Cura de slabire cu sucuri de legume

Cura de slabire da intotdeauna rezultate insa daca nu ai o ambitie suficient de puterrnica, mai bine n-o lua in calcul ca singura ta salvare. Este ocazia perfecta pentru tine sa intri in exrtraodinarul univers al alimentatiei sanatoase. Cura de slabire cu sucuri este alcatuita doar din fructe si legume care aduc multe beneficii organismului tau. Daca urmam aceasta cura de slabire, primim doua lucruri deodata: energie si pierdere in greutate. Cura de slabire cu sucuri este foarte eficienta, detoxifica si curata organismul.

De asemenea este cunoascuta si ca dieta cu functie de accelerare a procesul de slabire, desi nu se incadreaza in categoria curelor de slabire rapide.
Este de retinut faptul ca aceasta cura de slabire nu inlocuieste in totalitate alimentatia obisnuita ci doar te ajuta sa reduci alimentele bogate in carbohidrati si grasimi. Iar daca totusi nu poti sa consumi numaim lichide, iti este permis sa adaugi alimentatiei tale cereale, nuci sau seminte. Cura de slabire cu sucuri nu trebuie sa tina mai mult de 1-2 zile iar daca chiar iti doresti sa o prelungesti ar trebui sa ceri sfatul medicului.

0 comments:

Trimiteți un comentariu