Agatatul in trafic

De-a lungul catorva generatii, barbatii au detinut monopolul in ceea ce priveste folosirea masinilor drept "momeala" pentru femei. In zilele noastre tot mai multe femei isi exprima statutul, puterea, bogatia, curajul si personalitatea prin intermediul masinii alese.
Multe femei considera ca masinile sunt indicatori importanti ai statutului social. Modelul, culoarea, raritatea, pretul si puterea lor ajung sa fie transferate de la metal la om. Sofatul unei masini, in special de epoca, ofera oportunitatea de explorare a gesturilor erotice.
Cuceritoarele profita de ocazie pentru a trimite un zambet sau pentru a atrage privirile altor barbati. Unele femei au marturisit ca s-au indragostit de ochii altcuiva, doar surprinzand o privire in oglinda retrovizoare. Ce-i drept, putine dominisoare au ajuns sa-l cunoasca pe respectivul barbat, dupa aceea, valoarea acestui mod de a filtra nu trebuie trecuta cu vederea. Nu stii niciodata cand iti poti gasi perechea.

Masina pe care o conduci dezvaluie o multime de lucruri despre persoana si stilul sau de viata.
Stilul de condus transmite semnale clare sexului opus. Modul in care sofezi ofera indicii despre felul in care te vei comporta in pat: stangace, plina de incredere, agresiva, delicata ,egoista, nervosa, aroganta, nerabdatoare. Este valabil atat la femei, cat si la barbati. Toti barbatii isi supraestimeaza talentul de sofer. De fiecare data tinerii incearca sa-si imbunatateasca imaginea pe care o au despre potenta lor. Insa, comportamentul lor scoate la iveala mai multe lucruri despre competenta lor sexuala, decat isi dau ei seama.
Este extrem de usor sa surprinzi privirea unui alt sofer in oglinda retrovizoare. Semaforul ofera nenumarate posibilitati de flirtrare. Masinile decapotabile usureaza practicarea flirtului in trafic. Deschiderea pe care ti-o ofera astfel de masini iti creeaza iluzia ca nu te sufoci si devi mai disponibila.

Cum sa cuceresti un barbat in trafic
Priveste-l intens fara sa clipesti cateva secunde. Fa tu primul pas! Asteapta ca privirea lui sa interactioneze cu a ta. Cand esti sigura ca se uita la tine, zambeste-i lung ca sa inteleaga ca il indragesti si ca ai vrea sa-l cunosti.
Incearca sa te apropii de el si sa-i vorbesti. Arata-i ca esti interesata si ca ai vrea sa-l inviti in oras, la un fim etc.
Sa nu fi dezamagita daca el nu iti va raspunde promt. Incearca sa obtii un numar de telefon sau sa-i dai numarul tau, deoarece cu siguaranta te va suna. Arata-i ca esti interesata de el si cu siguranta ii vei trezi interesul pentru a te cunoaste.

0 comments:

Trimiteți un comentariu