Iată și dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr Akpabio este un om atat de frumos, el ma ajutat si eu cu problemele mele de sanatate. Mulțumită lui și datorită lui Dumnezeu pentru darul dat. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com
Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele:
(1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
{2} Dacă căutați un loc de muncă.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil.
(6) Vrei să fii bogat.
(7) doriți să obțineți vrăji de căsătorie.
(8) Îndepărtați boala din vrăjile corpului.
(9) Vraja de afaceri.
(10) Numerele câștigătoare la loterie..
(11) Adu-ți înapoi Dragostea și multe altele.
Îl puteți contacta prin e-mailul său: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau ce-l scrie: +234 906 167 0869

Theresa williams spunea...

Bună ziua, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot ce-i puteam să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că exul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca isi pare rau pentru tot ce sa intamplat ca vrea sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care mi-a ajutat cu propria mea problemă. Email: drogunduspellcaster@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz.

1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
Prin intermediul drogunduspellcaster@gmail.com

WAHYUNI ELVIN spunea...

Bună ziua tuturor celor care văd acest lucru în întreaga lume, există foarte mulți escroci în acest site, am vesti bune pentru a le împărtăși. Vă rog să vă alăturați pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la o firmă legată de împrumut ELINA JOHNSON. Așa am primit contactul. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre cum a obținut un împrumut de la ei și le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", așa că i-am trimis imediat prin e-mail și au răspuns la e-mailul meu, La inceput am fost atat de frica ca mi-am pierdut banii atat de stupid inainte. Dar, am fost surprins că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 150.000 de euro, am aplicat pentru a fi efectiv transferat în contul meu. Întregul proces a fost simplu. Și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nicio taxă. Niciun garant nu e cerut de mine. Până acum, îmi pare greu să cred că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toți cei care caută o dorință sinceră de a obține numărul unui împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este să le trimiteți prin e-mail acum și veți fi surprins de modul în care am fost plăcut surprins. Vreau să mulțumesc mai ales lui Nuliana novi pentru a-și oferi contactul în acest forum. Și dacă îi chemați și primiți un împrumut de la ei, răspundeți la vestea bună, astfel încât și ceilalți să poată beneficia. Mulțumiri, trimiteți-le din nou pe e-mail ^elinajohnson22@gmail.com
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mailul meu wahyunielvin@gmail.com
 Notă: toți escrocii solicită taxe de înregistrare, aveți grijă, totul este o înșelătorie. Poate Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Mulțumiri

WAHYUNI ELVIN spunea...

Bună ziua tuturor celor care văd acest lucru în întreaga lume, există foarte mulți escroci în acest site, am vesti bune pentru a le împărtăși. Vă rog să vă alăturați pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la o firmă legată de împrumut ELINA JOHNSON. Așa am primit contactul. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre cum a obținut un împrumut de la ei și le-a dat un e-mail tuturor "elinajohnson22@gmail.com", așa că i-am trimis imediat prin e-mail și au răspuns la e-mailul meu, La inceput am fost atat de frica ca mi-am pierdut banii atat de stupid inainte. Dar, am fost surprins că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de 150.000 de euro, am aplicat pentru a fi efectiv transferat în contul meu. Întregul proces a fost simplu. Și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nicio taxă. Niciun garant nu e cerut de mine. Până acum, îmi pare greu să cred că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toți cei care caută o dorință sinceră de a obține numărul unui împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este să le trimiteți prin e-mail acum și veți fi surprins de modul în care am fost plăcut surprins. Vreau să mulțumesc mai ales lui Nuliana novi pentru a-și oferi contactul în acest forum. Și dacă îi chemați și primiți un împrumut de la ei, răspundeți la vestea bună, astfel încât și ceilalți să poată beneficia. Mulțumiri, trimiteți-le din nou pe e-mail ^elinajohnson22@gmail.com
^, Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mailul meu wahyunielvin@gmail.com
 Notă: toți escrocii solicită taxe de înregistrare, aveți grijă, totul este o înșelătorie. Poate Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Mulțumiri

Help spunea...

Buna ziua tuturor, Ma numesc doamna Emily Dany si vorbesc ca cea mai fericita persoana din toata lumea larga azi si mi-am spus ca orice creditor care-mi salveaza familia din situatia noastra precara, ii voi spune numele intregii lumi si Sunt fericit sa spun ca familia mea este inapoi pentru bine pentru ca aveam nevoie de un imprumut de 70.000 de euro pentru a-mi incepe viata de peste tot ca si cum am o singura mama cu 2 copii si lumea mi sa parut ca ma agata pana cand A întâlnit pe DUMNEZEU a trimis creditorul împrumutat care mi-a schimbat viața și pe cea a familiei mele, un DUMNEZEU care se teme de creditorul împrumutului, doamna Suzan Mitchell, ea a fost Salvatorul DUMNEZEU trimis să-mi salveze familia și la început am crezut că nu va fi posibil până Am primit un împrumut de 70.000 de euro și i-aș sfătui pe oricine care are nevoie de un împrumut să o contacteze pe doamna Suzan Mitchell prin e-mail la adresa (suzanmitchell2@gmail.com) pentru că ea este cel mai înțelept și mai amabil creditor. Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă păstrați pe toți

Siti Aminah spunea...

Salut, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de împrumuturi pe internet, dar aceștia sunt încă cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial de împrumut și o companie foarte fiabilă, care este mama Alicia Radu, care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- Rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut ușor fără presiune Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta Altele după ce ați primit împrumutul.

Siti Aminah spunea...

Salut, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugerăm că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de împrumuturi pe internet, dar aceștia sunt încă cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial de împrumut și o companie foarte fiabilă, care este mama Alicia Radu, care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- Rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut ușor fără presiune Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta Altele după ce ați primit împrumutul.

Debby spunea...

Ce s a mai intamplat cu chistul? Ai mers la ginecolog? Chiar si dupa tratamentul adecvat a recidivat?

Patricia Kingsman prestamos spunea...

BUN VENIT Patriciei Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii profesionale excelente.

Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merită, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reducerea plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obținerea de flexibilitate cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, la achizițiile unice

Va oferim o gama larga de servicii financiare care include: Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, ipotecare garantate de împrumut, împrumut fără garanții, ipotecare împrumuturi, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de constructii, cu rată scăzută a dobânzii de la 2% pe anularea pentru persoane fizice, companii și organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta și propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general.

Noi oferim toate tipurile de credite - se aplică pentru împrumuturi ieftine.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile de împrumut;

INFORMAȚII IMPRUMUTAT

1) Nume complete:
2) Țara:
3) adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Stare civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Venit lunar:
10) Următoarea Kin:
11) Suma creditului necesare:
12) Durata de împrumut:
13) Scopul creditului:
14) Data specifice de care aveți nevoie de împrumut:

Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Cu stimă,
D-na Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil

Solicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Mary Ann Bill spunea...

Numele meu este Kness Jane, din Canada Vreau să împărtășesc mărturiile mele cu publicul larg despre ceea ce a făcut acest om grozav numit GREAT MUTABA pentru mine, acest mare om tocmai mi-a adus înapoi pe ex-soțul meu Ex pierdut cu marea lui vrajă în 48 de ore. Am fost căsătorit cu soțul meu Alans Evans, am fost împreună de mult timp și ne-am iubit pe sine, dar când nu am putut să-i dau un copil timp de 2 ani mi-a părăsit și mi-a spus că nu mai poate continua atunci când eram acum Căutând modalități de a-l aduce înapoi până când un prieten de-al meu mi-a povestit despre acest om grozav și mi-a dat e-mailul de contact greatmutaba@gmail.com, atunci nu veți crede acest lucru când am contactat acest mare om pe problemele mele pe care le-a pregătit și Vraja puternică pentru mine și aducerea soțului meu pierdut înapoi în 48 de ore, iar după o lună îmi e dor de perioada mea lunară și m-am dus la un test, iar rezultatul a arătat că eram însărcinată. Sunt fericit astăzi sunt o mamă a unei fetițe, vă mulțumesc încă o dată GREAT MUTABA pentru ceea ce ați făcut pentru mine.Contactați-l pe e-mailul personal privat maremutaba@gmail.com dacă sunteți afară acolo trecând prin oricare dintre aceste probleme sau În viața ta. Sau puteți adăuga omul grozav pe Whatsapp +2348054681416

Patricia Kingsman prestamos spunea...

BUN VENIT Patriciei Kingsman patriciakingsman.loans2016@gmail.com obiectivele noastre este de a oferi servicii profesionale excelente.

Ești un om de afaceri sau o femeie? Ești în orice mizerie financiară sau nu aveți nevoie de fonduri pentru a porni propria afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică frumos și mediu de afaceri? Ai un scor redus de credit și tu le este greu pentru a obține împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?.

creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră, Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obțineți serviciile pe care le merită, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce ai nevoie într-o clipă. Reducerea plățile pentru a ușura presiunea asupra cheltuielilor lunare. Obținerea de flexibilitate cu care se poate folosi pentru orice scop - de la vacante, la educație, la achizițiile unice

Va oferim o gama larga de servicii financiare care include: Credite personale, credite de consolidare a datoriei, Credite de afaceri, Educație Credite, ipotecare garantate de împrumut, împrumut fără garanții, ipotecare împrumuturi, payday off împrumuturi, student împrumuturi, împrumuturi comerciale, credite auto, Investiții Credite, Credite de dezvoltare, achiziție Credite, Credite de constructii, cu rată scăzută a dobânzii de la 2% pe anularea pentru persoane fizice, companii și organisme. Obține cele mai bune pentru familia ta și propria casa ta de vis la fel de bine cu schema noastră de împrumut general.

Noi oferim toate tipurile de credite - se aplică pentru împrumuturi ieftine.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vă rugăm să ne scrieți înapoi cu informațiile de împrumut;

INFORMAȚII IMPRUMUTAT

1) Nume complete:
2) Țara:
3) adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Stare civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Venit lunar:
10) Următoarea Kin:
11) Suma creditului necesare:
12) Durata de împrumut:
13) Scopul creditului:
14) Data specifice de care aveți nevoie de împrumut:

Dacă sunteți interesat de a obține un împrumut, atunci vă rugăm să ne scrie cu cerința de împrumut.
Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Cu stimă,
D-na Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine cat mai repede posibil

Solicitanții interesați ar trebui să ne contactați prin e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos spunea...

Numele meu este doamna Patricia Kingsman suntem un nou creditorii împrumut legit de 2017 și ne place să ajute orice organism care au nevoie de ajutor financiar le oferim ca de la euro 500,000.00 și euro 5,000,000.00 și mai sus, că, deci, dacă aveți nevoie de ajutor cu amabilitate ne trimiteti un e-mail la: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât tranzacția dvs. de împrumut poate avea loc acum va fi cu împrumut în următoarele 24 de ore, este un transfer rapid și este în siguranță, fără nici o întârziere. Deci, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com dacă este interesat

E-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Salutare tuturor

Numele meu este Andreea Ioana si sunt din România vreau să vă spun tuturor solicitanților de împrumut că există doar o singură companie de împrumut real, care oferă împrumuturi și m-au ajutat cu împrumut meu numele companiei este compania de împrumut Macro și creditor de împrumut care ma ajutat cu împrumut meu numele ei este doamna Patricia Kingsman, deci, dacă aveți nevoie de un împrumut fără a fi scammed du-te la această companie acum și pentru a primi împrumut acolo împrumuturi este sigur și rapid acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com, astfel încât să doresc tot cele mai bune solicitanților de împrumut aceasta este compania reală care oferă împrumuturi.

E-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Ceea ce privește mea pentru tine toate

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Cristina Iulia Mihaela sunt din România Tocmai am primit împrumutul meu acum de la compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman acestea sunt noi companie de împrumut legit din 2017 și nu a fost mult timp am primit împrumutul meu de la ei am primit împrumutul meu de la ei astăzi iar acum am posta acest mesaj eu sunt foarte fericit această companie este real mare, astfel încât oricine care au nevoie de un contact de împrumut de la această companie acestea sunt reale mare acolo e-mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Denisa Réka Irina si sunt din România am fost pe internet și am auzit oameni spunând că au fost scammed înainte și am nevoie urgentă de un împrumut, așa că am fost frică să se aplice pentru un lucru de împrumut on-line am văzut 3 oamenii depune mărturie despre compania de împrumut doamnei Patricia Kingsman că au ajuns acolo împrumut de la ea nu am mai aplicat pentru un împrumut înainte și am fost atât de teamă că i se va lua scammed, dar am crezut ceea ce spune oamenii și se aplică de la această companie de împrumut și totul a fost bine și mi-au spus să trimită taxa de transfer, care va fi utilizat pentru a transfera împrumutul meu când mi-au spus că am fost atât de teamă că a fost un scammed, așa că am așezat și m-am gândit la asta și m-am întors la ei și le spun eu nu au făcut acest lucru înainte, dar doamna Patricia Kingsman a spus că ar trebui să încredere în ei că vor să mă ajute, așa că am făcut-o și m-am dus pentru a trimite taxa pe care au spus că ar trebui trimită pentru transferul de împrumut meu doar astăzi am primit o alertă de la spatele meu că există bani pe accou meu nt. Astăzi eu sunt foarte fericit nu am mai fost scammed înainte și am primit împrumutul meu o dată așa că acum sunt fericit și pe mine și familia mea ne-o să fie prea fericit, astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la această societate, fără a fost scammed, deoarece ea este reală și mare și mă rog lui Dumnezeu ar trebui să continue să-i folosească pentru a ajuta oamenii de acolo credite. adresa ei de mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Încă o dată am rămâne Denisa Réka Irina

Anonim spunea...

Numele meu este Alexandru Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau credite și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Salutare tuturor

Numele meu este Adina Iuliana Sunt din România i-au fost în căutarea unui împrumut on-line și tot ce primesc este escrocii, dar am găsit această companie de împrumut numit Patricia Kingsman companie de împrumut și am văzut oameni on-line depune mărturie despre există fapte bune, așa că am decis să încerc dacă voi fi fericit, încă o dată, așa că am aplicat pentru un împrumut de 350,000.00 euro și creditor de împrumut doamnei Patricia Kingsman ma asigurat că în 12 de ore de împrumut meu va fi în contul meu bancar, astfel încât astăzi ca am fost de lucru am văzut banca mea mi-a scris mesaj că există unele fonduri de 350,000.00 euro în contul meu și mulțumesc Patricia Kingsman pentru că ea este real, astfel încât, dacă aveți nevoie de împrumut online, vă rugăm să nu fi scammed ca mine aplică de la aceasta companie, deoarece ea este singura companie reală care oferă împrumut on-line. mail Există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Anonim spunea...

Numele meu este Sarah Alexandra Ionut Sunt din România tocmai am primit împrumutul meu de la o nouă companie de împrumut legit din 2017 și numele companiei care ma ajutat cu împrumut meu de astăzi este compania de împrumut Patricia Kingsman acestea sunt compania cea mai frumoasă împrumut i-au a venit vreodată peste cu am aplicat pentru un împrumut de la ei ieri și singurul lucru pe care am făcut a fost să plătească taxa de transfer care au spus că ar trebui să plătească și imediat am face plata în următorul timp de 12 ore, am fost cu împrumut meu rău că nu pot spun cât de mult m-au ajutat cu, dar este o sumă mare de bani, astfel încât toată lumea, dacă aveți nevoie de un împrumut real, acest lucru este compania de împrumut dreptul de a contacta adresa de e-mail nu este patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Dorian Cezara Vasilache spunea...

Buna ziua tuturor numele meu este Dorian Cezara Vasilache si sunt din România Vreau să folosesc această șansă am acum pentru a scrie acest mesaj la internet dacă cineva dintre voi este în căutarea pentru un împrumut real, aceasta este compania dreptul de a contacta eu sunt un femeie de afaceri și am aplicat pentru un împrumut într-o companie legit 2017 și numele companiei este compania de împrumut Patricia Kingsman au fost ajuta pe oameni începând cu 2016 și suntem în 2017 și acum am primit doar împrumutul meu de la ei, deci, dacă cineva dintre voi au nevoie de un du-te de împrumut și se aplică de la ei, deoarece acestea sunt reale eu doar vă rugați oameni care au nevoie de ajutor cu un împrumut nu te scammed, care este motivul pentru care eu sunt, folosind această șansă de a scrie acest mesaj pe internet, în cazul în care aveți nevoie de un împrumut legit împrumut se aplică de la această companie, astfel încât să obiceiul fiți înșelat atunci când se aplică de la compania greșită. mail este patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

au o zi bună pentru toată lumea și mă rog că toate fericit ca eu sunt astăzi

Anonim spunea...

Numele meu este MedCluj Ion Damian si sunt din România Vreau să folosesc acest timp pentru a spune toată lumea de pe internet despre cum am primit împrumutul meu după ce a fost scammed de 3 ori am aplicat pentru un împrumut de la compania de împrumut Patricia Kingsman ieri am văzut oameni depun mărturie despre lucrările sale bune și cu privire la modul în care ea a ajutat oamenii, așa că am decis să aplice și ea mi-a spus ce trebuia să fac m-am speriat, dar am făcut-o în această dimineață acum am primit doar o alertă de la banca mea acolo există bani în contul meu și am verificat suma și a fost împrumutul meu sunt atât de fericit. Așa că vreau să folosească acest timp și spune toată lumea de pe internet că această companie este real, dacă aveți nevoie de un împrumut de la această companie este compania dreptul de a aplica de la care nu te Scammed ca mine, deoarece există escroci acolo aplică de la această companie și tu vei fi fericit. mail există patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Alicia Radu spunea...

Buna,
Sunt doamna Alicia Radu, creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai multe, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Împrumutăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(aliciaradu260@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutului necesar:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,

nakisha spunea...

hello my name is nakisha i want you all to join me to thank this man for restoring my home with my ex husband who dump me for another woman for 5 years,. At first i never believed DR ogudugu will be able to help me win back my EX HUSBAND from this other woman but because i still love him and need him in my life.. i work and follow DR OGUDUGU instruction and it surprise me that after 3 Days of casting the spell and working with DR OGUDUGU, my EX HUSBAND called me asking me to forgive and forget the everything he has done to me that he still love me... now myself and my husband are fulling back together and we are very happy with our new life ... all thanks to DR OGUDUGU for the great work he has done for me.. i promise to always share his good work to the whole wide world and if any body is out there passing through any relationship difficulties should kindly contact him via email: drogudugusolutionspell@gmail.com or whatsapp +2349097050691
HE ALSO SPECIALIZE ON THE FOLLOWING PROBLEMS
(1) If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be
yours forever.
(8) If you need financial assistance.
(9) Herbal care.
contact DR OGUDUGU via his email for a total solution drogudugusolutionspell@gmail.com

Anonim spunea...

Sunt aici pentru a răspândi această mărturie mare pentru întreaga lume pentru că nu am crezut că voi deveni un milion într-o singură zi prin ajutorul acestui om grozav numit dr. Otutu okunta până acum se pare ca un vis. Au jucat loterie națională de câțiva ani fără să câștige, aproape că am renunțat, până anul trecut am dat peste o mărturie a unui bărbat pe internet în timp ce căutam ajutor, care a mărturisit cum a câștigat 300 de milioane de dolari în lotto prin Ajutorul lui dr otutu okunta. La început nu am crezut niciodată, dar m-am gândit să încerc și l-am contactat pe marele om prin adresa de e-mail și numărul de telefon pe care la dat omul. Când i-am scris marelui om despre starea mea, mi-a spus să nu-mi fac griji că mă va ajuta cu puterea zeilor și strămoșilor lui, la fel cum a ajutat și alți oameni dacă voi face tot ce fac zeii Ma va intrebat ca mi-am zis da.so mi-a spus sa-mi trimit numele complet si fotografia mea sa-l consulte pe dumnezeii lui ca se va intoarce la mine se fac cu consultarea in timp de 30 de minute. Dupa consultare mi-a spus ce Zeii mă doresc să fac ceea ce am făcut și mi-a spus să mă duc să joc loteria națională pe care zeii și strămoșii mei le au cu mine, că voi da mărturie, așa am mers să joc la Loteria Națională 09/01/2016 și A câștigat suma de THIRTY THREE MILLION, THIRTY FIVE THOUSAND, TREI CÂȘTIGĂ ȘI 32 DE PUNCTE. Dacă există cineva care are nevoie de ajutor sub orice formă, îi voi sfătui pe această persoană să contacteze același om grozav prin e-mailul său (drotutuhealinghome@hotmail.com) sau să-l scrie pe ce-i spune prin numărul său de telefon (+2349051417394) Și altele noroc.

Julia A, Smith spunea...

Bună ziua, sunt doctorul Harry Carlos, creditor privat de împrumut, dau împrumut celor care au nevoie de împrumut și Cei care doresc să înceapă o afacere nouă. Dau împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumuturi pentru studenți, credite pentru companii și Toate tipurile de împrumuturi, în rata interesată de 2% contact astăzi la: harryloanfirm56@gmail.com


LEGIMATE LOAN LOAN

Premiermedicaid spunea...

Numele meu este Barbara, și am bazat în SUA ... Viața mea sa întors! După 1 an de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a se termina aproape sinucidere, am fost emotional in jos de foarte mult timp. Datorită unei vrăji numită Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com), pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, pe măsură ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturisirea acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că el restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, era despre o femeie numită Sonia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de 2 zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului Isikolo. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte, Dr. Isikolo este într-adevăr un om talentat și nu-l voi opri publicându-l pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată și autentică Vraja pentru a rezolva toate problemele pentru tine. Încercați High isikolosolutionhome@gmail.com oricând, acesta ar putea fi răspunsul la problemele dvs. MULȚUMIRI. ESTE SPECIALIZAT ÎN URMĂTOAREA SPELL.
1) Dacă doriți să vă întoarceți înapoi.
2) Opriți-vă căsătoria sau relația de rupere.
3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
4) Tratamentul pentru ejaculare prematură
5) Dacă vreți un copil.
6) Vrei să fii bogat.
7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
9) Cure pentru herpes
10) Cure pentru HIV
11) Cure pentru cancer

Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
Prin intermediul isikolosolutionhome@gmail.com sau prin telefon sau prin ce-i trimiteți linia directă +2348133261196

Olivia Daniel spunea...

Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți achita datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă sau în alte scopuri? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2% pe o perioadă fixă de 1-20 ani și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea ratei lunare. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (oliviadaniel93@gmail.com)

APLICAREA DATELOR

1) Nume:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Sex:
5) Starea civilă:
6) Ocupația:
7) Număr de telefon:
8) locul în locul locului de muncă:
9) venit lunar:
10) Suma împrumutului:
11) durata împrumutului:
12) Scopul împrumutului:
13) Data nașterii:
Mulțumesc

drhanandex spunea...

Bună ziua tuturor,
Vindem un rinichi. Salvați o viață și câștigați bani, am doctor hanadex un specialist pentru achiziționarea de rinichi Vrei să-ți vinzi rinichiul pentru a salva o viață? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul la un preț bun pentru a vă putea plăti datoria? Este o oportunitate pentru tine de a vinde rinichi pentru 600.000 dolari și mai sus. Toți donatorii interesați ar trebui să contacteze echipa noastră Pentru mai multe informații prin e-mail: hanandexspecialist@gmail.com Sau ce aplicație +2348166843941 Asigurați-vă că nu ezitați să ne contactați pentru că ne vom asigura cu siguranță că lucrăm cu dvs. și, de asemenea, Că vă place să faceți afaceri cu noi.

E-mail: hanandexspecialist@gmail.com

Salutari

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex Și ajută la stabilirea relației. Și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situatia mea si apoi caut ajutorul lui, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum, pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr. Saguru este cu adevarat un adevarat vrajitor. DUMNEAVOASTRĂ AȚI VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂȚI SĂ CONTACT DOCTOR SAGURU ACUM DUPĂ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră.
1 LOVE SPELL
2 ÎNCERCĂ
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.

Anonim spunea...

Bună ziua, am venit aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care mi-am recuperat fosta iubită. Înnebunisem când dragostea mea mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în Dr. Otutu marele mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am relatat problema la dr. Otutu despre cum mi-a lăsat fostul meu soț și, de asemenea, cum am avut nevoie pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuia să fac, după ce a fost făcut, în următoarele 48 de ore, Soțul meu a sunat Mă la telefon și spuneam că îmi pare rău că m-ai trăit până acum și, de asemenea, în următoarea săptămână după ce soțul meu sa întors acasă, am fost chemat la un interviu în compania mea dorită dacă trebuia să lucrez ca manager .. Sunt atât de fericit Și copleșit că trebuie să spun acest lucru pentru întreaga lume pentru a contacta dr. Otutu la adresa de e-mail următoare și pentru a obține toate problemele dvs. rezolva .. Nu este o problemă prea mare pentru el pentru a rezolva .. Contact-l acum prin e-mailul său drotutuhealinghome @ hotmail. Com.or adauga-l pe hissapp ce +2349051417394 va promit ca toate problemele tale vor fi rezolvate

Anonim spunea...

Ik wil deze grote getuigenis met de hele wereld delen, want ik kreeg mijn prachtige man terug in mijn leven in 48 uur met de hulp van deze geweldige man genaamd Dr. Otutu Okunta. Omdat ik nooit in mijn leven geloofde. Mijn mooie man is een grote fan van Real Madrid. In de tweede helft van juni 2017 reisde hij naar walvis om de laatste wedstrijd tussen zijn club Real Madrid en Juventus te bekijken. Na de wedstrijd die avond vertelde hij me dat hij thuis zou worden. De volgende dag Om de overwinning te vieren met mij en onze prachtige kinderen en breng me ook de nieuwe auto die me belooft als zijn club de finale heeft gewonnen. Ik probeerde hem de volgende dag te bellen. Hij weigerde mijn telefoontjes te kiezen. Ik was bezorgd omdat ik het niet weet. Wat er echt gebeurt, omdat hij niet met zijn familie grap. Ik schreef hem op Facebook. Hij antwoordde dat hij niet weer thuis wilde komen Dat hij eerlijk verliefd is op een dame in walvissen, dat ik de kinderen moet verzorgen, schreef ik opnieuw, hij weigerde te antwoorden, belde hij, hij weigerde te kiezen, ik was erg boos omdat ik niet kan blijven zonder mijn prachtige man ook Leuk Om mee te zijn, heb ik dagelijks uitgeroepen, omdat ik niet weet wat ik moet doen. Dus op 6 juni kwam ik over een getuigenis op het internet over een vrouw genaamd Jenifer Smith, die getuigen hoe ze haar man met behulp van dr otutu terug heeft gekregen. Ik was echt verbaasd, ik contacteerde dezelfde man voor hulp. Met de whatsap nummer en email die ze gaf als iemand het probleem heeft om de man ook te helpen om hulp, vertelde hij me niet te zorgen dat mijn man in 48 uur terugkomt naar mij Onder spelling dat de spreuk moet worden afgebroken voordat hij terug kan keren naar mij. Hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik deed dat, en hij zei dat mijn man mij om 16:00 de volgende twee dagen zal bellen om te verontschuldigen. Ik was echt verbaasd over de exacte dag om 4:00, belde mijn man mij En begon zich te verontschuldigen dat hij niet weet wat er over hem kwam. Ik ben erg blij dat mijn huwelijk is hersteld door deze geweldige man, dr otutu.my waardering gaat ook naar Jenifer Smith, die haar getuigenis heeft gedeeld, zodat mensen zoals ik zullen ontvangen helpen. Alsjeblieft mijn vrienden alsjeblieft, als je een probleem hebt, zou ik je ook aanraden om deze grote man te contacteren om hulp te kunnen krijgen via EMAIL (drotutuhealinghome@hotmail.com) of je kan hem gemakkelijk op whatsap bereiken door het nummer (+2349051417394), You Zal getuigen

Unknown spunea...

Bună ziua Domnule / doamnă,

Suntem o companie de renume și creditare care acordă împrumuturi persoanelor fizice, organelor de cooperare, firmelor, companiilor și agențiilor guvernamentale care au nevoie de împrumuturi. Aveți un credit rău sau aveți nevoie de bani pentru a plăti facturile? Vom fi bucuroși să vă oferim un serviciu de împrumut la o rată a dobânzii de 3% anual.contactați-ne la: oceanicfinance113@gmail.com

Unknown spunea...

Buna,
Eu sunt dr. Ben Peterson, un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Sunteți în orice fel de dificultăți financiare? Are nevoie de un împrumut pentru consolidarea datoriilor, la o rată de construcție de 2%, împrumut imobiliar, refinanțare, scop personal, de afaceri sau de urgență? Sunteți un om de afaceri sau femei care se gândesc la extinderea afacerii dvs. oferind împrumuturi de toate tipurile. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin (24hoursloanservices@gmail.com)

Yuli spunea...

Buna,
Numele meu este Yuli of South Jakarta din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci din banii dvs., Am cerut un împrumut de aproximativ 200 de milioane de dolari de la o femeie din Dubai și am pierdut aproximativ 10 milioane fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 10 milioane încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Olivia Daniel și am cerut 400 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Olivia Daniel, prin e-mail: (oliviadaniel93@gmail.com)

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (yuliy3531@gmail.com)

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

Anonim spunea...

OPENINGURI / VACANCIURI DE JOBURI TREVI ORTA

Persoane calificate sunt necesare pentru ocuparea posturilor vacante.

1. Drivere - 2.000 $
2. Agenții publici - 3.000 $
3. Experți / brokeri imobiliari - 3.500 de dolari
4. Manager de marketing - 4.200 de dolari
5. Agent de relații publice - 3.600 de dolari
6. Contabilii de personal - 3.800 de dolari
7. Recepționiști - 2.800 de dolari. e.t.c.
Există și alte posturi vacante, astfel încât persoanele interesate să poată aplica prin intermediul companiei
Aplicație de e-mail pe treviortaestateholdings@gmail.com. Intrările de aplicații sunt acum
deschis.

HELEN WILSON spunea...

Bună,
Eu sunt doamna Helen Wilson, creditor privat de credite, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Nu mai căutați, pentru că suntem aici pentru a face ca toate problemele dvs. financiare să fie un lucru din trecut. Acordăm bani persoanelor fizice, firmelor și companiilor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată scăzută și accesibilă de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență reală și fiabilă tuturor și că vom fi dispuși să vă oferim un împrumut astăzi. Vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la adresa: {helenwilson719@gmail.com}.

Anonim spunea...

Vreau să împărtășesc această mare mărturie cu întreaga lume cum mi-am adus minunatul soț în viața mea în 48 de ore, cu ajutorul acestui mare om numit Dr. Otutu okunta. Pentru că nu am crezut niciodată în vrajă în viața mea. Sotul meu minunat este un mare fan al Real Madrid, în a doua jumătate a lunii iunie 2017 a călătorit la balenă pentru a urmări meciul final dintre clubul său Real Madrid și Juventus, după meciul în acea seară mi-a spus că va ajunge acasă. Pentru a sărbători victoria cu mine și copiii noștri minunați și, de asemenea, adu-mi mașina nouă care mă promite dacă clubul său a câștigat finala. Am incercat sa-l sun a doua zi a refuzat sa-mi aleaga apelurile am fost ingrijorat pentru ca nu stiu Ce se intampla cu adevarat pentru ca nu glumește cu familia lui l-am scris pe Facebook el a raspuns ca nu a vrut sa se intoarca acasa din nou Că are îndrăgostit de o doamnă în balene că ar trebui să am grijă de copii, am scris din nou el a refuzat să răspundă am sunat el a refuzat să aleagă, am fost foarte supărat pentru că nu pot rămâne o zi fără minunatul meu soț prea Distracție de a fi cu am plâns zilnic, pentru că nu știu ce să fac. Deci, pe data de 6 iunie, am dat peste o mărturie pe internet despre o femeie pe nume Jenifer Smith, care mărturisește cum a recuperat soțul ei cu ajutorul dr. Otutu. Am fost foarte uimit, i-am contactat pe același om pentru ajutor Cu numărul și adresa de email pe care a dat-o dacă cineva are probleme să-l contacteze pe om, de asemenea, pentru ajutor, mi-a spus să nu-mi fac griji că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore Sub o vrajă că vraja trebuie spartă înainte să se poată întoarce la mine. Mi-a spus tot ce aveam nevoie să fac și mi-am spus că soțul meu mă va suna la ora 16:00 în următoarele două zile să-mi cer scuze, am fost cu adevărat surprins de acea zi exactă La ora 4:00, soțul meu ma sunat Și a început să-mi cer scuze, că nu știe ce a venit peste el Sunt foarte fericit că mariajul meu a fost restaurat de acest mare om dr apreciere otutu.my, de asemenea, merge la Jenifer Smith care a împărtășit mărturia ei, astfel încât oamenii ca mine vor primi Ajutor. Vă rugăm să prietenii mei acolo, dacă aveți vreo problemă Vă sfătuiesc să contactați acest mare om prea pentru ajutor prin intermediul este EMAIL (drotutuhealinghome@hotmail.com) sau puteți ajunge cu ușurință la el pe whatsap este numărul (+2349051417394), tu Vor depune mărturie

Unknown spunea...

Sunteți într-o situație financiară proastă? Ai nevoie de un împrumut? Aveți nevoie de finanțare pentru afacerea dvs.? Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile pe măsură ce vă garantăm obținerea împrumutului odată ce aplicați, împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la (Freemanloanfinance@gmail.com) și obțineți-vă împrumuturile astăzi.

Mulțumiri,
Jamie Freeman.
www.freemanfinance.webs.com

maria spunea...

GARANTII CREDITE
Sunt doamna Maria Pedro, ai nevoie de un împrumut de urgență pentru plata datoriilor, sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți de afaceri? Ai nevoie de un împrumut pentru consolidarea sau ipotecă sau alte scopuri? V-ați refuzat să bănci și alte instituții financiare? Nu cere mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, care trece! Noi da credite companiilor, entități private și persoane cu rată scăzută și favorabilă a dobânzii de 2% într-o perioadă fixă de 1-20 ani și șase luni înainte de începerea perioadei ratelor lunare har. Ne puteți contacta prin e-mail prin intermediul: (mariapedroguaranteetrustloan@gmail.com)

APLICAREA DATELOR

1) Nume:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Sex:
5) Stare civilă:
6) Ocupatia:
7) Număr de telefon:
8) Poziția în locul de muncă:
9) venitul lunar:
10) valoarea creditului:
11) durata creditului:
12) Scopul creditului:
13) Data nașterii:
mulțumesc

Unknown spunea...

Aveți nevoie de un împrumut autentic în scopuri de afaceri sau de a vă plăti datoria de contact Dl Kellie Wilson acum pentru credite autentice prin e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 815   Mai noi› Cele mai noi»

Trimiteți un comentariu