Pozitii pe care trebuie sa le incerci

Caracatita
Barbatul se aseaza pe jos si se sprijina in maini.El va avea picioarele usor indoite si putin departate. Femeia ia aceeasi pozitie, doar ca isi va sprijini picioarele de umerii lui. Este o pozitie provocatoare din punct de vedere al dificultatii, dar si intensa deoarece stati fata in fata si va puteti privi in ochi in timpul actului.

Intr-o parte
Cu spatele la partener, te vei aseza pe o parte. Indoaie genunchiul care este deasupra. Partenerul va sta in genunchi, astfel incat trupurile voastre sa fie perpendiculare.

Cascada
Desi este o pozitie dificila, satisfactia este garantata! Intrati amandoi in cada. El va sta intins, iar tu te vei aseza peste el, cu spatele lipit de pieptul lui. Femeia se va ocupa de miscari, dar si de controlul dusului, din fata.

Pe jos
Fa-l sa se simta confortabil in pozitia clasica de lotus. Cu fata la el, stai in poala lui, cu picioarele incolacite in spatele sau. Imbratisati-va si sarutati-va si sincronizati miscarile in functie de respiratie, inainte-inapoi.

Limbo pe scaun
Barbatul sta confortabil pe un scaun comod. Femeia se aseaza peste el, cu picioarele puse pe umerii lui. De asemenea, si mainile ei sunt pe umerii barbatului, pentru a putea controla miscarile. Si barbatul poate controla intensitatea penetrarii cu ajutorul mainilor pozitionate pe talia partenerei. Este o pozitie extrem de solicitanta si dificila, dar neaparat de incercat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu