Afla cum sa te tunzi in trepte

In cazul in care nu esti inspirata si nici nu ai vreun model de coafura preferat, solutia ar fi tunsoarea in trepte. Mai mult, acest tip de coafura il poti realiza si singura.
Intreg procedeul dureaza aproximativ o ora si ai nevoie de cateva instrumente necesare. In primul rand, iti trebuie o foarfeca profesionala de tuns si alta foarfeca de filat, un pieptan, o pelerina si de mult curaj.
Trebuie sa stii ca parul trebuie sa fie spalat de cel mult doua zile.
Se ia din mijlocul capului o suvita mai groasa care se rasuceste, se ciupeste cu foarfeca cate putin pe toata lungimea, apoi se desface parul.
Se iau suvite bine pieptanate in forma de raza, care se aduc la acelasi nivel cu lungimea parului de la mijloc. haircut1.jpgDe preferat ca tunci cand se tunde fiecare suvita in parte sa se lase lejer, pentru a lasa o anumita dimensiune. Acest procedeu se face dintr-o parte in cealalta a capului. La sfarsit iti tunzi bretonul sau il indrepti. De preferat sa incerci sa tunzi cate putin atat din fata, lateral cat si din spate. Poti incerca si procedeul sclice pentru a subtia din varfuri. Sau poti folosi direct la varfuri foarfeca de filat.
Channel-cut este tehnica de executie care permite realizarea "gherutelor" in special in fata lateral. Procedeul este simplu, in sensul ca iti alegi o suvita mai subtire si tragi foarfeca de sus in jos.

1 comments:

oferte cupoane reduceri spunea...

Pentru o coafura irezistibila, va invit sa accesati pagina http://www.dealfever.ro/oferta-zilei/Bucuresti si sa profitati de ofertele noastre.

Trimiteți un comentariu