Ingrediente:
-doua grapefruituri mari, roz,
-450 de grame de piept de pui (fara oase si piele),
- o lingura de mustar (boabe),
-o lingura de pudra de usturoi,
-o lingura de scortisoara,
-o lingura de coriandru,
- o lingura de ghimbir,
-o lingura de piper,
-o jumatate de lingura de sare,
- o patrime de ceasca de unt de arahide (cremos),
-doua lingurite de sos de soia (cu putina sare),
-o lingura de zahar,
-doua manunchiuri de laptuci (curatate),
-opt ridichii.
Ingrendientele sunt pentru patru persoane.
Mod de preparare
Cu un cutit ascutit inlatura pielita de pe grapefruituri, separa-le in felii. Taie bucatele de grapefruit de la membrana, care le inconjoara, si arunca bucatelele intr-un vas mic. Din membranele ramase stoarce sucul si pune-l intr-un alt vas.
Incalzeste cuptorul. Amesteca puiul cu boabele de piper, pudra de usturoi, scortisoara, coriandrul, ghimbirul, piperul si sarea intr-un vas mai mare. Lasa puiul in cuptor. Intre timp amesteca untul de arahide cu sosul de soia, zaharul si laptucile in vasul cu sucul ramas de la grapefruituri, adauga puiul.
Garniseste salata cu ridichii si bucatele de grapefruit.
0 comments:
Trimiteți un comentariu