Retete cu putine calorii: Jeleu de caise in suc de portocale

Jeleu de caise in suc de portocale - 122 calorii

Ingrediente:

* 250 g caise uscate
* 300 ml suc de portocale
* 1 lingura gelatina granulata
* 2 linguri zeama de lamaie
* 2 linguri miere de albine

Preparare:

* Caisele se spala si se pun la fiert 15-20 minute in sucul de portocale.
* Mixtura racita se paseaza in blender
* Se adauga zeama de lamaie si mierea.
* Se completeaza cu apa pana la 600 ml.
* Se pune gelatina sa se inmoaie 2-3 minute in 2 linguri de apa rece, apoi se dizolva in 4 linguri de apa clocotita.
* Gelatina se amesteca cu crema de caise, se asaza intr-o forma si se pune la frigider circa 2 ore.

Portii: 4

Informaţii nutriţionale pentru o portie:

* Calorii: 122

0 comments:

Trimiteți un comentariu