Retete cu putine calorii: Pui cu fiertura de cartofi dulci 285 calorii

Ingrediente:

-sase copane de pui (pielea si grasimea trebuie eliminate)
-450 de grame de cartofi dulci (curatati si taiati in felii),
-450 de grame de ciuperci (curatate),
-sase cepe mici (curatate si taiate in felii),
-patru manunchiuri de usturoi (curatat),
-o ceasca de vin alb,
-doua lingurite de rosemarin proaspat si curatat,
-o lingurita de sare,
-o jumatate de lingura de piper,
-o lingura de otet.
Ingrendientele sunt pentru sase portii.

Mod de preparare

Pune puiul, cartofii, ciupercile, ceapa, usturoiul, vinul, rosemarinul, sarea si piperul intr-o tava, lasa-le sa se amestece. Pune tava in cuptor si las-o acolo, timp de cinci ore. Focul trebuie sa fie moderat. Daca cartofii capata o nuanta aramie atunci inseamna ca s-au facut. Inainte de servire inlatura oasele de la ciocanele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu