Machiaj pentru ochii albastri

Vrei sa iti pui in valoare albastrul ochilor tai? Iata cateva trucuri pentru a alege machiajul perfect pentru tine!
Ne alegem machiajul in functie de culoarea ochilor dar si pentru a ne accentua trasaturile frumoase. Fiecare nuanta de piele si de ochi, la care se adauga si forma a fetei, are calitatile sale diferite.
In consecinta, trebuie sa optezi pentru umbrele si culorile care le accentueaza.

Eyeliner
Eyelinerul potrivit poate face minuni. Pentru a-ti accentua trasaturile, foloseste unul de culoare maro, gri inchis sau de culoarea carbunelui. Practic, acesta va servi drept baza machiajului ochilor. Conturarea si accentuarea coltului exterior alungeste si infrumuseteaza forma ochilor tai.
Este recomandat sa alegi nuanta fardurilor raportandu-te la cea a bazei.
Daca vrei sa folosesti o culoare de contrast, cel mai bine este sa alegi eyeliner-ul negru.

Fardurile

Experimenteaza diferite culori pentru a o gasi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Asorteaz-o cu nuanta liniei trasate cu eyeliner-ul!

Culorile ideale:
Exista o paleta variata de nuante care iti accentueaza culoarea albastra a ochilor tai. Aceasta cuprinde culori precum: violet, argintiu, roz sidefat.
Culoarea rece a ochilor tai este intr-un contrast imens cu tonurile calde ale culorilor de mai sus. Daca vrei mai multa culoare merita sa incerci: fuchsia, violet inchis, gri si bej.
Pentru o seara speciala bazeaza-te pe tonurile inchise si formale. Merita sa experimentezi o combinatie cu negru si cu alta culoare mai deschisa. Smokey eyes arata perfect pentru orice forma a fetei si pentru orice nuanta a ochilor.
Daca ai ochii albastri si vrei sa le accentuezi culoarea este indicat sa nu folosesti farduri si creioane albastre. Culoarea ochilor tai se va amesteca in nuanta fardulului, iar ochii tai nu vor fi pusi in evidenta asa cum ti-ai dori.

Sfat: Combina albastrul inchis cu negru pentru un efect dramatic!

Mascara
Rimelul maro, la fel si traditionalul negru, iti definitiveaza aspectul ochilor.
In zilele in care vrei un look natural, cu ochi ca de pisica, aplica decat mascara atat pe genele superioare cat si pe cele inferioare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu