Lucruri despre care nu stiai ca ai nevoie

Pe parcursul unui an cumparam si testam cateva zeci de produse cosmetice. Unele sunt absolut necesare si nu putem trai fara ele, iar pe altele le consideram a fi doar de umplutura, dar tot nu putem renunta la ele. Iata o lista de 10 produse pe care de obicei nu pui prea mare pret, dar care sunt indispensabile in arsenalul tau de beauty:

1 - Intorcatorul de gene. Cand erai mai mica sigur l-ai vazut printre cosmeticele mamei tale si nu stiai la ce-i foloseste. Acum il tii ratacit prin baie si il folosesti cand iti aduci aminte. Dar nu-i asa ca genele tale arata mult mai lungi si pline de volum atunci cand il folosesti? Desi pare a fi un instrument de tortura pentru gene, el se foloseste foarte usor presand baza genelor pret de cateva secunde.
Operatia poate fi repetata de cateva ori.

2 - Lacul de unghii incolor. Simplitatea si naturaletea nu se demodeaza niciodata, tocmai de aceea unghiile ingrijite cu un strop de luciu vor fi mult mai atragatoare dacat niste "lopeti" roz de acryl. Chiar daca iti place sa ai mereu unghiile colorate, din cand in cand un lac de unghii transparent iti face cu ochiul. Tine-l mereu la indemana. Si inca ceva: barbatii prefera naturaletea.

3 - Gel racoritor pentru ochi. O noapte de distractie in timpul saptamanii se resimte pe fata ta si a doua zi. Semnele cele mai vizibile de oboseala si somn se disting in zona ochilor. Un gel racoritor pentru ochi diminueaza ramasitele unei nopti pierdute si diminueaza senzatia de ochi umflati, asta pana ajungi in pat si te odihnesti cum trebuie.

4 - Lotiune stralucitoare pentru corp. Pielea stralucitoare si hranita este un semn al sanatatii organismului. Daca vrei sa trisezi putin cumpara-ti o lotiune stralucitoare pentru corp. Pe langa ingredientele de hidratare aceasta crema contine si particule stralucitoare care iti fac pielea sa arate senzational si te fac pe tine sa te simti ca o vedeta.

5 - Placa de par. E adevarat, nu toate femeile o folosesc, dar e bine s-o ai la indemana cand parul nu te asculta. Daca decizi sa investesti in una, alege un model de la o firma cunoscuta si fii atenta sa fie ceramica si sa protejeze parul. Daca folosesti placa, renunta la uscatorul de par.

6 - Servetele matifiante. Oricat de bune ar fi produsele de amchiaj pe care le folosesti, pe parcursul zilei pielea incepe sa luceasca. Se poate intampla oricui, tocmai de aceea este bine sa ai la indemana un pachet de servetele matifiante, in special in anotimpurile calduroase. Numite "blotting tissues" aceste servetele contin o cantitate mica de pudra si sunt confectionate dintr-o hartie ce absoarbe excesul de sebum. Pur si simplu iei un servetel si il presezi pe zonele problema ale fetei. Repeta operatiunea oridecateori ai nevoie.

7 - Remedii antirid. Bune de avut la indemana pentru cele care au nevoie. Pe piata se gasesc nenumatrate creme ce promit rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De ce sa nu incerci o astfel de crema?

8 - Mascara dublu. Aspect de gene false fara prea mult efort? Pentru a obtine acest efect ai nevoie de un rimel cu dubla actiune. Prima data aplici baza, iar apoi aplici mascara propriu-zis. Nu exagera cu cantitatile. Acest rimel este mai potrivit pentru seara si anumite ocazii, ziua poate parea exagerat si deloc natural.

9 - Balsam leave-in. De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii pe fuga si sa nu ai timp sa plici balsamul pe par? Evident ca rezultatele au fost dezastruoase. Pentru oricine e patit cu spalatul parului pe fuga, cea mai la indemana solutie este un balsam leave-in. Acest produs pe aplica pe par si nu necesita clatire. Pe piata sunt disponibile atat variante crema cat si cu pulverizator.

10 - Ruj de culoare neutra. Oricine ar trebui sa aiba o culoare neutra de ruj. Rujul de acest gen se aplica usor, chiar fara oglinda, si se asorteaza la orice machiaj si la orice situatie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu