Ingrijirea buzelor

1- O linie G-K vizibila-( G-K Point, adica Glogau- Klein Point, este acel punct de pe buza superioara in care culoarea devine vizibila. Linia G-K reprezinta totalitatea punctelor G-K). Conturul gurii isi estompeaza culoarea si se aplatizeaza odata cu varsta. Puteti folosi un contur de creion in aceeasi nuanta ca aceea a buzelor, peste care aplicati un strat de gloss. Efectul- se mimeaza definitia naturala a buzelor, redandu-le tineretea.

2- Arcul lui Cupidon- dupa varsta de 35 de ani, linia suparioara a buzelor isi pierde rotunjimile si forma si devine dreapta. Aplicarea corecta a rujului, din varful arcului, spre colturile gurii, por corecta aceasta problema.

3- Fara riduri in jurul gurii- poate fi prevenit prin ingrijirea buzelor cu produse speciale, cu efect antirid.
4- Buza inferioara cu un contur arcuit- o buza inferioara atragatoare are o rotunjime simetrica in ambele parti.

5- Proportie echilibrata a dimensiunii buzelor- raportul ideal dintre inaltimea buzei superioare si inaltimea buzei inferioare este de 1 la 1,6. Dezechilibrul poate fi corectat din machiaj, prin redesenarea conturului gurii.

6- O textura catifelata- buzele bine hidratate, netede si fara riduri sunt o dovada de tinerete. Balsamul de buze folosit cu regularitate-mai ales iarna-poate trata lipsa de hidratare a buzelor.

7- Colturile nu trebuie sa cada- odata cu inaintarea in varsta, grasimea din colturile gurii dispare si muschii triagulari( care pornesc de la coltul gurii spre barbie) se contracta, provocand caderea colturilor gurii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu