Ingrediente pentru 4 portii:
-1 ardei gras verde,
-200 grame pipet de curcan fiert si afumat,
-1/2 de legatura de patrunjel,
-3 conserve de fasole alba (400 grame),
-1.5 cuburi pentru supa de legume, dizolvate in 750 ml de apa,
-1 lingura cu ulei,
-1/4 de lingurita cu boia,
-sare.
Mod de preparare
Ardeiul se spala, se curata si se taie in cuburi mici. Pieptul de curcan se taie bucatele. Patrunjelul se spala dupa care frunzele se toaca marunt. Fasolea se pune intr-o strecuratoare si se spala cu apa rece, o treime se pune deoparte intr-un vas. Restul de fasole se pastreaza impreuna cu supa de legume.Se prajesc ardeiul si pieptul de curcan in ulei, la foc mediu, timp de 5 minute, amestecand continuu. Dupa aceasta se adauga fasolea pasata, fasolea intreaga, boiaua si totul se dau in clocot.
Se fierbe supa la foc mic timp de 3 minute, se presara patrunjel si sare.
0 comments:
Trimiteți un comentariu