Partenerul ideal in functie de zodie I

Cum arata barbatul ideal care iti fura mintile si care te face cea mai fericita femeie din lume? Desigur nu exista o formula secreta, fiecare dintre noi are propriul ei ideal. Daca vorbim la modul general orice femeie isi doreste un barbat care sa nu bea, sa nu fumeze, sa-i ofere cadouri, sa fie devreme casa etc. Iata o descriere a barbatului ideal in functie de zodie Aflati mai multe amanunte despre celalalte zodii in urmatoarele articole.

Partenerul ideal din zodia berbecului
Intotdeauna se deosebeste de ceilalti, prin felul sau de-a fi, prin prezenta si atitudinea lui unica.
Privirea frumoasa, gropitele din obraji, sau patratelele de pe burta nu constituie o prioritate in alegerea partenerului ideal
Il consideri ideal pentru tine din prima clipa, pentru ca este asa cum nimeni nu a mai fost. Il simti aproape, ori de cate ori ai nevoie de el. Este intodeauna langa tine, cand ai nevoie de un umar de sprijin.Te priveste intr-un fel in care simti ca iti pierzi vocea si uiti sa vorbesti. Cand il vezi ti se inmoaie picioarele si te face sa te simti cea mai speciala femeie din lume, singura pentru el, prima si ultima.

Este un barbatul atent, grijuliu, caruia chiar ii pasa de tine si care ori de cate ori esti bolnava, sufera odata cu tine.
Barbatul- berbec este pasional, idealist si sentimental. Jumatate erou, jumatate copil, indiferent de varsta. Prietenos, neinfricat isi revine repede daca lucrurile nu merg asa cum sunt planificate de el. Ramane fidel, sexy si atent fata de dragostea vietii lui.
Nu are nevoie de o femeie reala cu nevoi firesti, alearga dupa un ideal.

Compatibilitatile zodiei berbec.
Femeia din zodia taurului alaturi de un berbec devine increzatoare in fortele proprii si implinita. Se simte iubita si respectata. Berbecul si taurul alcatuiesc un cuplu perfect, se potrivesc de minune pentru ca sunt suflete pereche. O data ce s-au vazut nu se mai pot uita si niciun obstacol nu-i va opri sa fie impreuna. Uneori taurul actioneaza necugetat si fara sa analizeze bine lucrurile inainte, insa berbecul este intotdeuna acolo ca sa-l corecteze.
Daca esti in zodia racului, relatia cu un berbec poate fi una de prietenie. Racul se supune berbecului in tot ceea ce face. Berbecul este dinamic, plin de energie, el actioneaza sub primul impuls, iar racul se gandeste de doua ori pana isi pune un plan in actiune.
Daca esti in zodia varsator relatia cu un berbec poate fi de prietenie. Cand tu ai probleme el vine in ajutorul tau, iti ia apararea si nu lasa pe nimeni sa-ti fac rau. Relatia dintre voi poate fi numai de prietenie, nu incerca mai mult, risti sa-ti pierzi cel mai bun prieten.
Femeia din zodia varsatorului poate gasi in berbec prietenul ideal, pe care sa se poate baza la nevoie. Mare gija, berbecul are multe pretentii de la tine. El nu suporta sa te vada demoralizata si fara chef de viata. Are incredere in potentialul tau.
Daca te afli in zodia pesti, berbecul te poate impresiona prin caracterul sau special. Este langa tine la tot pasul si te poate face cea mai fericita femeiei din lume. Trebuia sa ai grija cum ii vorbesti si cum te comporti cu el. Nu suporta sa se simta controlat si nesigur pe tine.
Pentru femeia din zodia balantei, compatibilitatea cu un berbec poate fi o reusita pe plan profesional. El nu te va lasa la greu si te va acoperi in fata superiorilor tai, de cate ori este nevoie. Relatia voastra se bazeaza pe o adevarata prietenie. Exista o atractie intre voi, pe care niciunul din voi nu o recunoaste. Poate fi o relatie amoroasa intre voi doi, dar care nu va rezista pentru mult timp, daca nu tolerezi incapatanarea berbecului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu