Sparanghel invelit in bacon - 180 de calorii
Ingrediente:
* 450 de grame de sparanghel (spalat)
* 6 felii sunca
* Ulei de măsline extravirgin
* Sare şi piper dupa gust
Preparare:
* Taie 1-2 centimetrii de la fiecare capat al sparanghelului ( sparanghelul ar trebui să fie de cel puţin 10-13 centimetrii lungime).
* Unge sparanghelul cu ulei de măsline şi asezonati, cu sare şi piper dupa gust.
* Formati buchetele de sparangel (de aproximativ 4 bucati in fiecare buchetel) si, incepand din partea de jos a buchetelului, înfăşurati o felie de bacon nefiert.
* Repetaţi cu restul.
* Puneti pachetele cu sparangel intr-o tava si coaceti la 260 de grade timp de aproximativ 5 minute; intoarceti-le si coaceti-le inca 5 minute.
* Reduceti temperatura cuptorului la 180 de grade şi coaceti timp de aproximativ 15-20 de minute.
Porţii: 4
Informaţii nutriţionale pentru o porte:
* Calorii: 180
* Calorii din grăsimi: 140
* Total grăsimi: 15.6g
* Colesterol: 23mg
* Carbohidrati: 4.9g
* Proteine: 6.7g
0 comments:
Trimiteți un comentariu