Afla cum sa gandesti ca un barbat atunci cand te afli intr-o relatie

Orice relatie parcurge mai multi pasi iar prietenia, pasiunea, sinceritatea sau atractia sunt doar cateva elemente cheie care fac lucrurile sa mearga.
Pasul 1
Comunica deschis si sincer. Lasa dramele, scuzele si ocolisurile. Daca vrei ceva, cere-o direct.
Daca te deranjeaza ceva spune-o fara apopouri, fara sa creezi scenarii si fara fraze cu subinteles. Nu te mai lasa coplesita de anumite situatii saptamani intregi, daca totul s-ar putea rezolva intr-o singura zi, printr-o discutie deschisa.

Pasul 2
Arata o atitudine deschisa si indrazneata vizavi de sex. Nimeni nu sugereaza ca iubitul tau viseaza sa stabilesca recoruri, ci doar ca barbatii adora sa faca sex, si nu s-ar supara daca, macar din cand in cand, ai fi tu cea care ia initiativa. Conceptia generala a femeilor este ca barbatii se folosesc de sex pentru a-si valida masculinitatea insa asta nu e decat partial valabil. Barbatii pot face acest lucru dar numai cu femeile cu care nu vad o relatie de durata. Compatibilitatea sexuala are la baza sentimente profunde, care e intretin si relatiile sexuale.

Pasul 3
Accepta-i defectele. Nimeni nu este perfect dar, in acelasi timp, nici nu isi doreste sa fie implicat intr-o relatie in care celalalt incearca mereu sa-l corecteze. La un moment dat, poate deveni obositor sa tot auzi ce defecte ai. Comunicarea este grozava, dar daca daca tot ce faci este sa-l critici si sa-i reproszi ca nu se ridica la asteptarile tale, relatia voastra este sortita esecului.

Pasul 4
Demonstreaza-i ca esti independenta. Barbatii se bucura sa aibe alaturi o femeie capabila sa se descurce singura financiar, emotional si intelectual. Cu cat partenerii se pot descurca mai mult si mai bine pe cont propriu, cu atat relatia are mai multe sanse sa evolueze. Daca nici unul nu este dependent de celalalt, inseamna ca ambii sunteti pe picior de elagalitate.

Pasul 5
Lasa-l sa se apropie si sa stea aproape. Foarte multe femei se tem sa nu sufere, mai ales daca deja au trecut printr-o relatie esuata. O relatie este ca o aventura: nu stii ce te asteapta, pana nu lasi lucrurile sa avanseze. Faptul ca alegi sa pastrezi o oarecare distanta fata de barbatul de langa tine nu te asigura ca nu vei fi ranita.

3 comments:

Anonim spunea...

aveti perfecta dreptate;;;acelasi lucru il vrea si iubitul meu de la mn

dildo spunea...

Fara o comunicare sincera nu poti cladi o relatie de durata

Anonim spunea...

Spunand adevar-ul si find sincer risti la fel de mult sa fuga:asa ca un mai puneti atata accent pe sinceritate!!

Trimiteți un comentariu