Mesaje Sfantul Gheorghe

-La multi ani de Sf.Gheorghe! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa traiesti….de parca acum ar fi sfarsitul! -La multi ani Georgiana !

-In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei iti urez multa sanatate si fericire.

-Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

-Cu ocazia zilei sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

-La multi ani! Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

-Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire !

-Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani !

-Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

0 comments:

Trimiteți un comentariu