Cadouri de Paste in functie de zodie II

Balanta
Balanta se lasa usor impresionata de bijuterii si parfumuri, dar se da in vant si dupa obiecte decorative speciale pentru Paste. Adora sa isi decoreze casa, sa o accesorizeze pentru a deveni un mediu cald, primitor si modern intotdeauna, indiferent de ocazie.
De asemenea si un set de asternuturi frumos colorate, poate chiar cu motive pascale, ar incanta Balanta.

Scorpion
Nativul din Scorpion adora sa primeasca mici atentii de la cei dragi si nu pretinde cadouri scumpe, asa ca un articol vestimentar, o lampa de birou sau un ceas de perete personalizat sunt indeajuns.
Daca vrei sa il "dai pe spate" alege culoarea rosie, pe care pur si simplu o adora.

Sagetator
Ii place sa calatoreasca si chiar daca nu o face de Paste, ii poti darui o geanta de calatorie sau un rucsac, care se pot dovedi foarte utile intr-o excursie sau intr-un voiaj.
Barbatului Sagetator ii poti face cadou orice accesoriu de masina. Va fi foarte incantat

Capricorn
Nativului din Capricorn ii poti darui orice, atat timp cat e de calitate.
Femeile Capricorn adora produsele de machiaj si de styling, asa ca un set de ruj, rimel si creion de ochi, sau crema, fond de ten si servetele demachiante ar fi foarte la indemana.
Barbatii din Capricorn prefera bauturile fine si accesorile pentru masina.
De fapt, cam toti barbatii le prefera... este ceva cu care nu poti da gres, poate decat daca nu au masina si sunt suparati pe aceasta tema!

Varsator
Orice aparat electronic care ii lipseste din casa poate reprezenta cadoul perfect. Dar si telefoanele mobile si fel si fel de gadgeturi il pot da gata pe nativul din Varsator.
Si un ceas de mana, nu neaparat scump, dar cu un design placut, l-ar incanta.
Daca vrei ceva funny, daruieste-i o pereche de papucei de casa pufosi, sub forma de iepure.

Pesti
Nativilor din Pesti le place la nebunie sa faca poze si sa filmeze, asa ca un aparat foto sau o camera video ar fi perfecte drept cadou.
Daca esti invitat la masa de Paste de catre un Varsator, cel mai bun dar ar fi un cos bogat, plin cu bunatati specifice Inviarii Domnului, la care poti sa "asortezi" un iepuras de plus sau chiar unul adevarat.

1 comments:

Iulia spunea...

Se potriveste oarecum la zodia mea - scorpion :))

Trimiteți un comentariu