Superstitii in dragoste

Pentru fetele tinere nemaritate iubirea este un ideal la care tind, iar multe dintre femei ar face orice este posibil sa-si gaseasca partenerul. Chiar daca tinerele incearca sa nu se ghideze dupa superstitii, bunica, mama sau alte persoane mai varsta ajung sa le atraga atentia ca nu este bine sa fii maturata pe picioare ca nu te mai mariti sau sa nu stai cu coatele murdare pentru ca te vei casatori cu un barbat sarac.

Cele mai cunoscute superstitii
Ia un mar si rasuceste-l in timp ce spui alfabetul, iar cand se rupe codita, litera la care se opreste inseamna ca persoana cu acea initiala te iubeste.
Inainte sa mergi la culcare denumeste cele patru colturi ale camerei tale cu nume de baieti.
Dimineata la primul colt la care te vei uita, inseamna ca acel baiat te iubeste.
In cazul in care iti ard obrajii, inseamna ca iubitul tau se gandeste la tine.
Alege o floare si desprinde petalele una cate una in timp ce repeti: "ma iubeste", "nu ma iubeste", iar ultima petala iti arata soarta.
Daca liniile din palma sunt in forma de M, atunci te vei casatori cu un barbat bogat.
Atunci cand te mananca nasul se spune ca iubitul tau este in pericol.
Daca arunci maruntis intr-un rau, lac sau ocean cand incepi intr-o relatie. Se spune ca platesti pentru a primi binecuvantarea zeului apei, Neptun.
Atunci cand sughiti, gandeste-te la partenerul tau, daca nu te opresti, inseamna ca nu el te iubeste.
Fata care spala vase si se stropeste pe haine, inseamna ca va avea un sot betiv.
In prima zi din mai fata ar trebui sa mearga in gradina sa caute un melc. Daca acesta are cochilie, inseamna ca barbatul va fi bogat cu casa, iar daca melcul nu are casa, barbatul va fi sarac.
Atunci cand aprinzi un foc si arde in sus, sotul te va iubi mereu, iar daca flacara se va stinge inseamna ca vei fi inselata.
Atunci cand gasesti un paianjen pe gat, inseamna ca cineva te iubeste in secret.

1 comments:

Bianca spunea...

Singura superstitie care o am este ca nu ma tin asa (http://3.bp.blogspot.com/_u_aMy-t_CIk/STE-TMlH1LI/AAAAAAAAAWA/8_uy6GDU78s/S660/Holding_hands_by_homarte.jpg)cu prietenul meu de mana pentru ca inseamna despartire.Stiu ca pare o prostioare.

Trimiteți un comentariu