Jeleu de caise in suc de portocale - 122 calorii
Ingrediente:
* 250 g caise uscate
* 300 ml suc de portocale
* 1 lingura gelatina granulata
* 2 linguri zeama de lamaie
* 2 linguri miere de albine
Preparare:
* Caisele se spala si se pun la fiert 15-20 minute in sucul de portocale.
* Mixtura racita se paseaza in blender
* Se adauga zeama de lamaie si mierea.
* Se completeaza cu apa pana la 600 ml.
* Se pune gelatina sa se inmoaie 2-3 minute in 2 linguri de apa rece, apoi se dizolva in 4 linguri de apa clocotita.
* Gelatina se amesteca cu crema de caise, se asaza intr-o forma si se pune la frigider circa 2 ore.
Portii: 4
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 122
0 comments:
Trimiteți un comentariu