Tratament pentru negi

Orice femeie isi doreste sa aiba un corp perfect, fara alunite sau negi. Practic este imposibil sa nu ai niciun semn pe corp.
Nu trebuie sa fii complexata daca ai multi negi pe fata, pe corp, pe talpi. Exista multe metode care te pot ajuta sa scapi de negi: tratamente naturiste sau interventii chirurgicale. Cum apar negii? In urma slabei functionari a ficatului pot aparea umflaturi care cresc anormal pe o portiune a corpului. In termeni medicali, negii sunt excrescente benigne (tumora) ale pileii produsa de virusul papiloma. Cei mai multi negi (veruci) dispar odata cu eliminarea virusului. Se pot raspandi in orice parte a corpului. Acum poti afla cateva tratamente folositoare pentru tratarea negilor.
In functie de cum apar, negii sunt de mai multe tipuri: negi comuni (intalniti pe maini), planetari (pe talpa), periungheali (in jurul unghilor de la picioare), genitali, plani(pe fata, membre), filiformi (in jurul gurii). Atentie! Negii sunt contagiosi, acestia pot fi luati prin folosirea in comun a prosoapelor, obiectelor personale, la dus, vestiare, piscine si prin contact sexual,

Tratamente naturiste pentru eliminarea negilor
Rostopasca este cea mai cunoscuta planta folosita in tratarea negilor. Rupe tulpina si pune sucul de rostopasca pe neg. Tratamentul trebuie folosit dimineata si seara, timp de 3 saptamni. De asemenea poti folosi tinctura de rostopasca din comert.

Galbenele
Galbenelele sunt utile in tratarea negilor. Foloseste tinctura sau ceaiul de galbenele de doua ori pe zi. Acopera zona cu un material steril (tifon). Dupa 10-15 minute spalate cu apa calduta.

Comprese cu otet de mere
De asemenea, poti folosi compresele cu otet de mere, coaja de lamaie, ulei de ricin. Coaja de lamaie se pune intr-un vas si se acopera cu otet de vin. Se leaga borcanul si se lasa o saptamana. Foloseste timp de 3 saptamani acest tratament si cu siguranta vei scapa de veruci .

Ulei din arbore de ceai
Printre plantele folositoare in tratarea negilor se afla uleiul din arbore de ceai, urechelnita si aloe vera. Prepara o crema si aplic-o pe neg, timp de 20 minute. Foloseste acest tratament aproximativ 3 saptamani.

Vitaminele
Vitaminele A si C sunt foarte folositoare in tratarea negilor. Taie o capsula de vitamina C sau A si aplica pe zona dorita. Foloseste acest tratament cel putin de doua ori pe zi.

Nutritia
Dieta nu ajuta la tratarea negilor, insa pot fi folosite produse alimentare . Usturoiul se taie marunt si se aplica pe negi de doua ori pe zi. De asemenea sucul de lamaie nediluat poate fi folosit pentru tratarea negilor.

Interventie chirurgicala
O alta metoda de eliminarea negilor este interventia chirurgicala, laserul, electrocauterizarea, crioterapia( se foloseste un amestec lichid foarte rece care ingheata negul). Dupa tratarea negului, acesta se acopera cu o banda adeziva speciala timp de o luna, pana ce dispare.

Tratament cu ceai verde pentru negii genitali
Negii genitali pot aparea in urma contactului sexual. In cazul femeilor insarcinate, negii genitali sunt un mare pericol. Pana la ora actuala nu s-a descoperit un tratament 100% eficient pentru tratarea negilor genitali. Prin urmare, foloseste un unguent pe baza de plante, care contine sinecatechine, un extract din ceai verde. Il poti gasi sub numele de Veregen. Tratamentul trebuie facut timp de 16 saptamani, pana ce dispar negii. Mai poti alege criochirurgia sau crema Aldara.

Tratamentele naturiste te ajuta sa distrugi tesutul negului fara sa-ti afecteze pielea dimprejur. Acopera negul pentru a evita raspandirea infectiei.
Desi nu sunt durerosi, negii sunt inestetici si netratati se pot inmulti. Consulta un dermatolog inainte de a alege un tratament.

0 comments:

Trimiteți un comentariu