Hortensia

Hortensia face parte din florile Hydrangeas, avand denumirea stiintifica de Hydrangea hortensis. Cultivata pe scara extinsa pentru frumusetea sa in China si Japonia, Hydrangea de gradina, Hortensia, este des intalnita si la noi in tara.Desi Hortensia are ca perioada de inflorire vara, ea poate fi cumparata ca planta de apartament, cu floare, si primavara sau toamna. O data inflorita, ea poate fi mutata cu succes in gradina.

Caracteristici
Floare este mare rotunda, ca un buchet format din mai multe flori mici.
Ca varietati de culoare intalnim: albastru, rosu, alb si roz.

Intretinere
Hortensia necesita pentru o dezvoltare corecta temperatura moderata, lumina si apa regulata. Nu ii prieste ca apa sa ramana in tavita ghiveciului. Varietatea de culoare albastra poate fi mentinuta prin adaugarea de sulfat de aluminiu.
Din hortensii pot fi realizate frumoase si complexe aranjamente florale, dar oricum le-ati expune, in vaze sau coronite, tineti minte sa le feriti de lumina directa a soarelui pentru a isi mentine frumusetea vreme mai indelungata.

2 comments:

Anonim spunea...

14 Septembrie 2013 - Hortensii albastre de gradina inalte de un metru - 12-15 tulpini la tufa - tufa de 100/100cm in containere de 10 litri - pret 150 lei --- Floraria FLOWERS 4 SEASONS CONSTANTA - str. Mihai Viteazu nr.26 - tel - 0745 304 602

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Trimiteți un comentariu