Video: Machiajul retro

Este un machiaj foarte simplu si care are marea calitate ca nu se va demoda niciodata. Merge la petreceri de orice fel, inclusiv la cea de Halloween atunci cand vrei sa te deghizezi in Marilyn Monroe sau poate Christina Aguilera (care a avut o perioada cand a adoptat acest look).
Il poti intrebuinta fie la cocktailuri, fie la petreceri pretentioase de socializare, dar si la ceva tineresc, cu vestimentatia potrivita.


Chiar daca le-am dat exemplu pe cele doua vedete, nu trebuie sa crezi ca numai daca esti blonda ti se potriveste, acest machiaj are farmec la orice culoare de par.
Se bazeaza pe cateva produse - rujul rosu aprins (o nuanta bogata si proaspata, clasica), rimel negru care curbeaza genele, tus lichid, blush, fond de ten care sa iti albeasca fata, farduri sidefate de pleoape, creion de ochi, tus pentru sprancene, si pentru un plus de efect si o privire pe care sa nu o uite nimeni, gene false.
In clipurile de mai jos gasesti diverse tutoriale de cum sa te machiezi. Accentul se pune pe privire si buze, si poti lua produsele de mai sus si sa experimentezi. Unele variante adopta sprancene conturate puternic si fard de ploape fumuriu sau negru, altele, sprancene mai decolorate (aici depinde si de tenul tau) si farduri deschise, sclipitoare. Trebuie sa le potrivesti cu ocazia si vestimentatia.
De exemplu, poti incepe cu aplicarea fondului de ten care sa iti deschida chipul, cu nuante de alb, peste care vei pune un blush rozaliu. Pe ploape trebuie un fard neutru ca baza pentru tus si fardul colorat.
Contureaza ochii cu creion si tus negru lichid. Grosimea acesteia depinde de felul in care iti sta tie bine.
Cand aplici fardul de ploape nu uita de coltul intern al ochiului. Urmeaza rimelul si genele false.
Pentru un efect puternic al buzelor, incepe prin a "scoate" toata culoarea din ele cu fondul de ten si fardul neutru, asta iti va netezi buzele si daca produsele sunt de calitate ti le vor hrani. Fa apoi un contur care sa dea volum buzelor cu un creion rosu, iar la sfarsit aplica dintr-o singura miscare rujul.







0 comments:

Trimiteți un comentariu