Linte cu rosii - 79 calorii
Ingrediente:
* 200 g linte rosie
* 50 g ceapa
* 50 ml supa de pui degresata
* 3 linguri otet de mere
* 3 linguri ceapa verde tocata
* 100 g rosii
* 1 catel de usturoi
* 1 lingura patrunjel verde tocat
* 1 lingura marar verde tocat
* Sare
* Piper
Preparare:
* Se pun la fiert 500 ml de apa, ceapa intreaga si lintea, circa 30 de minute, pana cand acestea sunt fierte.
* Se scurge apa si se inlatura ceapa.
* Supa de pui se combina cu otetul, sarea, piperul si usturoiul.
* Se adauga lintea si se amesteca bine.
* Rosiile se spala si se taie felii.
* Lintea se imparte in patru farfurii si se orneaza cu felii de rosii.
Portii: 4
Informaţii nutriţionale pentru o portie:
* Calorii: 79

0 comments:
Trimiteți un comentariu