Ingrediente:
-O lingurita de marar (uscat),
-o lingurita de rozmarin (uscat),
-50 de ml de ulei de masline,
-doua rosii,
-o lingurita de mustar Dijon,
-o jumatate de lingurita de chilli,
- sare dupa gust,
-175 de grame de file de somon,
-50 de grame de mazare (pastai) taiata pe jumatate in diagonala,
-patru cepe verzi (taiate in bucati de cate 5 cm),
-sase rosii cherry (taiate pe jumatate si fara seminte).
Mod de preparare
Combina rozmarinul, mararul, uleiul de masline, sucul de rosii, mustarul si chilli intr-un vas. Adauga peste somon pasta obtinuta si presare un pic de sare. Incalzeste cuptorul la 230 de grade Celsius.
Aseaza intr-o tava somonul si rosiile. Introdu tava in cuptor. Lasa somonul sa se gateasca timp de 10 minute.
Scoate tava din cuptor si presare mazarea si cepele verzi. Introdu din nou tava la cuptor pentru 12 minute, asigura-te ca bucatile de somon sa stea deasupra. Serveste somonul cu suc de fructe sau legume.

0 comments:
Trimiteți un comentariu