Antrenorul personal, Ramona Braganza, a dezvaluit presei cateva dintre secretele vedetei, ce au ajutat-o pe aceasta sa scape de kilogramele in plus pe care le acumulase de-a lungul sarcinii. Si vazand-o acum pe Jessica nu putem spune decat ca dieta i-a priit vedetei.Este bine stiut faptul ca vedetele de la Hollywood pun mult accent pe felul in care arata si este normal, pentru ca imaginea este cea care in zilele astea conteaza cel mai mult.
Conform celor spuse de antrenorul personal al actritei, aceasta a putut sa consume de-a lungul sarcinii orice i-a facut pofta, iar portiile uriase si-au pus amprenta asupra siluetei acesteia.
Dar gratie dietei, Jessica a reusit sa faca din kilogramele in plus o amintire si atat. Esti curios sa afli cum a reusit vedeta sa castige lupta cu kilogramele in plus?
Ei bine, actrita a renuntat sa mai serveasca la micul dejun carbohidrati. De ce oare? Ei bine asa cum stii carbohidratii reprezinta o alta sursa de energie pentru organism, iar daca acestuia ii este furnizata o cantitate prea mare de carbohidrati, creste riscul depozitarii de grasimi, proces care este asociat cu luarea in greutate.
Actrita obisnuieste sa serveasca la micul dejun fulgi de ovaz, carne de curcan si oua. In meniul de pranz se regasesc mai mereu peste si salata. Iar in ceea ce priveste cina, actrita obisnuieste sa manance o portie de piept de pui cu orez brun. Si nimic la gustare? Ba da, vedeta a inteles ca este important sa aiba o alimentatie corecta si sanatoasa, de aceea este foarte atenta la ce consuma intre mese, adica ce gustari bifeaza pe lista meniului.
Asa cum probabil stii, degeaba mananci sanatos, daca intre mese iti permiti sa gusti din alimentele “interzise” le spunem interzise pentru ca ne referim aici la acelea care au un continut ridicat de calorii, care nu ar face altceva decat sa-ti aduca ca si “cadou” cateva kilograme in plus. De exemplu, daca iti faci o obisnuinta din a servi intre mese unt de arahide, nuci sau avocado s-ar putea sa vezi dupa un timp ca te-ai ingrasat un pic, desi ai fost foarte strict in ceea ce priveste planificarea meniului.
Jessica Alba obisnuieste sa serveasca la gustari: fructe, branza (cu putine grasimi) si migdale. Fructele sunt recomandate in orice dieta gratie continutului ridicat de vitamine si apa. Ideal este sa servim zilnic intre trei si cinci portii cu fructe. Branza este recomandata, ca de altfel orice produs lactat pentru ca ii asigura organismului calciu. Iar migdalele sunt o sursa excelenta de vitamine. Ramona Braganza, antrenorul personal al actritei, spune despre aceasta ca a optat din totdeauna pentru mancarea sanatoasa.
Planul pentru dieta zilnica cuprinde 1800-2000 de calorii. Actrita serveste zilnic cate trei mese, doua gustari si bea doi-trei litrii de apa. In perioada de alaptare dieta Jessicai includea un surplus de 500 de calorii. Iata cum unul din meniurile de dieta ale vedetei
La micul dejun aceasta serveste: oua fierte (sau oua prajite) cu paine sau oua si o bucata de fruct.
Masa de pranz are un meniu light: carne de peste sau pui cu salata. Sunt si zile in care vedeta serveste doar salata. Iar la cina consuma carne slaba si legume. Legumele sunt pregatite la aburi. Jessica Alba isi termina ziua cu un desert sanatos, care este sarac in calorii si grasimi. Aceasta opteaza pentru fructe sau iaurt rece. Iaurtul ii asigura organismului calciu si proteine, iar antioxidantii din fructe previn dezvoltarea unor afectiuni cronice.
Dupa cum observi proteinele (oua, carne) sunt de baza in aceasta dieta. Pentru a-i asigura organismului suficienti nutrienti, prevenind astfel posibile carente, Jessica Alba ia suplimente nutritive pe baza de fructe de padure si rodii.
Daca iti surade meniul de dieta al vedetei il poti incerca, dar evita dressing-urile si maioneza in salate, contin multe calorii, lucru care ar putea favoriza luarea in greutate.
Ce lipseste din aceasta dieta? Sportul! Jessica Alba se antreneaza sase zile pe saptamana timp de o ora. Fiecare sesiune include: 3-10 minute de exercitii cardio, 2-10 minute de circuit si 1-10 de exercitii cardio intense.
0 comments:
Trimiteți un comentariu