Secrete pentru un trup voluptos

Ultimele studii arata ca barbatii viseaza la femeile cu rotunjimi tari si nu la manechine numai piele si os. Secretul unei siluete sexy este sa-ti "rotunjesti" muschii exersandu-i pe doua directii diferite. Muschii se dezvolta astfel atat in lungime, cat si in grosime.Va prezentam un set de exercitii care trebuie urmat de trei ori pe saptamana.

1-Pentru modelarea spatelui

Piciorele departate la latimea soldurilor, bretele pe langa corp.Coboara trunchiul, ridicand mainile.Incordeaza-ti fesele in timp ce te ridici in pozitia initiala, coborand mainile.Repeta de 10 ori. Apoi departeaza-ti picioarele putin mai mult decat latimea umerilor si executa aceeasi miscare de 12 ori.

2- Modelarea soldurilor

Mainile si genunchii pe podea.Ridica piciorul stang spre lateral, pana la orizontala. Coboara gnunchiul pe podea. Trage apoi de picior spre spate, incordandu-ti incet fesele. Genunchiul ramane indoit in unghi drept.Coboara piciorul,repeta de 30 de ori. Apoi, incepe o noua serie cu piciorul drept.

3- Pentru fese obraznice

Ramai in aceeasi pozitie ca mai sus, dar intinde piciorul in spatele tau. Trage de picior pana se ridica putin peste nivelul soldurilor,apoi coboara.De 15 ori.Acum repeta miscarea, dar cu piciorul ridicat spre lateral sub un unghi de 45 de grade.Ridica pana deasupra soldurilor, apoi coboara.Repta miscarea de 15 ori. Dupa ce ai terminat, lucreaza si cu celalalt picior.
4- Pentru fermitatea sanilor

Fa o serie de 12 semiflotari cu bratele larg desfacute, astfel incat sa depaseasca largimeaumerilor; tine spatele drept. Apoi apropie bratele si mai incearca o serie de 12.

5- Pentru intarirea umerilor

In picioare, cu genunchii usor indoiti, cu cate o haltera de 1 kg in fiecare mana, ridica bratele lateral, cu aplmele indreptate spre podea, de 12 ori. Miscarea urmatoare:apleaca torsul in fata si indreapta palmele inainte; executa 12 ridicari de brate lateral.

6- Pentru modelarea bicepsilor

Picioarele departate, geninchii usor indoiti , bratele pe langa corp cu cate o haltera in fiecare mana. Palmele sunt indreptate spre inainte. Indoaie-ti coatele pentru a ridica halterele pana la nivelul umerilor, de 12 ori. Acum indreapta palmele una spre cealalta si repeta miscarea de inca 12 ori.

7- Pentru intarirea tricepsilor

Picioarele departate.Apleaca-te inainte, spatele ramane drept. Cu halterele in maini, bratele pe langa corp, cu palmele intoarse spre tine- pozitia de start- impinge-ti bratele spre spate, incordandu-ti tricepsii, apoi coboara. Repeta de 12 ori, pe urma executa exercitiul de alte 12 ori cu palmele intoarse in sus.

0 comments:

Trimiteți un comentariu