Evita singuratatea de Sfantul Valentin

Pana la urma este vorba despre o sarbatoare importata in scopuri comerciale. Dar ca sa nu ti se aminteasca permanent de ziua cu dulcegarii, incearca sa eviti magazinele gen mall-uri ca sa nu vezi inimoarele si ursuletii oriunde te uiti.Nu trebuie acum sa devii morocanoasa daca la munca sau la scoala colege si prietene se entuziasmeaza pentru Valentine's Day.
Oricum daca te straduiesti sa le ignori nu vei reusi, asa ca mai bine invata sa te bucuri pentru ele, iar daca ele vor sfaturi pentru cadouri si tu ai idei, fii generoasa si implica-te. Te va ajuta sa te simti mai bine.
Iesi in oras si distreaza-te cu prietene care se afla in aceeasi situatie. Dar asta nu inseamna sa stati suparate si sa va plangeti soarta, ci sa radeti, sa va distrati, sa va amintiti ca puteti face asta chiar daca nu sunteti intr-o relatie. Si este o ocazie buna sa si flirtezi in club cu cineva avand sprijinul prietenelor tale.
O alta idee ar fi o petrecere in pijama numai cu fete. Distractie garantata.
Daca iti place de cineva si nu ai avut curajul sa o spui, fa-o astazi. Te poti juca sa trimiti o felicitare draguta si funny, un biletel, un sms, un e-mail. Daca ti se va raspunde vei scapa de dubii, daca nu, macar vei scapa de aceasta presiune care te macina.
Este ziua indragostitilor, dar este pana la urma o ocazie la fel de buna pentru a suna parintii sau alti membri ai familiei la care tii dar pe care i-ai cam neglijat. Poti invita familia la masa, mai ales daca au copii - pe ei nu ii va interesa aceasta sarbatoare. Pe de alta parte, daca ai rude obsedate sa te cupleze sau sa te intrebe de ce esti singura, mai bine evita, nu vrei sa te simti prost ca Bridget Jones.
Daca nu te incanta ideea cu petrecerea intre fete, poti sa iti iei seara pentru tine, sa faci o baie lunga, sa bei un pahar din vinul preferat, sa mananci bomboane de ciocolata, sa citesti, sa iti faci timp sa incerci mastile de fata si de par. Ai tot amanat astfel de lucruri din cauza ca esti mereu ocupata si pe fuga, dar astazi este o ocazie potrivita.
Daca ai chef sa te simti melancolica te poti uita la un film de dragoste, dar cel mai bine ar fi ca astazi sa vezi filme care sa te provoace altfel, de actiune sau psihologice, sau daca nu vrei, niste comedii care sa te relaxeze.
Este o idee tipic filmelor americane, dar poate functiona, oricum este un gest frumos. Fa o vizita la un camin de batrani - poate ca nu are legatura cu Ziua Indragostitilor dar te vei simti tu bine. Du-le flori si dulciuri, se vor bucura cu siguranta. Acelasi lucru poti face si la o casa de copii - o jucarie si o ciocolata nu le va face viata mai buna dar le va lumina ziua.

0 comments:

Trimiteți un comentariu