Afla cum sa te machezi in stil indian

Stilul de machiaj indian este putin mai complicat si necesita mai mult timp pentru realizare. Iata, un exemplu de make-up:Aplica o baza de machiaj, care este recomandata, deoarece atenueaza porii si mentine mai bine machiajul pe fata ta.Aplici fondul de ten care ti se potriveste, iar peste fondul de ten se aplica un fard de obraz, care sa iasa in evidenta. Pentru a evidentia pometii se foloseste un blush putin mai inchis.

Pentru zona ochilor se recomanda sa folosesti anticearcan pentru a acoperi toate imperfectiunile. De retinut ca tusul si creionul negru sunt de baza in machiajul indian.
Se aplica pe pleoapa cel putin doua culori, de exemplu auriu si verde masliniu. Se foloseste o perie care sa elimine excesul de pudra care machiaj care va curge. Se aplica pe dedesubtul si deasupra pleoapei cate un rand de tus sau creion negru, apoi se lipesc gene false si rimel.
In cazul in care ai folosit combinatia de verde la ochi, nuanta rujului care s-ar potrivi ar fi roz. In cele din urma se foloseste un pulverizator care sa mentina machiajul mai mult timp. Se pulverizeaza de la o distanta de 15 centimetri, pe fata si pe gat.
Ceea ce aduce un plus look-ului femeii indience este bindi, accesoriu din mijlocul fruntii, care poate fi folosit de orice femeie. Pe vremuri acest semn era folosit doar de femeile maritate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu