Noul trend 2010: Pantalonii scurti

Inspirati din pantalonii scurti masculini, acesti mini-pantaloni dezvaluie corpul intr-un mod foarte feminin.Secretul sta in taieturi si croiala. Poarta-i doar cu o pereche de pantofi cu toc. Tocurile iti alungesc silueta si te fac sa pari mai inalta. In acelasi timp, confera o forma feminina picioarelor si fundului;
Ziua se pot purta cu o pereche de sandale tip gladiator;

Daca te gandesti sa prelungesti tendintele pana in sezonul de toamna/iarna sau chiar intr-o seara mai racoroasa de vara, ai ca optiune sa-i porti peste colanti sau dresuri. Cauta ciorapi colorati sau cu modele indraznete, pentru un look de impact.
Pantalonii scurti ai sezonului de primavara/vara inseamna culoare! Nu te opri la negru, cauta culori si texturi inedite, dar care ti se potrivesc.
Esti o persoana care merge des in cluburi? Achizitioneaza pantaloni scurti decorati cu paiete, strasuri, sclipici etc.Evita aspectul "fara pantaloni". Daca tot ii porti, trebuie sa-i si arati.Pantalonii scurti descopera o mare parte din corpul tau, asa ca gandeste-te cum sa temperezi efectul de goliciune. Asorteaza-i cu o camasa lunga, boyfreind blazer sau top-uri gen baby-doll.

0 comments:

Trimiteți un comentariu