Cum sa fiti mai apropiati dupa o partida de nebuni

Asta nu inseamna ca trebuie sa purtati conversatii profunde sau sa va sorbiti din ochi ore-n sir. Micile gesturi pot genera mari beneficii.
Vi s-a facut foame? In loc sa comandati o pizza, desfaceti o sticla de vin si savurati branza.
Aceste alimente vor perpetua starea senzuala in care va aflati. Antioxidantii din vin vor stimula circulatia sangelui, relaxandu-va pe amandoi.

Dusul de dupa poate fi continuat cu un masaj. Hormonii "de legatura", oxitocina si prolactina, care sunt eliberati in timpul orgasmului, sunt stimulati si prin atingeri. Asadar, un masaj va va stimula si mai mult.
Inainte sa treceti la treaba, opriti orice obiect care are butoane: televizor, telefon mobil, laptop. Astfel veti fi conectati unul cu celalalt, nu cu contul de Facebook.
Aprindeti cateva lumanari, dupa, nu inainte. Acestea va vor crea o stare romantica.
Dupa, seteaza-ti un playlist cu melodiile care au o insemnatate pentru amandoi. De exemplu, un concert la care ati fost impreuna, melodia pe care ati dansat prima data etc.
Imbracati-va reciproc. Incheie-i incet camasa si lasa-l pe el sa te imbrace in fusta. Imbracatul reciproc este un gest intim, care blocheaza instinctul primar de a-ti dezbraca partenerul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu