Bruschetta cu piersici si ardei rosu copt
Iată un alt fel de bruschetta. Pâinea este prajita fără ulei şi usturoi, astfel încât aroma dulce si suculenta piersicii şi a ardeiului prajit pot fi pe deplin apreciate. Aceasta dulceata este bine echilibrata de oţet de vin roşu şi busuioc. Puteţi, de asemenea, încerca bruschetta cu gratar de pui sau de peşte. Delicios!
Ingrediente:
* 1 bagheta, feliată pe diagonală
* 2 piersici taiate cubulete
* 1 ardei roşu
* 1 ceasca rosii taiate cubulete
* 1 căţel de usturoi taiat marunt
* 2 linguri busuioc proaspat tocat
* 1 lingură oţet de vin roşu
* Sare, piper negru proaspăt macinat dupa gust
Preparare:
* Incinge gratarul la mediu-ridicat.
* Coace ardeiul roşu, până se inegreste coaja intorcandu-l pe mai multe ori
* Puneti ardeiul iute într-un castron şi se acoperă-l cu folie de plastic.Lasă-l să se răcească.
* Curata ardeiul de coaja,de cotorul şi de seminţe . Toca-l fin si pune-l într-un castron de marime medie.
* Se amestecă piersicile, usturoiul, rosiile, busuiocul şi oţetul. Asezonati cu sare şi piper dupa gust şi marinati pentru aproximativ 30 de minute.
* Înainte de servire aduceti amestecul de piersici la temperatura camerei. Prajiti usor bagheta pe ambele parti. Presarati ardeiul rosu si amestecul de piersici pe feliile de bagheta.
Porţii: 30
Informaţii nutriţionale pentru o felie:
* Calorii: 46
* Calorii din grăsimi: 4
* Total grăsimi: 0.5g
* Colesterol: 0mg
* Sodiu: 92mg
* Carbohidrati: 9g
* Fibre: 0.7g
* Proteine: 1.5g
0 comments:
Trimiteți un comentariu