Afla cum sa te feresti de jocurile periculoase alaturi de partener

O aventura nu trebuie luata in gluma
Oamenii casatoriti au tendinta la un moment dat de a face rau partenerului, din doua motive: egoism sau plictiseala. In cazul in care ti se pare ca partenerul te insala, nu prea e de joaca sa-i faci la fel, deoarece relatia voastra s-ar distruge total.


Nu ii raspunzi la telefon. Este alegerea ta, insa nu e un joc indicat si frumos, intrucat iubitul tau ar putea avea nevoie in acel moment de tine sau de un sfat. Ii raspunzi la telefon pe un ton, care te face sa pari nesuferita. Cu siguranta, barbatului nu ii va face placere sa discute pe un ton ironic sau plictisitor de care dai dovada. Cu timpul, relatia voastra 0se va raci, si ar putea gasi alta femeie, la care sa se poate plange, sau sa-si descarce ofurile, iar de tine nu va mai avea nevoie.

Il ameninti mereu ca-l parasesti
Nu este gluma cea mai buna pe care ai ales s-o faci. Cu timpul, iubitul tau va lua acest lucru in serios si ai toate sansele sa fii parasita. Se va satura si el de amenintari facute in joaca, si iti va spune intr-o zi ca relatia voastra nu poate avea niciun viitor. Daca se intampla de 2-3 ori sa-i spui acest lucru, nu-l va afecta foarte mult, insa amintindu-i saptamanal, se va satura.

A minti are farmec uneori, insa nu este un lucru bun cu care sa te poti juca.
Se intampla sa-l minti ca ajungi mai tarziu acasa, ca iesi cu prietenele la un suc, desi te duci sa-i cumperi un cadou, sau ca ai patit ceva rau, cu siguranta ca va veti amuza amandoi. Dar atunci cand il minti pentru orice situatie neimportanta, deja nu vei mai parea interesanta pentru el, si nici nu te va mai lua in seama. Sansele ca relatia voastra sa continue sunt minime.

Declari razboi prietenilor lui
Acest lucru nu este nici joaca si nici gluma, ci mai mult o ambitie de a ta de a demonstra cat de "tare" esti. Nu iti vei enerva doar iubitul, ci iti vei crea probleme cu toti prietenii lui, care cu timpul il vor convinge ca nu esti potrivita pentru el.

0 comments:

Trimiteți un comentariu