Retete culinare: Ghiveci calugaresc

Ingrediente:
•4-5 cartofi
• 3 morcovi
• 2 ardei grasi
• 1 dovlecel
• 1 conopidã
• 1 varzã micã

• 1 farfurie fasole verde
• 1 þelinã micã
• 100 ml bulion rosii
• 3 cepe
• 5 rosii
• 1 pahar untdelemn
• 3 legãturi pãtrunjel verde
• sare, piper

Mod de preparare:
Telina, ceapa, dovlecelul, morcovii, cartofii se curãtã de coajã.Ceapa se toacã, se pune la cãlit în ulei.Legumele se taie:cartofii,dovlecelul,morcovii,
telina, rosiile,varza,conopida, fasolea verde, ardeii.Se pun toate peste ceapã, sã se cãleascã si ele putin.Se adauga apã, se sãreazã, pipereazã, se presarã si putina verdeatã,iar apoi se pune în cuptor, aproape o ora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu