Rzbunarea si cat de dulce poate fi ea

Filosoful Constantin Noica vorbea despre razbunare ca fiind doar setea de justitie ramasa in stadiul salbaticiei.
Esti cu totul indreptatita sa-i platesti iubitului sau fostului cu aceeasi moneda, insa fiind sub influenta furiei de multe ori faci lucruri pe care s-ar putea sa le regreti.
Cand esti tradata uiti de principii si vrei sa se faca dreptate cat mai curand.

Teoria este inutila atunci cand esti pusa in fata faptului, insa iertarea isi mai poate avea loc si merita sa-i mai acorzi iubitului si a doua sansa, inainte de a incepe razboiul impotriva lui.
Pentru fiecare greseala ar trebui sa existe o explicatie si cu siguranta, daca o vei cere o vei si avea.
Momentele de furie te pot transforma intr-o femeie rea, in care barbatul nu se mai poate increde niciodata. Chiar si in momente de tradare intelepciunea si feminitatea pot fi cele mai mari razbunari pe care i le poti aplica iubitului tau. Faptul ca poti accepta anumite lucruri dificile il va "dobori" pe fostul sau actualul partener.

2 comments:

Anonim spunea...

Este foarte greu sa rezisti furiei si atunci cand ti ai dat seama ca cel pe care l credeai cel mai bun prieten sau iubit te umileste si te batjocoreste mai ca ti vibne sa li platesti cu aceeasi moneda.

coafuri de ocazie spunea...

Salut ,sunt administratorul site-ului http://www.fete24.info (page rank 2,3500 unici pe zi) si iti scriu acest comentariu pentru incheierea unei colaborari de tipul schimb de link(linkul tau va aparea in footer) .Daca esti deacord trimite-mi codul tau pe emailul fete24.info[@]yahoo.com , pe mine trece-ma cu titlul coafuri de ocazie,multumesc.

Trimiteți un comentariu