Ingrediente:
blat:
7 oua ,7 linguri zahar, 7 linguri faina,miroase.
crema1:
1kg lapte,1cana zahar,7galbenusuri 1/2pachet margarina, faina cat cuprinde si zeama de la o lamaie.
crema2:
7albusuri,7linguri zahar,2pliculete cu ness.La aceasta crema mai tebuie si zahar ars tot 7 linguri...
Mod de preparare:
Blatul: se bat albusurile cu zaharul spuma tare,se adauga galbenusurile ,faina mestecand cu o lingura de lemn pentru a nu se lasa cumpozitia si miroasele.Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se coace la foc potrivit.
Crema1:se fierbe laptele cu zaharul in clocote,se adauga faina in ploaie pana la ingrosare,galbenusurile,margarina si zeama de lamaie.
Crema2:se bat albusurile spuma tare se pun 7 linguri zahar una cate una ,se adauga nesul si se bate in continuare panala topirea zaharului.
Intr-o cratita se ard 7 linguri cu zahar cre se adauga peste albusuri (nu chiar imediat ce se ia de pe foc,lasati cam 1-2 min sa se racoreasca)batand in continuare pana la dizolvarea saharului ars.Aceasta operatiune cu adaugare zaharului ars se face pe baie de aburi.Pe desupra radeti ciocolata.
Este un deliciu,merita efortul!

0 comments:
Trimiteți un comentariu