Exercitii pentru brate perfecte

Pentru a avea brate tonifiate, fara piele care atarna inestetic, nu este nevoie sa mergi la sala. Exista nenumarate exercitii pe care le poti efectua cu succes acasa. Totul este sa vrei!

O a doua parte problematica a corpului, dupa abdomen, sunt bratele. Multe femei, complexate de felul in care arata bratele lor, evita sa poarte haine care lasa la vedere zone ale corpului pe care sunt nesigure. Iata un test simplu pentru a afla daca bratele tale au nevoie de tonifiere: intinde un brat in lateral, la un unghi de 90 de grade fata de corp, apoi uita-te la piele, arata normal si nu atarna deloc? Atunci ai noroc, dar cateva exercitii de tonifiere nu iti pot face niciun rau. Daca in schimb pielea atarna, ai nevoie de exercitii sustinute pentru tonifiere.
Exercitiile se fac de cel putin trei ori pe saptamana, in cate trei serii de 10 sau 15 repetari. Combina-le cu o dieta echilibrata si, in timp, vei observa cum bratele tale vor arata perfect tonifiate.
1 - Stand in picioare sau pe un scaun in pozitie dreapta, tine in fiecare mana cate o greutate (daca nu ai gantere improvizeaza cu o sticla de suc de 0,5, 1 sau 2 litri - incepe cu greutatea cea mai mica si creste-o treptat pe masura ce bratele devin mai puternice). Lasa bratele pe langa corp, cu palmele intreptate in sus. Incepe sa ridici, pe rand, cate o greutate, indoind cotul si aducand palmele pana la nivelul umerilor. Fa miscari usoare si lente si mentine controlul asupra intensitatii.

2 - Avand aceeasi pozitie ca la exercitiul anterior, cu bratele pe langa corp, tine palmele si greutatile cu fata catre corp. Ridica-le alternativ, cu miscari usoare.

3 - Dupa pararea multora, cele mai bune exercitii pentru brate sunt flotarile deoarele lucreaza atat muschii bratelor, cat si pe cei ai spatelui. Pentru inceput aseaza-te pe burta tinand bratele indoite la nivelul umerilor. Tine genunchii pe sol si ridica-ti corpul cu ajutorul bratelor. In acest timp tine muschii abdominali incordati, nu lasa capul si gatul in jos, mentine-le in aceiasi pozitie cu cea a corpului. Lasa-te usor in jos pana ce pieptul atinge solul, apoi ridica-te din nou fara sa iti misti bratele. Cu timpul vei face flotari fara sa mai ti genunchii pe sol, te vei ajuta doar de degetele de la picioare.

4 - Stand cu spatele la un scaun stabil tine picioarele perfect intinse. Cu bratele perfect intinse sprijina-te de marginea scaunului in lasa-te incet in jos pana ce bratele devin paralele cu solul. Ridica-te in acelasi ritm pana ce bratele iti sunt perfect intinse.

5 - Stand in picioare sau pe o banca in pozitie dreapta, tine deasupra capului, cu ambele maini, o greutate mai mare. Bratele sunt indoite si at trebui sa formeze un triunghi deasupra capului. Incet si cu grija coboara antebratele, in timp ce bratele raman perfect perpendiculare cu solul. Ridica greutatile si repeta miscarile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu