Ingrijirea corupului - Trucuri

Intretinerea corpului ar trebui sa fie parte integranta in orice regim de frumusete. Corpul ingrijit iti va imbunatati imaginea si automat respectul de sine.

Hidrateaza-ti corpul!
Frumusetea corporala este la fel de importanta ca si ingrijirea fetei. Daca obisnuesti sa iti aplici masti faciale regulate atunci ar fi bine sa iti hidratezi si corpul.Nu trece cu vederea!.

Exfolierea pielii!
In medie, pielea ta se innoieste in mod natural la un ciclu de 28 de zile, dar acest proces devine mai lent pe masura ce imbatranesti

Celulele moarte se acumuleaza unele peste altele si iti fac pielea sa arate imbatranita si sa fie aspra la atingere.

Exfolierea regulata confera pielii un look sanatos si tonic si iti imbunatateste circulatia. Foloseste un burete de dus,ca sa iti masezi pielea imbatranita. Buretele misca-l sub forma unor cercuri mici,concentrice, peste tot corpul.
Insista asupra zonelor care sunt deshidratate (crapate sau uscate),cum ar fi genunchii,coatele si talpile picioarelor. Pentru a grabi rezultatul, incerca sa repeti procesul de exfoliere de cel putin 1-2 ori pe saptamana.

Creeaza o masca exfolianta!
Amesteci faina de secara si pesmet cu apa de trandafiri apoi maseaza acest amestec pe pielea deshidratata. Sterge-te cu un prosop! Poti folosi si o perie de masaj. Spala-o in apa calduta cu sapun si apoi inlatura impuritatile si celulele moarte de pe piele.

Periajul corporal!
Periera corpului este cea mai intensă formă de exfoliere. Periajul elimina celule moarte si o treime de impuritati de pe corp.
Pielea uscată periata poate oferi corpului aceeaşi stimulare ca un bun masaj sau 20 de exercitii fizice. Aceasta metoda nu ar trebui să înlocuiască activitatea fizică. Înainte de duş, foloseste o perie moale pe care sa o utilizezi pe corp. Prin miscari "lungi" celule moarte sunt eliminate. Atentie nu folositi periajul pe fata!

Mare grija daca ai o pielea sensibila!
In locul periei poti folosi un prosop care va fi mult mai delicat cu pielea. Nu exfolia si nu masa zona cu iritatii:eczemele,varice sau orice alte urme de accidente pe piele. Incearca sa evita zona!

Daca vrei sa perii pielea in fiecare zi, atunci ia o pauza de o saptamana, in fiecare luna. In caz contrar, organismul tau se va obisnui cu tratamentul si nu va mai raspunde la fel de eficient. Ingrijeste-ti pielea netratata!

Desigur poti folosi si ambele metode de tratament.
Celulita o mare problema a noastra!
Nu există nici un miracol sau o cura pentru a elimina coaja de portocale. Singura metoda este liposuptia! Cu toate acestea, cu o alimentatie nutritiva echilibrata şi exerciti regulate,te poti aştepta la o îmbunătăţire. Alcoolul, zaharul, untul şi grăsimile animale ,produse lactate şi de excesul de sare sunt factorii care determina aparitia celulitei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu