Dragoste prin haine

Unele persoane prefera sa faca dry sex decat sex normal, in special fetele virgine, care doresc sa ramana intacte pana la casatorie sau care nu cred ca este momentul potrivit pentru inceperea vietii sexuale.
Este o decizie personala si nu trebuie neaparat vazuta ca pe o versiune invechita si prafuita pentru a-ti stimula simturile, deoarece poate face parte cu brio din viata ta sexuala si poti fi destul de multumita de ea.

Pozitii:
El intins pe spate si tu peste el... Este pozitia in care poti atinge orgasmul foarte repede, miscandu-te exact cum iti place. In tot acest timp, il poti dezbraca de tricou si ii poti atinge incet cu limba sfarcurile. Este imitatia ideala pentru o partida fierbinte de sex si poate fi folosita de cuplurile virgine care vor sa experimenteze senzatiile sexuale si pozitiile pe care pe viitor ar putea sa le foloseasca.
Apasarea nu trebuie sa fie foarte puternica sau violenta din cauza ca te poti rani destul de repede. La baieti, fermoarul pantalonilor poate fi extrem de periculos.
Poti folosi sexul prin haine ca preludiu pentru o partida adevarata si fierbinte. Trecerea de la haina pe haina la piele pe piele poate fi destul de excitanta si poate duce foarte repede la un orgasm de zile mari.
Imbraca-te intr-o fusta scurta, excita-l la maxiumum si incercati sa o faceti in picioare. Sprijina-te cu spinarea de perete, usa sau sifonier, sarutati-va indelung si frecati-va unul de celalalt. Este preludiul perfect. Apoi, poti alege sa ridici fustita si sa faceti sex in adevaratul sens al cuvantului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu