Jeleu exotic – 51 de calorii
Ingrediente:
* 4 oua
* 150 g de zahar tos
* 2 lamai
* 10 g de gelatina
* 2 kiwi
* 75 ml de vin alb dulce
Preparare:
* Separati albusurile de ou de galbenusuri.
* Amestecati galbenusurile cu zaharul tos si amestecati-le la mixer pana cand pasta obtinuta capata o culoare crem deschis.
* Adaugati vin alb, treptat, cate o lingura, amestecand continuu.
* Adaugati la amestec si sucul de lamaie, coaja rasa de lamaie si gelatina dizolvata in apa calda.
* Incalziti totul la foc mic, pana se ingroasa.
* Amestecati bine, apoi adaugati albusurile batute spuma si lasati sa se raceasca.
* Serviti desertul in pahare pentru martini, ca sa-i puneti in valoare culoarea, si ornati-l cu feliute de kiwi, lamiae si frunzulite proaspete de menta.
Portii: 6
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 51
0 comments:
Trimiteți un comentariu