Cum sa iti revi dupa masa de Craciun

Nu se pune problema de diete pentru Craciun sau revelion, toata lumea se lasa prada poftei si toti isi promit ca vor scapa de kilogramele acumulate in anul urmator.
Se crede ca un om se ingrasa, in medie, intre doua si patru kilograme, iar marea problema este cum se dau jos kilogramele acumulate in plus.
Bucura-te de masa de Sarbatori si de petreceri fara a te simti vinovata, dar la finalul perioadei revino la obieciuri mai sanatoase.
Dupa o masa copioasa ia un mic dejun sanatos. E posibil ca stomacul tau sa nu fie de acord cu mancatul de dimineata, dar o masa sanatoasa de dimineata te duce pe drumul cel bun.


Mergi la sala.
Lasa lenea de-o parte si fa-ti, obligatoriu, un abonament de o luna la o sala de fitness.
In loc sa mananci fragmentat si sa ciugulesti din toate bunatatile, mai bine le incorporezi pe toate in mese regulate. Consuma multe fructe si legume.
Nu iti seta asteptari prea inalte. Kilogramele acumulate intr-o perioada atat de scurta nu vor fi date jos intr-un timp mai mult. Incearca sa gasesti cate 10 minute zilnic pentru gimnastica, chiar si in timpul vacantei.
Umple frigiderul cu legume, cereale integrale si alimente care contin proteine si scapa de resturile de placinta si friptura.

0 comments:

Trimiteți un comentariu