Dieta lui Teo

In ciuda faptului ca a avut mereu probleme cu greutatea, Teo a reusit sa-si atraga fanii, chiar daca nu a fost usor.
Am fost placut surprinsa cand am vazut o alta Teo, mult mai feminina, atractiva. Era evident: Teo slabise. Schimbarea s-a produs in timp, ceea ce e bine. Si pentru ca Teo este exemplul clar ca daca te inarmezi cu rabdare si ambitie poti reusi m-am gandit ca astazi sa discutam un pic despre dieta pe care a tinut-o vedeta de televiziune.
Aceasta dieta a ajutat-o sa slabeasca 60 de kilograme. Pentru ca a invatat ca orice din ceea ce mananci iti poate influenta greutatea, Teo este foarte atenta la portii si refuza mancarurile bogate in calorii. Daca ii este foame mananca putin, cat sa-si potoleasca foamea si sa evite un aport caloric mare. Regimul sau se bazeaza pe consumul de fructe si legume. Nu va ganditi acum ca vedeta este vegetariana pur si simplu mananca echilibrat si moderat.
Un regim echilibrat presupune consumul din toate grupele de mancaruri, numai asa reusiti sa va mentineti in forma si preveniti diverse boli. Fructele si legumele se inscriu in categoria carbohidratilor sanatosi si sunt mereu o alegere corecta pentru a va potoli foamea. Acestia contin fibre si grabesc senzatia de satietate. Vedeta a cerut sfatul unui medic nutritionist pentru a beneficia de acel regim care sa o ajute sa slabeasca si sa se mentina in forma.
Teo consuma numai carne slaba (pui, peste, vita) si niciodata prajita. Desi este mult mai sanatos sa servim puiul la gratar sau la cuptor, multi dintre noi nu pot refuza o portie de pui prajit cu garnitura de cartofi. Si puiul si cartofii sunt alimente sanatoase, dar daca le prajim le transformam in bombe calorice.
Imi aduc aminte ca o vedeam mereu pe vedeta cu un pahar de ceai langa ea. Stiu ca este o mare consumatoare de ceai si refuza sa serveasca bauturi carbogazose, dulci care mai rau fac. Cu alte cuvinte regimul include alimente sanatoase, neprocesate (fara grasimi, fara zahar, coloranti etc), iar gatirea acestora este iarasi un aspect important, vedeta folosind numai grasimi vegetale.
Vedeta este o mare consumatoare de supa, ciorbe. Supa va poate ajuta sa slabiti, dar aveti grija si cum o pregatiti. O supa crema de legume este foarte sanatoasa si saraca din punct de vedere caloric, in schimb daca va face cu ochiu o portie de ciorba de fasole cu rasol ar fi cazul sa va ganditi bine daca vreti cu adevarat sa tineti dieta.
La micul dejun obisnuieste sa serveasca: ceai (din plante) sau cafea neindulcita, proteine (sunca fara grasimi, o felie de cascaval, un cub de unt, un ou fiert sau in omleta), o felie de paine si uneori un fruct. La masa de pranz consuma in general carne slaba (vita la gratar, piept de pui) si salata de cruditati, ori un iaurt cu putine grasimi si in unele zile cate un fruct. La cina consuma adesea: salata, proteine slabe (peste, piept de pui), ceai si uneori un fruct.
Mai mult de atat, vedeta nu consuma alcool si bea zilnic doi litrii de lichide pe zi (ceai si cafea neindulcita). Nu mananca dupa ora 18.00 alimente care ingrasa. Pe Teo rareori o s-o vedeti consumand dulciuri. Prietenii va spun ca v-ati ingrasat? Poate ca sunt ei rautaciosi sau poate nu…Totusi daca nu va simti bine in pielea voastra, poate ar fi cazul sa scapati de acele kilograme in plus.
Daca va doriti sa urmati un regim alimentar asemenator cu al vedetei de televiziune stiti ce aveti de facut. Cum ce? Sa va intrebati emdicul nutritionist daca aveti voie, dupa care sa va inarmati cu ambitie. Puteti slabi 3 kilograme in doua saptamani.

0 comments:

Trimiteți un comentariu